۱۰۴۵۱۶
۳۴۵۵
۳۴۵۵

تقویت مغز نوزاد، راهکارهایی ساده اما موثر

زمانی که نوزاد پا به این دنیا می‌گذارد مغز او حدود ۲۵ درصد مغز یک انسان بالغ است.

تقویت مغز نوزاد تازه متولد شده
پس از تولد نوزاد، شما به عنوان پدر و مادر می‌توانید رشد مغزی او را به طرز قابل توجهی تسریع ببخشید، البته اگر به نکات ساده اما تأثیرگذاری توجه کنید.

زمانی که نوزاد پا به این دنیا می‌گذارد مغز او حدود 25 درصد مغز یک انسان بالغ است. این رقم تا دو سالگی به 75 درصد می‌رسد یعنی چییز درحدود سه برابر. پس باید پذیرفت که مغز کودک نوپا تا دو سالگی رشد خیره کننده‌ای دارد.

بهترین کاری که می‌توانید برای تسریع و تقویت رشد مغزی کودک انجام دهید قرار دادن او در معرض طیف متنوعی از فعالیت‌هاست. البته توجه داشته باشید که در این کار نباید زیاده روی به خرج دهید، بلکه باید بر روی فعالیت‌های ساده متمرکز باشید:
استفاده از فلش کارت‌های ویژه کودکان
موسیقی آرامش بخش
تغذیه نوزاد با شیر مادر که بدین ترتیب مغذی‌ترین مواد غذایی به نوزاد رسیده و به رشد بهتر مغز او کمک زیادی می‌کند. یادتان باشد بر اساس مطالعاتی که در دانشگاه‌های مختلف جهان صورت گرفته، تغذیه نوزاد با شیر مادر با افزایش ضریب هوشی وی ارتباط مستقیمی دارد.

صحبت کردن با نوزاد از فاصله نزدیک این کار به ظاهر ساده تأثیر بسزایی در تقویت سیستم شناخت مغزی نوزاد دارد. او بهتر می‌تواند شما را ببیند و ارتباط مناسب‌تری برقرار کند.

برای نوزاد کتاب بخوانید حتی در این سن هم نوزاد تازه متولد شده از مجاورت با والدین احساس خوبی پیدا می‌کند. سعی کنید در حین کتاب یا آواز خواندن لحن و شدت صدایتان را افزایش و کاهش دهید.

هر روز و برای چند دقیقه نوزاد را بر روی شکمش قرار دهید مطالعات نشان می‌دهد این فعالیت جالب توجه به نوزاد در کسب مهارت‌های بهتر حرکتی و در نهایت رشد مؤثرتر مغز کمک زیادی می‌کند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.