۱۶۰۰۸۵
۱۳۱۸
۱۳۱۸

روش های درمان ناباروری، نکات طلایی

امروزه ناباروری تا حد زیادی درمان پذیر است و روش های گوناگونی برای زوج هایی که به روش طبیعی باردار نمی شوند...

امروزه ناباروری تا حد زیادی درمان پذیر است و روش های گوناگونی برای زوج هایی که به روش طبیعی باردار نمی شوند نیز وجود دارد و آرزوی داشتن فرزند، آرزویی دور از دسترس نیست. در این مقاله با چند روش بارورسازی آشنا می شویم.

روش آی - یو - آی (IUI)
این روش در فارسی با نام "درون‌کاشت مصنوعی" شناخته میشود و فرایند وارد کردن اسپرم به مهبل یا ابتدای رحم یک زن با هر روشی بجز آمیزش جنسی است. روش آی - یو - آی از روش‌های درمان ناباروری با علت مردانه، دهانه رحمی، ایمونولوژیک یا علت نامشخص است. این روش کاربرد گسترده‌ای در حل مشکلات ناباروری دارد و در 30 درصد موارد، امکان باروری با این روش میسر می‌شود.

روش آی - وی- اِف (IVF)
در این روش که لقاح مصنوعی نام دارد، عمل لقاح در خارج از بدن زن صورت می گیرد. سلول‌های تخمک را در شرایطآزمایشگاهی با اسپرم بارور می‌کنند و یک یا چند سلول تخم بارور را پس از گذشت چند مرحله تقسیم سلولی "۸ سلولی" یا "جنین ۵ روزه"، در رحم قرار می‌دهند تا روند رشد جنین به طور طبیعی ادامه پیدا کند.

روش ivf در بارداری
اگر علت ناباروری اختلال در تخمک‌گذاری باشد، می‌توان از قرص‌های تحریک کنندهء تخمک‌گذاری، آمپول‌های تحریکی، همچنین روش‌های IUI و IVF استفاده کرد.
با IVF، شانس تولد نوزاد زنده 30 درصد در هر دوره درمان است، اما این بستگی به سن زن دارد. سن، مدت ازدواج و سابقه فامیلی از جمله ریسک فاکتورهای ناباروری در زنان است. همچنین استفاده خودسرانه از برخی داروهای آنتی بیوتیک، درمان‌های جراحی مربوط به بسته یا باز شدن لوله‌ها و هرگونه جراحی بر روی شکم به ویژه اگر نزدیک به دستگاه تناسلی باشد، امکان ناباروری را افزایش می‌دهد.
بهترین زمان باروری سنین 24 تا 26 سالگی است. هرچه سن خانم‌ها به مرز 30 سالگی پیش می‌رود، امکان تخمک‌گذاری در آنها با شانس کمتری روبرو است. در سنین 35 سالگی امکان باروری کم و تا 40 سالگی معمولا شانس باروری بسیار کم‌ می‌شود. همچنین زنانی که به صورت مکرر سقط جنین یا حاملگی موفقی نداشته‌اند جزو ناباروران قرار می‌گیرند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.