۱۰۴۱۳۰
۲۰۱۰
۲۰۱۰

تغذیه کودکان بیش فعال، چی باید بخوره؟

بیش فعالی یک اختلال رفتاری شایع است که تقریبا ۸ تا ۱۰ درصد از کودکان سنین پیش دبستانی به آن مبتلا هستند.

بیش فعالی یک اختلال رفتاری شایع است که تقریبا ۸ تا ۱۰ درصد از کودکان سنین پیش دبستانی به آن مبتلا هستند . احتمال ابتلا به اختلال بیش فعالی در پسران سه برابر بیشتر از دختران است ؛اما علت تفاوت بین پسر ها و دخترها در ابتلا به بیش فعالی هنوز شناخته نشده است .

مطالعات فراوانی بر روی تغذیه کودکان بیش فعال انجام شده و در نتیجه این مطالعات نیز ،نتیجی به دست آمده است با بهره گیری از نتایج ، قصدا درایم توصیه هایی را ارائه دهیم که قطعا در تغذیه ی فرزند بش فعالتون مفید خواهد بود .

رژیک کم شکر برای بچه های بیش فعال امری ضروری به حساب می آید . تمام تلاشتان را به خرج دهید تا قندان ، شکلات خوری و ظرف شیرینی را از از فرزند خود دور کنید . در تغذیه ی کودکتان ، پروتئین ها (از جمله مرغ ، تخم مرغ ، گوشت قرمز ) را پر رنگ تر کرده و در عوض میزان برخی آلرژن ها ی غذایی چون بادام زمینی ،آدامس ، سس ، مربا ،ترشی ، کمپوت و … بکاهید

برخی از میوه ها همچون گیلاس ، البالو ، توت فرنگی ، هلو و الو نیز چندان مناسب کودک بیش فعال نیست. یکی از پدیده های غذایی که حتما باید از تغذیه ی کودکان اینچنینی حذف شود ، نوشابه است . اصولا خوراکی هایی که با افزودنی های مصنوعی شکل گرفته اند باعث اختلال در سیستم بدنی کودک خواهند شد .

به همین خاطر باید تا جایی که می توانید آبنبات ها ،کیک ها و دسر ها را نیز از رژیم غذایی فرزند بیش فعال خود حذف کنید . در برنامه ی روزانه ی فرزندتان ، مواد غذایی حاوی امگا ۳ مثل ماهی ،روغن زیتون و گردو را بگنجانید . میوه و سبزی تازه را فراموش نکنید . در مصرف فرآورده های لبنی باید محدودیت هایی را رعایت کنید (با مشورت پزشک )بهتر است میزان غذاهای سرخ شده را نیز در رژیم غذایی کودک خود کاهش دهید.


محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.