عوارض محرومیت از شیر مادر، چیست؟
شیر مادر بهعنوان منبعی غنی از ویتامین، پروتئین و کربوهیدرات، همه مواد مغذی مورد نیاز کودک در شش ماه نخست زندگی را تأمین میکند.
شیر مادر بهعنوان منبعی غنی از ویتامین، پروتئین و کربوهیدرات، همه مواد مغذی مورد نیاز کودک در شش ماه نخست زندگی را تأمین میکند و با داشتن آنتی بادیهای فراوان از کودک در برابر دکتر بهشته النگ دبیر علمی همایش ترویج تغذیه با شیر مادر با بیان این موضوع میگوید: از سوی دیگر تغذیه با شیر مادر وزن کودک را بهصورت تعادلی بالا میبرد به این معنا که کودکانی که شیر مادر میخورند چربی اضافه در بدن ندارند از اینرو در آینده مستعد چاقی (Obesity)نخواهند بود.
وی میافزاید: البته مادران باید بدانند هر کودکی که اضافه خوری داشته باشد حتی اگر این غذای اضافه شیر مادر باشد مستعد چاقی خواهد بود. بنابراین شرط سلامت این است که کودکان در سنین مختلف اضافه خوری نداشته باشند. دبیر علمی این همایش با تأکید براینکه شیر مادر مناسبترین ماده غذایی برای کودکان است خاطرنشان میکند: هنگامی که وزن کودک به شکلی متعادل بالا رود او در بزرگسالی دچار بیماریهای قلبی و عروقی و همچنین دیابت نخواهد شد.
وی در خاتمه با اشاره به اینکه سلامت کودکان وابسته به سلامت مادران است، تأکید میکند: همه زنان باید قبل از بارداری به وزن طبیعی (BMI بین ۱۸.۵ و ۲۵)برسند. چراکه چنین مادری میتواند نوزادی با وزن طبیعی و استاندارد به دنیا بیاورد. نوزادی که با وزن مناسب به دنیا میآید و در دوسال اول تولد تغذیه مناسبی دارد در دوران بزرگسالی کمتر در معرض بیماریها(diseases) قرار خواهد گرفت.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼