۱۰۰۵۶۳
۱۵۵۲
۱۵۵۲

بیماری های گوش در کودکان، چند نوع است؟

محققان از دانشگاه اومئو در سوئد و دانشگاه پرتوریا در آفریقای جنوبی توانستند عفونت گوش ۵ کودک از ۶ کودک ۳ ساله را به کمک یک تلفن هوشمند تشخیص دهند.

به تازگی نوعی اتوسکوپ دیجیتال برای تشخیص به موقع عفونت گوش اختراع کرده اند که می تواند برای پیش بینی انواع مشکلات و آسیب ها در گوش اطفال مفید و کارآمد است.

محققان از دانشگاه اومئو در سوئد و دانشگاه پرتوریا در آفریقای جنوبی توانستند عفونت گوش ۵ کودک از ۶ کودک ۳ ساله را به کمک یک تلفن هوشمند تشخیص دهند.

این محققان یک اتوسکوپ دیجیتالی سفارشی ساختند که به یک تلفن همراه و نرم افزار مبتنی بر تحلیل خودکار تصاویر گرفته شده از اتوسکوپ متصل می‌شود. تکنیک پردازش تصویر مورد استفاده قرار است برای تسهیل و تسریع تشخیص عفونت گوش استفاده شود‌. در حال حاضر، عفونت گوش با استفاده از یک اتوسکوپ پنوماتیک‌، ابزار تخصصی که پزشک می تواند به کمک آن در گوش نگاه کند، تشخیص داده می‌شود.

اگرچه مشکلات ناشی از عفونت گوش نادر هستند اما می‌توانند منجر به پاره شدن پرده گوش، کاهش شنوایی و حتی می‌تواند باعث مننژیت که یک عفونت بافت مغز و نخاع است،‌ شود. اتوسکوپ های فعلی اغلب عفونت گوش را درست تشخیص نمی‌دهند که ممکن است منجر به آسیب جدی به گوش شود همچنین بسیاری از پزشکان بخصوص در مناطق محروم به دستگاه‌ها و ابزار تشخیصی پیشرفته دسترسی ندارند.

کلود لوران، پژوهشگر گروه علوم بالینی در دانشگاه اومئو و همکار نویسنده او در مقاله اظهار داشتند: این اتوسکوپ دیجیتالی مبتنی بر سیستم آپلود تصاویر از راه دور و تحلیل آنی تصاویر است . تصاویر گرفته شده با وضوح بالا ذخیره می شوند و با معیارهای داده شده به تلفن همراه و نرم افزار مقایسه می شوند تا بتواند عفونت‌‌‌های احتمالی را تشخیص دهد.

پژوهشگران اشاره کردند تجزیه و تحلیل تصاویر گرفته شده اتوسکوپ دیجیتال در نرم افزار با دقت ۷۸.۷ درصد است. این میزان دقت قابل توجه است زیرا دقت اتوسکوپ سنتی پزشکان عمومی و متخصصان اطفال ۶۴ تا ۸۰ درصد است. این اتوسکوپ با قیمتی کم و با این دقت بالا یک تکنولو‍‍‍ژی مناسب برای کمک به پزشکان و متخصصان اطفال است.

محققان بر این باورند از آنجا که روش مبتنی بر نرم افزار تحلیل آن از دقت بالایی برای تشخیص عفونت گوش برخوردار است، این دستگاه نویدبخش تشخیص و پیشگیری از بسیاری بیماری‌های گوش و مغز بخصوص در مناطق دور از دسترس به امکانات پیشرفته پزشکی است.


محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.