۲۴۵۸۷۶

بررسی خواص گردو و پوره آن برای نوزادان زیر یک سال

بررسی خواص گردو و پوره آن برای نوزادان زیر یک سال

گردو یکی از پرخواص ترین خوراکی هایی است که میشود سراغ داشت. اما باید بررسی کرد این گردوی جادویی برای نوزادان هم مناسب است یا خیر.

به گزارش نی نی بان، از آنجا که گردو باید به خوبی جویده شود، ممکن است برخی به شما بگویند که برای نوزادان پودر گردو درست کنید و از آن به او بدهید. با این حال، اکثر پزشکان توصیه می‌کنند که از گنجاندن هر نوع آجیل در رژیم کودک تا حداقل یک سالگی خودداری کنید. 

در مورد تعیین اینکه از چه سنی می‌توان به کودک گردو داد چند فاکتور دخیل هستند که عبارتند از:

سن کودک: برای گنجاندن گردو در رژیم کودک، بهتر است صبر کنید تا او حداقل یک ساله یا حتی دو ساله شود. حساسیت به آجیل در نوزادان کاملاً شایع است و کودک شما می‌تواند به گردو حساسیت داشته باشد. اگر در سنین خیلی زود به او گردو بدهید، واکنش‌های آلرژیک می‌تواند منجر به مشکلات شود. با این حال، گاهی اوقات، نوزادان در آغاز نسبت به برخی غذاها واکنش آلرژیک نشان می‌دهند و با افزایش سن به آن عادت می‌کند. اما برخی از کودکان ممکن است در تمام طول زندگی خود آن را داشته باشند. 

تاریخچه‌ی آلرژی در خانواده: آلرژی‌ها می‌توانند از نسلی به نسل دیگر منتقل شوند. اگر هر یک از والدین یا هر دو آلرژی غذایی داشته باشند، احتمال اینکه کودک آنها نیز آلرژی مشابه داشته باشد بسیار زیاد است.

نظر متخصص اطفال: در موارد خاص، یک متخصص اطفال ممکن است برای تعیین احتمال بروز آلرژی از کودک آزمایش خون بگیرد. شما می‌توانید این گزینه را با پزشک متخصص خود در میان بگذارید و فقط پس از اطمینان ۱۰۰ درصدی از عدم حساسیت به کودک گردو بدهید.

آیا گردو برای بچه‌ها خطر خفگی دارد؟

بله. همه‌ی آجیل‌ها، تکه‌های مغزها می‌تواند باعث خفگی در نوزادان و کودکان می‌شوند. برای دادن گردو به کودک، آنها را ریز خرد کرده سپس روی آووکادو، موز، بلغور جو دوسر یا غذای دیگر بپاشید یا به عنوان کره‌ی مغز رقیق شده سرو کنید. 

گردو

حساسیت به گردو در کودکان

گردو، آجیل درختی محسوب می‌شود و همه‌ی آجیل‌های درختی (به عنوان مثال بادام، بادام هندی،، اسپند، پسته و غیره) از جمله آلرژن‌های غذایی رایج هستند. خبر خوب: درصد بسیاری کمی از مردم جهان به آجیل درختان حساسیت دارند و خبر بد: فقط در 9 درصد از کودکانی که به آجیل‌های درخت حساسیت دارند با افزایش سن آلرژی از بین می‌رود پس شاید لازم باشد در تمام طول زندگی از خوردن آن اجتناب کرد. برای شروع دادن گردو، با مقادیر کم مانند ⅛ قاشق چای خوری گردوی چرخ شده که روی وعده غذایی کودک پاشیده شده شروع کنید و مراقب واکنش‌های بد آن باشید. اگر واکنشی نشان نداد، به مرور مقدار آن را افزایش دهید و تا 1 قاشق چای خوری گردوی آسیاب شده روی سایر مواد غذایی بپاشید.

علائم آلرژی به گردو

علائم آلرژی به گردو و سایر آجیل‌های درختی عبارتند از:

درد شکم، گرفتگی عضلات، بالا آوردن و استفراغ در کودکان

اسهال

مشکل در بلعیدن

خارش دهان، گلو، چشم، پوست یا هر ناحیه دیگر

گرفتگی بینی یا آبریزش بینی نوزاد

حالت تهوع

تنگی نفس

آنافیلاکسی، یک واکنش بالقوه‌ی تهدیدکننده‌ی زندگی که تنفس را مختل می‌کند و می‌تواند بدن را به حالت شوک برساند.

گردو

مدیریت و درمان آلرژی به گردو

همانند اکثر حساسیت‌های غذایی، بهترین راه برای جلوگیری از ایجاد واکنش آلرژیک، پرهیز از خوردن ماده‌ی آزاردهنده است. افرادی که به یک آجیل آلرژی دارند، ممکن است قادر به تحمل سایر مغزهای درختی باشند، اما متخصصان آلرژی معمولاً به این بیماران توصیه می‌کنند از مصرف همه‌ی مغزها خودداری کنند. آجیل‌های درختی اغلب به عنوان تزیین در سالاد، به عنوان ماده‌ای در برخی غذاها نظیر فسنجان یا انواع شیرینی یا بستنی استفاده می‌شوند. همچنین ممکن است در نان، سس، دسرها و سایر فراورده‌ها پخته شده نیز وجود داشته باشند. آجیل‌های درختی در میان هشت ماده حساسیتزای غذایی قرار دارند که بزرگسالان و کودکان را تحت‌تأثیر قرار می‌دهند و به طور خاص در قانون برچسب زدن به آلرژن‌های غذایی و حمایت از مصرف کننده (FALCPA) در سال 2004 ذکر شده‌اند. این بدان معنی است که وجود این مواد باید به زبان واضح روی بسته‌بندی اعلام شود. روغن گردو ممکن است در لوسیون‌ها، محصولات مراقبت از مو و صابون‌ها نیز یافت می‌شود. کسانی که به آجیل درختی حساسیت دارند باید از استفاده از این محصولات خودداری کنند. اگرچه در این مقاله گفته شد که از چه سنی می‌توان به کودک گردو داد با این حال، بایستی احتیاطات لازم انجام شود و همانطور که در بالا گفتیم ذره ذره به رژیم اضافه شود و مراقبت بروز علایم حساسیت باشید.

منبع:  گهواره

 

لینک هدیه

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

هم اکنون دیگران می خوانند