۱۳۲۴۹۳
۲۴۴۴
۲۴۴۴

احتمال باردار شدن، یک ابزار جدید کمکی

محققان دانشگاه &#۰۳۹;آبردین&#۰۳۹; در نشریه BMJ نحوه کمک این ماشین حساب را به زوج هایی که از طریق درمان IVF، درصدد بچه دار شدن هستند، توصیف کردند.

محققان اسکاتلندی 'ماشین حسابی' ابداع کرده اند که می تواند احتمال بچه دار شدن زوج ها را قبل و یا بعد از درمان به روش لقاح خارج رحمی (IVF) و در طول چرخه های متعدد درمان ناباروری پیش بینی کند.

این وسیله می تواند مورد استفاده پزشکان و یا افرادی قرار گیرد که به دنبال درمان های ناباروری هستند.
محققان دانشگاه 'آبردین' در نشریه BMJ نحوه کمک این ماشین حساب را به زوج هایی که از طریق درمان IVF، درصدد بچه دار شدن هستند، توصیف کردند.
این ابزار سن یک زن، تعداد سال هایی که برای بارداری اقدام کرده است، احتمال مشکل در تخمک گذاری، وجود یک مسئله نامشخص بارداری و یا وجود یک مشکل مردانه، را در کنار سایر عوامل مد نظر قرار می دهد.
این ابزار بر اساس داده های سازمان لقاح و جنین شناسی انسانی انگلیس ( HFEA) پایه گذاری شده است.
محققان داده های مربوط به همه زنانی را که لقاح خارج از رحمی و تزریق داخل سیتوپلاسمی اسپرم را در فاصله زمانی میان سال 1999 تا 2088 با استفاده از تخمک های خود و اسپرم همسرانشان در انگلیس انجام دادند، تجزیه و تحلیل کردند.
آنها متوجه شدند از ۱۱۴ هزار زنی که تقریبا ۱۸۵ هزار چرخه درمان را تکمیل کرده بودند، ۲۹.۱ درصد به دنبال اولین چرخه باروری یک تولد نوزاد زنده و ۴۳ درصد به دنبال شش چرخه درمان یک نوزاد داشتند.
محققان متوجه شدند که فرصت بچه دار شدن یک زوج بعد از رسیدن زن به سن ۳۰ سالگی و با افزایش دوره ناباروری کاهش می یابد.
محققان سپس این داده ها را برای پیش بینی میزان موفقیت روش IVF ، به این ماشین حساب دادند.
برای مثال ، این ماشین حساب پیش بینی می کند که یک زن ۳۰ ساله با دو سال ناباروری ناشی از یک علت ناشناخته، ۴۶ درصد احتمال دارد تا پس از اولین چرخه کامل IVF تولد فرزند زنده داشته باشد و این احتمال پس از سه چرخه کامل IVF برابر با ۷۹ درصد است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.