اسباب بازی برای نوزاد، راهنمای خرید بر اساس سن
اسباب بازی ها فقط وسیله ای برای شادمانی فرزندتان نیستند، آنان هدفی مهم را نیز برآورده میسازند.
اسباب بازی ها فقط وسیله ای برای شادمانی فرزندتان نیستند، آنان هدفی مهم را نیز برآورده میسازند، چرا که بازی ها و اسباب بازی های مناسب سن، رشد فیزیکی و احساسی فرزندتان را بهبود می بخشد.
راهنمای خرید اسباب بازی نوزاد تا 6 ماهگی
- در اولین ماه، بینایی نوزادتان هنوز درحال تکامل است و او قادر نیست، اطراف، اشیاء و چهرهها را به خوبی ببیند، بنابراین برای شروع کتابهایی با طرحهای ساده و با تضاد شدید رنگها را انتخاب کنید. کنار او دراز بکشید و کتاب را با صدای بلند بخوانید، بطوری که هنگام ورق زدن کتاب بتواند شما ببیند.
- پخش موسیقی روشی عالی برای آرام و سرگرم کردن فرزندتان است. آهنگ های متفاوت را امتحان کنید؛ از لالاییهای قدیمی تا آهنگهای جدید، سپس ببینید، چگونه فرزندتان چگونه به آنها پاسخ میدهد.
- در سه ماهگی، نوزادتان از واکنشهای خود بسیار هیجان زده میشود. کنار میز تعوض پوشک او آینهای را بیاویزید یا هنگام خواباندن او روی شکمش، آینهای پیش روی او قرار دهید. به این ترتیب ممکن است نینی کوچولوی شما دوستی با خودش را آغاز کند!
- یک اسباب بازی لمس کردنی، مثل چیزی که با فشار آوردن بر آن، میلرزد یا صدا در میآورد، میتواند فرزندتان را برای ساعتها سرگرم کند. وقتی او صدایی از اسباب بازی میشنود، این صدا کمک میکند تا او بیشتر متوجه کاری شود که دستش در حال انجام آن است، بنابراین او بین علت و معلول رابطه برقرار میکند.
- در شش ماهگی او سینه خیز رفتن را آغاز کرده است، کودکتان شروع به اکتشاف اطراف می کند. او نه تنها برای گرفتن اسباب بازیهایی که در دسترش قرار دارد حرکت را آغاز می کند، بلکه برای بررسی همه جانبه او آنرا به دهانش می برد. بنابراین مطمئن شوید که همگی اسباب بازیهای او برای جویدن ایمن و پاکیزه است.
- در این سن بازی با قطعههای چوبی نیز بسیار معمول است. صرفاً به او نشان دهید که چگونه آنها را روی هم میگذارید و سپس آنرا بریزید به زودی او این کار را خواهد کرد.
- اسباب بازیهای محبوب فرزندتان در دسترس همه شما قرار دارد. فقط کافی است کابینت آشپزخانه خود را باز کنید و بگذارید او با قاشقهای چوبی و کاسههای پلاستیکی سبک وزن بازی کند، سپس تماشا کنید که کوچولویتان چگونه مشغول تدارک غذا میشود!
- در این سن، فرزندتان به اسباب بازی یا پتوی محبوب خود وابسته میشود، چرا که این شی به او آرامش میدهد، برخی از اسباب بازیها رفاه و ایمنی بیشتری به همراه دارند پس از انتخاب اشیاء یا اسباب بازی هایی که دارای روبان، چشمان پلاستیکی یا هرچیزی است که او بتواند آنرا بکند و در دهانش بگذارد، پرهیز کنید.
راهنمای خرید اسباب بازی نوزاد از 12 ماهگی تا 18 ماهگی
- اکنون که فرزندتان میتواند به سرعت بخزد یا بچرخد (با نگاه داشتن مبلمان راه برود)، او خواهان اسباب بازیها یا بازیهایی است که بارها و بارها خود را با آن مشغول کند. بازیهایی مثل تاب، توپها و چیزهای بالارفتنی ( مثل رفتن به بالای مبل) به او کمک میکند، تا موتور مهارت های در حال رشدش را بهبود بخشد.
- همانطوریکه او تحرک بیشتری به دست می آورد، به اسباب بازیهایی که حرکت میکنند، - بیشتر علاقمند میشود. پس واگن یا ماشین بزرگی را برایش تهیه کنید که بتواند با استفاده از به این طرف و آنطرف برود.
- اکنون با او بازی های تعاملی انجام دهید. او را قلقلک دهید، او شما را قلقلک خواهد داد یا با تلفن همراه خود صحبت کنید، سپس در نیمه گفتگو آنرا به دست او دهید، تا اینکه او بتواند بلبل کند!
- اجازه دهید نقاشی کشیدن را آغاز کند! زیر اندازی برای او مهیا سازید، چند مداد شمعی برای هنرمند کوچکتان فراهم آورید، تا خلاقیتش را آشکار کند.
راهنمای خرید اسباب بازی نوزاد پس از 18 ماهگی
- کوچلویتان میخواهد به همه چیز دست بزند، از باز و بسته کردن درها، تا روشن و خاموش کردن چراغها. گرچه این رفتار او باعث نگرانی شما میشود، ولی او را متوقف نکنید. اسباب بازیهایی را برای فرزندتان فراهم آورید که بتواند آنها را باز و بسته کند، مثل اسباب بازیهایی که به یکدیگر وصل میشوند یا کامیونهایی با درهایی باز و بسته شوند یا اسباب بازیهای آشپزخانه.
- پازل، روشی عالی برای افزایش اعتماد به نفس فرزندتان است، چرا که او با چسباندن قطعات آن به یکدیگر رضایت فراوانی کسب میکند. پس پازلی ضخیم و محکم با قطعه کمتر هدیه مناسبی برای فرزندتان خواهد بود.
- بچههای نوپا عاشق موسیقی هستند، به او گیتاری اسباب بازی یا کیبردی کوچک برای نواختن دهید. مطمئناً فرزندتان با نواختن آهنگی "اصیل" شما را مهمان خود خواهد کرد. اما پیش از خرید مطمئن گردید که آن ابزار موسیقی امکان کم و زیاد کردن صدا را داشته باشد، تا هنگام تولید سروصدای زیاد بتوانید آنرا تنظیم کنید!
- سرانجام، محبوبترین بازی فرزندتان تقلید کردن است، تقلید اعمال بزرگترهایی که او اطراف خود میبیند. او خوردن و نوشیدن را بازی میکند، با استفاده از جارو به نظافت میپردازد و با تقلید تلفن صحبت کردن شما با دوستانش تلفن می کند و گروه اجتماعی خود را گسترش میدهد!
منبع:
نی نی پلاس
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼