باتوجه به پیشرفتهای صورت گرفته، شاید در آینده بتوان با استفاده از تکنیکهای مهندسی ژنتیک، آب سیاه مادرزادی را زودتر شناسایی کرد و برای درمان آن اقدامات موثری ارائه داد.
جام جم آنلاین: یک جراح و متخصص بیماری های چشم با اشاره به امیدهای تازه برای درمان آب سیاه مادرزادی نوزادان گفت: شاید در آینده بتوان با استفاده از تکنیک های مهندسی ژنتیک، آب سیاه مادرزادی را زودتر شناسایی کرد و برای درمان آن اقدامات موثری ارائه داد.
دکتر نوید نیلفروشان افزود: در افراد با گلوکوم زاویه بسته، تماشای طولانی مدت تلویزیون در اماکن تاریک با تغییرات ساختمانی چشم و باز شدن مردمک همراه است و خطر بروز حمله را افزایش می دهد.
وی اظهار کرد: مصرف برخی از داروها ازجمله توپیرامات (موثر در درمان تشنج) در بروز آب سیاه در افراد مستعد موثر است.
دکتر نیلفروشان با اشاره به این که داروهای ایمی پرامین و آمی تریپتیلین هم فشار مایع داخل چشم را افزایش می دهد، گفت: ابتلا به آب سیاه از عوارض ضربه و تروماهای چشمی است که بسته به شدت ضربه، طول مدت تظاهر نشانه های بیماری متفاوت است.
این استادیار دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان این که براساس نتایج بررسی ۶ سال گذشته شهر تهران ۸۰ درصد از مبتلایان به آب سیاه از بیماری خود اطلاعی ندارند، به هموطنان توصیه کرد با اصلاح شیوه زندگی، کنترل فشار خون و دیابت از پیشرفت بیماری آب سیاه (در صورت ابتلا) جلوگیری کنند.
دکتر نیلفروشان انجام فعالیت های ورزشی از قبیل شنا، دوومیدانی، پیاده روی و دوچرخه سواری منظم، همچنین مصرف فراوان میوه و سبزیجات تازه و عدم استعمال مواد دخانی را در جلوگیری از پیشرفت آب سیاه سودمند برشمرد و یادآورشد: آنتی اکسیدان موجود در میوه و سبزیجات تازه نقش حمایتی را برای سلول های عصبی ایفا می کنند، به نحوی که با افزایش مقاومت، اعصاب بینایی را در برابر عوامل مخرب بیرونی حفظ می کنند.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼