برخورد با گریه نوزاد، وقتی زیر سه ماهشه
درک مفهوم گریه نوزاد زیر سه ماه ، تامین نیازهای آنها و تسکین دادن به کودک، کار بسیار دشواری است.
۳ ماه اول پس از به دنیا آمدن کودک، سخت ترین مرحله برای والدین است. درک مفهوم گریه نوزاد زیر سه ماه ، تامین نیازهای آنها و تسکین دادن به کودک، کار بسیار دشواری است. بنابراین هنگامی که صدای گریه کودک را می شنوید، این پست به شما کمک می کند که دلیل احتمالی آن را تشخیص داده و کودک را آرام کنید.
۱) پر احتمال ترین مسائل هنگام گریه نوزاد زیر سه ماه
- کودک نیاز به تعویض پوشک دارد.
- کودک خواب آلود است.
- کودک گرسنه است.
۲) لباس های بچه ها را بررسی کنید
کودک خود را خیلی نپوشانید. او فقط به یک روپوش بیشتر از چیزی که خود شما می پوشید، نیاز دارد.
۳) ۵ گانه زیر را بررسی و امتحان کنید
- تاب دادن : تاب دادن نوزاد در گهواره می تواند او را آرام کرده و به یک خواب راحت برای او بینجامد.
- خواباندن به پهلو و یا روی شکم : به پهلو قرار دادن کودک گاهی به آنها کمک می کند که راحت تر بخوابند، اما فراموش نکنید که هنگامی که به خواب رفتند آنها را به پشت بگذارید، زیرا رها کردن آنها به پهلو یا روی شکم، خطر ابتلا به SIDS یا سندرم مرگ ناگهانی نوزاد را افزایش می دهد.
- اصوات آرامش بخش : صداهای ریتمیک و نجواهای کودکانه، نوزادان را آرام می کند و آنها را به خواب عمیق تری می برد.
- قنداق کردن : قنداق کردن کودک در پتو یا یک پارچه مناسب علاوه بر آرامشی که به کودک می دهد، امنیت کودک را بالاتر می برد به طوریکه اگر بچه از ارتفاعات کم سقوط کرد، آسیب جدی نبیند. اما هنگامی که کودک شما شروع به غلت زدن می کند، دیگر نباید او را قنداق کنید، چرا که این کار خطر ابتلا به SIDS را افزایش می دهد.
- مکیدن: اجازه دهید نوزاد یک پستانک یا حتی انگشت شست خود را بمکد. این کار او را آرام کرده و به خواب راحت کودک کمک می کند.
۴) گاز و رفلاکس
ماساژ بدن نوزاد و ماساژ آهسته شکم در جهت حرکت عقربه های ساعت، به خروج گاز محبوس در معده او انجامیده و کودک را آرام می کند.
۵) تغذیه کودک در فواصل زمانی کوتاه
تغذیه چندین باره نوزاد با وعده های کم و کمک به آروغ زدن کودک پس از هر وعده باعث جلوگیری از ترش کردن معده و تجمع گازها در معده کودک شده و به این ترتیب باعث آرامش کودک می شود.
این ها تقریباً همه چیزهایی است که باید برای مواجهه با گریه کردن یک نوزاد کمتر از ۳ ماهه بدانید. موفق باشید!
منبع:
سرسره
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼