۱۲۹۷۶۷
۴۲۴۹۹
۴۲۴۹۹

خواب مورد نیاز نوزاد، نه تا دوازده ماهگی

در ۹ ماهگی نوزادان عموما حدود ۱۴ ساعت در روز میخوابند که شامل چرت زدنهای متعدد در طول روز برای یکی دو ساعت است.

حالا که کودک شما به ۹ ماهگی رسیده است، عادت های خواب او نیز متحول می شود. در ۹ ماهگی نوزادان عموما حدود ۱۴ ساعت در روز میخوابند که شامل چرت زدنهای متعدد در طول روز برای یکی دو ساعت است.
آمادگی برای آموزش خواب
اگر نوزاد شما هنوز الگوی خوابی نگرفته است که مناسب زندگی خانواده شما باشد زمان خوبی است که آموزش خواب را امتحان کنید. روشهای آموزشهای خواب میتواند به نوزاد شما کمک کند آسانتر بخوابد و زمانهای طولانی تری با ساعات منظم تری در شب به خواب رود.
خوابیدن در کل شب
اگر اکنون نوزادتان ۸ الی ۱۰ ساعت در شب میخوابد یعنی یاد گرفته چطور به خواب رود ؛ نشانه ای برای اینکه شما او را برای خوابیدن درست تربیت کردید. اگر هنوز نوزادتان شبها برای غذا خوردن بیدار میشود احتمالا آماده است که شبها از شیر گرفته شود البته اگر شما این را انتخاب کنید اما نوزادان این سن لزوما به خاطر گرسنگی بیدار نمیشوند.
ما دفعات متعددی برای زمانهای کوتاه هر شب از خواب بیدار میشویم ولی به عنوان بزرگسال هر بار مجدد به خواب میرویم. این کار انقد سریع است که که صبح حتی آن را به یاد نداریم. اگر نوزاد شما هنوز این مهارت را بدست نیاورده اگر هم گرسنه نباشد، بیدار میشود و شب گریه میکند.
بیدار شدن مجدد کودک
اگر بچه ای که خوب میخوابد ناگهان در این سن تبدیل به جغد شب شد یا برای اینکه مجددا به خواب رود مشکل دارد تعجب نکنید. اما چرا؟ آشفتگی خواب غالبا همزمان با دستیابی به تکمیل موتور مغزی و شناخت و اضراب جدایی است.
در 9 تا 12 ماهگی احتمالا نوزاد شما چار دست و پا می‌رود، می ایستد و یاد میگیرد راه برود و چون این مهارتها را اصلاح میکند و گسترش میدهد ممکن است شب بیدار شود تا تمرین کند و انقدر هیجان داشته باشد که خوابیدن سخت شود، اگر نتوانست خود را آرام کند و بخوابد شروع میکند برایتان گریه کردن.
اضطراب جدایی میتواند دلیل بیداری های نوزادتان باشد: بیدار میشود و میبیند شما نیستید و آشفته میشود، اما احتمالا تا شما وارد اتاق شوید و نگاهش کنید آرام میشود.

چگونه عادات خواب سالم در کودک ایجاد کنیم
زمان آن است که بر تکنیکهایی که شما و نوزادتان در ۹ماه اول یاد گرفتید تمرین کنید:
• به برنامه مشخص زمان خواب ثابت عمل کنید.
هرچقدر بگوییم کافی نیست: شما و نوزادتان هر دو از برنامه منظم زمان خواب شب سود میبرید شما میتوانید هر کاری که جواب خوبه داده انتخاب کنید: حمامش کنید، داستان شب برایش بخوانید و در لباس و ملافه خواب بپیچانیدش یا بازی آرامی را با این کارها ترکیب کنید.
اطمینان حاصل کنید که برنامه همیشگی برای بچه شما آرامش بخش است مثلا اگر از حمام متنفر است آن را زودتر هنگام روز قرار دهید یا اگر او بیشتر دوست دارد با کتاب ور برود تا اینکه برایش کتاب بخوانید، شما آواز بخوانید فقط باید هر شب برنامه یکسانی دنبال کنید. بچه ها با ثبات پیشرفت میکنند و وقتی بدانند منتظر چه هستند احساس امنیت دارند. بعلاوه برنامه وقت خواب را در ساعت منطقی آغاز کنید تا خیلی خسته نشود چون باعث میشود مشکلتر به خواب رود
• اطمینان حاصل کنید نوزادتان برنامه منظمی دارد
اگر تلاش کنید بقیه برنامه نوزاد را هم ثابت نگه دارید زمان خواب راحت تر میشود. اگر هر روز ساعت معینی چرت بزند بخورد بازی کند و آماده خواب شود احتمالا بدون مشکل خیلی راحت میخوابد.
• به بچه تان شانسهای متعدد بدهید تا خودش بخوابد
اگر میخواهید نوزادتان مستقل بخوابد، نیاز دارد در موقعیتهایی این مهارت مهم را تمرین کند ، به جای اینکه پرستاری کنید و خودتان او را بخوابانید اجازه دهید خوابیدن را خودش تمرین کند. مثلا وقتی آرام و خواب آلو است او را به تختش ببرید. در غیر این صورت وقتی شب بیدار شود گریه میکند و به کمک شما احتیاج دارد تا دوباره بخوابد. مقاله آموزش خواب به کودکان می تواند تا حدی شما را کمک کند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.