۱۱۹۵۵۰
۳۶۴۴
۳۶۴۴

رفتار با کودکان اوتیسمی، بازی های موثر

بچه‌های اوتیسم کاربرد اسباب‌بازی‌ها را بلد نیستند و یکی از اهداف در اضافه‌کردن توانمندی‌های کودک در بحث حوزه توانبخشی، این است که بچه‌ها این‌ها را یاد بگیرند.

بازی در کودکان مبتلا به اوتیسم
بچه‌های طیف اوتیسم علائم دیگری نیز دارند. سن اجتماعی‌شدن بچه‌ها را سه سالگی درنظر می‌گیریم، بچه‌های اوتیسم تعامل مؤثر با بچه‌ها ندارند، به این معنی نیست که در کنار بچه‌ها قرار نمی‌گیرند، بلکه موازی با آن‌ها بازی می‌کنند. بچه‌های عادی می‌دوند، بچه‌های مبتلا به اوتیسم هم می‌دوند؛ درحالی‌که هدف از این دویدن را متوجه نمی‌شوند.
در حوزه بازی‌ها نیز کودکان اوتیسم مشکل دارند. بچه‌های اوتیسم کاربرد اسباب‌بازی‌ها را بلد نیستند و یکی از اهداف در اضافه‌کردن توانمندی‌های کودک در بحث حوزه توانبخشی، این است که بچه‌ها این‌ها را یاد بگیرند.

پسرها در بازی با ماشین و دخترها در بازی با عروسک و جاهایی که نیاز به نقش‌پذیری دارند، مشکل دارند. سن که بالاتر می‌رود، بچه باید بازی تقلیدی انجام دهد، مثلاً می‌بینیم در دست کودک عادی فنجان و قوری نیست، اما طوری وانمود می‌کند که گویی در حال ریختن چای است، بچه‌های اوتیسم بازی تقلیدی را بلد نیستند و نمی‌توانند این کار را انجام دهند، اما در بازی‌هایی مثل پازل، کامپیوتر و بازی‌های تکراری بسیار قوی هستند.
ازآن‌جاکه حافظه دیداری و شنیداری بسیار قوی دارند، خیلی از مواقع با یک‌بار چیدن پازل به‌راحتی آن را تکرار می‌کنند و پازل‌های قوی را می‌توانند بچینند. این بچه‌ها هر آنچه را بشنوند و ببینند، طوطی‌وار حفظ می‌کنند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.