خانم فولادوند! فرمول اکسیر جوانی شما چیست؟
حدیث فولادوند، بازیگر چشمرنگی و مشهور ایرانی چند سالی است در دنیای تصویر فعالیت چندانی ندارد اما انتشار تصاویر جدیدی از او در حاشیه اکران فیلم سینمایی «ترانهای عاشقانه برایم بخوان» در کنار پژمان بازغی جلب توجه کرده است.
نی نی بان: حدیث فولادوند، بازیگر چشمرنگی و مشهور ایرانی چند سالی است در دنیای تصویر فعالیت چندانی ندارد اما انتشار تصاویر جدیدی از او در حاشیه اکران فیلم سینمایی «ترانهای عاشقانه برایم بخوان» در کنار پژمان بازغی جلب توجه کرده است.
رنگ موهای زیبای حدیث که در کنار لباس یکدست سفید اما فانتزیاش مورد توجه قرار گرفتهاند و بسیار ترندی و شیک جلوه میکنند. گذر زمان تغییرات بسیاری در چهره این بازیگر مشهور دهه هشتاد ایجاد کرده که از دید عکاسان پنهان نمانده است.
حدیث فولادوند در آستانه 49 سالگی است و صورت بدون عمل زیبایی برای او یک امتیاز ویژه محسوب میشود اما باز هم چین و چروک صورتش با وجود میکاپ فوق حرفهای که انجام داده همچنان مشهود هست.
واکنش برخی کاربران شبکه اجتماعی ایکس به تغییر چهره حدیث فولادوند را بخوانید:
* مهشید نوشت: این حدیث فولادوند رو الان درکی ازش ندارن. دهه هشتاد سرش بدجور دعوا بود هر چند مشکوک به عمل زیبایی است!
* لیلا هم در تحسین حدیث فولادوند توئیت زد: ولی خداییش حدیث فولادوند و ایوانکا ترامپ زنهای خیلی خوشگلی هستن و چهرهشون اصالت داره حتی اگه عمل جراحی زیبایی هم نکرده باشند خیلی ناز و ظریفن.خیلی دوست داشتم بزرگ شدم این شکلی بشم.
* مهسا هم اینگونه نظر داد: وقتی حدودای پیش دبستانی یا کلاس اول بودم معصومیت از دست رفته پخش میشد.چقد اونموقع فک میکردم حدیث فولادوند خوشکله.این دختر واقعا قشنگ بود تو اون فیلم اما بعدها هرچی دوباره نگاهش میکردم نمیفهمیدم ذهن کوچیکم تو این دختر چی دیده بود که انقدررر به نظرش زیبا میومد.
* مشکات در مقایسه حدیث فولادوند دهه هشتاد با سال جاری نوشت: ترکیب آنا د آرماس و حدیث فولادوند.
نظرتون در مورد تغییر چهره جدید حدیث فولادوند چیه؟
اما این تغییر چهره حدیث فولادوند چه دلیلی میتواند داشته باشد که در ادامه عوامل آن را بررسی خواهیم کرد:
پیری زودرس پوست چیست؟
با افزایش سن، چین و چروک ها و لک های پوستی بیشتر می شوند. این مسئله، بخشی از چرخه طبیعی زندگی است. اگر این تغییرات زودتر از زمان موعد بروز یابند، طبیعی نیستند. به همین دلیل به آن پیری زودرس پوست می گویند. به هر حال، راه هایی وجود دارد که با کمک آن می توانید علائم پیری پوست را کاهش دهید. برخی از این کارها بسیار ساده است، مثل داشتن یک برنامه خواب منظم، نوشیدن آب و استفاده از ضد آفتاب.
علت پیری زودرس چیست؟
چند عامل بر زمان بروز علائم پیری زودرس پوست تأثیر مستقیمی دارند. برخی از این عوامل کنترل پذیرند و برخی نه. در ادامه این عوامل را نام میبریم:
سیگار کشیدن
قرار گرفتن در معرض آفتاب و برنزه کردن پوست
ژنتیک
کیفیت پایین خواب
رژیم غذایی ناسالم
مصرف کافئین
آلودگی محیطی
استرس
درمان پیری زودرس پوست
هنگامی که متوجه علائم پیری شدید، می توانید با این تغییرات بجنگید و اقداماتی را برای تغییر آن انجام دهید. همچنین، ممکن است منفعل باشید و به طبیعت اجازه دهید مسیر خود را طی کند. تعریفی از روش درست یا غلط برای طی این مرحله از زندگی وجود ندارد. یعنی انتخاب مسیری که در رابطه با فرآیند پیری بدن خود در پیش می گیرید، کاملاً به عهده شماست. در ادامه، برای درمان هر کدام از نشانه های پیری پوست، پیشنهادهایی بیان کردیم.
آب بیشتری بنوشید.
زمان دوش گرفتن خود را کوتاه تر کنید.
با آب ولرم دوش بگیرید.
مرطوب کننده ای بیابید که با پوستتان سازگار باشد و بتواند خشکی آن را جبران کند.
پوست خود را هر روز با آن مرطوب کنید.
رفع افتادگی و چین و چروک پوست
برای رفع چین و چروک صورت و افتادگی آن، میتوانید اقدامات زیر را انجام دهید:
مراقبت از پوست را با مصرف روزانه ضد آفتاب (با حداقل 30 SPF) آغاز کنید.
از کلاه لبه دار و لباس های راحت و گشادی استفاده کنید که پوستتان را بپوشاند.
زمان کمتری در معرض آفتاب بمانید.
سیگار نکشید.
آب بنوشید.
پوست خود را هر روز مرطوب کنید.
از محصولات مراقبت از پوست حاوی عصاره چای سبز، ویتامین A، ویتامین C، رتینوئیدها و آنتی اکسیدان ها استفاده کنید.
چگونه از پیری زودرس پوست جلوگیری کنید؟
عوامل زیادی بر بروز علائم پیری پوست مؤثرند. برخی از آنها را می توانید کنترل کنید و برخی دیگر را نمی توانید. در قسمت زیر لیستی از کارهایی که برای جلوگیری از پیری پوست میتوانید انجام دهید را بیان کردهایم:
1) از ضد آفتاب استفاده کنید
2) فقط به صورت خود توجه نکنید
3) محصولات جدید را یکی یکی امتحان کنید و برای دیدن نتیجه ی کار، صبور باشید
4) حتماً قبل از خواب تمام آرایش خود را پاک کنید
5) خواب منظم داشته باشید
6) رژیم غذایی متعادل داشته باشید
7) آب بنوشید
8) ورزش کنید
9) سیگار کشیدن را کنار بگذارید
10) استرس خود را کنترل کنید
کلام آخر
چنانچه هنوز هیچ یک از علائم پیری را در پوست خود مشاهده نکرده اید یا متاسفانه دچار پیری زودرس پوست شدهاید و می خواهید علائم آن را کاهش دهید، بهتر است همیشه از ضد آفتاب و مرطوب کننده استفاده کنید.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼