۱۲۸۸۴۳
۱۶۴۵
۱۶۴۵

استخدام پرستار بچه، نکات مهم

حتی اگر کودک‌تان، پرستارِ تمام‌وقت داشته باشد، هرازگاهی باید او را عوض کرده و پرستار جدیدی استخدام کنید.

حتی اگر کودک‌تان، پرستارِ تمام‌وقت داشته باشد، هرازگاهی باید او را عوض کرده و پرستار جدیدی استخدام کنید. اینکه او نوجوان یا یک فرد مجرب و متخصص این کار باشد، نباید استانداردهای شما را تحت تاثیر قرار دهد. در واقع شما به کسی نیاز دارید که مسئولیت‌پذیر، آرام و دلسوز باشد.
اما برخی اوقات چیزی که باعث می‌شود یک پرستار، فوق‌العاده و عالی باشد به رزومه یا موفقیت او در مصاحبه هیچ ربطی ندارد. در واقع نکته مهم در این‌جا، چیزی است که او از شما یاد می‌گیرد. بنابراین پس از آنکه پرستار مورد نظرتان را پیدا کردید، بهتر است این نکات را با او در میان بگذارید:
۱.اطلاعات تماس‌های تلفنی
شماره موبایل خود و همسرتان را به او بدهید و به او بگویید جای خاصی قرار نیست بروید. اما بعضی شماره‌های مورد نیاز را هم در اختیارش بگذارید: مانند تلفن رستوران یا هر جایی که قرار است بروید. به اضافه اطلاعات تماس مربوط به یک همسایه مورد اعتماد، دوست نزدیک یا عضوی از خانواده و همچنین شماره و آدرس پزشک کودکتان و محل نزدیک‌ترین کلنیک اورژانس. البته احتمالا او هرگز به هیچ‌یک از این‌ها نیاز پیدا نخواهد کرد، اما در هر حال کار از محکم‌کاری عیب نمی‌کند.
۲.عادات روزانه کودک
وعده‌های غذایی، ساعات‌ چرت زدن، حمام کردن و خوابیدن؛ بچه‌های کوچک عاشق این هستند که بدانند چه چیزی در انتظارشان است، و شاید به همین خاطر باشد که شما هم سخت تلاش می‌کنید روند منظمی برای انجام کارهای مربوط به او داشته باشید. بهتر است این جزئیات را برای پرستار بنویسید که تا حد امکان بر اساس همان رفتار کند. این کار باعث می‌شود زمانی که خانه نیستید، شرایط برای پرستار آشنا بوده و با اوضاع غیرعادی و یا نابه‌سامانی روبه‌رو نشود.
۳.شیوه آرام کردن کودک
شما به پرستاری نیاز دارید که بتواند گریه و زاری کودک یا حتی ترس‌هایش را مدیریت کرده و او را آرام سازد، بنابراین بهتر است او را با ترفندها و راهکارهای خودتان آشنا کنید -در واقع روش‌هایی که هرگز در آرام ساختن او با شکست روبه‌رو نشده‌اند، مثلا «اسپری ضدغول‌« که باعث می‌شود اتاقش قبل از خواب از وجود هیولاها پاک شود تا بتواند راحت‌تر بخوابد.
۴.دلایل کج‌خلقی کودک
از سوی دیگر، باید سرنخ چیزهایی را به پرستار بدهید که باعث می‌شوند کودک‌تان به یک‌باره لج کند (و همچنین بهترین شکل روبه‌رو شدن با آنها را) - مثلا غذایی که در بشقابش می‌گذارید، جغجغه‌، سگ‌ همسایه. پرستار حتی اگر نتواند همیشه جلوی این موارد را بگیرد، حداقل می‌داند که در صورت مواجهه با آنها چطور می تواند کنترلشان کند.
۵.جای دقیق هر چیزی را که کودک به آن نیاز دارد
اگر می‌توانید وسایل لازم و ضروری را در جاهایی بگذارید که به راحتی بتوان به آنها دسترسی داشت - از بسته‌های اضافی پوشک گرفته و جای پستانک کودک، تا هزینه‌ای بابت کرایه ماشینی که پرستار در صورت بد شدن حال کودک، بتواند به آن دسترسی داشته و کودک را به کلنیک برساند. هم‌چنین سعی کنید جای تمام اتاق‌ها اعم از اتاق خواب، آشپزخانه و حمام را برایش مشخص کنید تا بتواند هر آنچه را نیاز دارد راحت‌تر پیدا کند.
۶.قوانین غذایی
سعی کنید به طور گسترده‌ای همه‌چیز، اعم از زمان غذا دادن و نوع غذایی که کودک باید بخورد و به طور ویژه این‌که آیا غذای نانی او باید تکه‌تکه شود یا نه را مد نظر قرار داده و به پرستار بگویید. اگر کودک‌تان به چیزی حساسیت دارد، بهتر است غذاهایی را که نمی‌تواند بخورد دور از دسترس بگذارید یا لیست آنها را بنویسید. این کار باعث خواهد شد که پرستار به اشتباه چیز خطرناکی به کودکتان ندهد.
۷.نکات دارویی مهم
سعی کنید به خاطر آسیب‌های مختصری که ممکن است هر روز رخ دهد جعبه کمک‌های اولیه در خانه‌تان دم دست باشد، نه ته یک کمد. اگر کودک‌تان آلرژی شدید دارد، حتما به پرستار یاد بدهید تا چطور از داروی EpiPen استفاده کند حتی اگر روش احیای قلب را بداند. آیا باید بگذارید پرستار داروهای مسکن درون گنجه را خودسرانه در صورت نیاز به او بدهد؟ مسلما خیر.
۸.برنامه امنیت خانواده
آیا به پرستار گفته‌اید که کپسول اتفاء حریق کجاست؟ یا به او گفته‌اید که راه پله اضطراری ساختمان در کجا قرار دارد؟ آیا به او آموزش داده‌اید که چطور شیر فلکه گاز و آب را ببندد؟ جعبه فیوزهای خانه کجاست؟ سعی کنید فهرستی از این موارد و نحوه استفاده از آنها را همراه با تلفن‌های ضروری مثل پلیس یا آتشنشانی محل زندگی‌تان را روی کاغذی نوشته و به در یخچال بچسبانید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.