۱۳۳۸۰۱
۲۷۰۰
۲۷۰۰

دوست خیالی بچه ها، چه کسانی هستند؟

فرزند شما در سن سه سالگی می تواند تفاوت خیال و واقعیت را تشخیص دهد ولی ممکن است دوستان خیالی را بخشی از دنیای واقعی تصور کند.

دوستان خیالی
گاهی کودکان برای بیان احساسات خود و داشتن همبازی و یا تقویت مهارت های اجتماعی به دوستان خیالی پناه می برند. دو نفر از هر سه کودک یک دوست خیالی دارند، بنابراین احتمال اینکه فرزند شما نیز دارای دوست خیالی باشد زیاد است.
دوستان خیالی چه کسانی هستند؟
فرزند شما در سن سه سالگی می تواند تفاوت خیال و واقعیت را تشخیص دهد ولی ممکن است دوستان خیالی را بخشی از دنیای واقعی تصور کند. دوستانی که هیچ کس آن ها را نمی بیند. دوستان خیالی در تمام اشکال و اندازه ها می آیند. این افراد می توانند یک شخصیت از کتاب داستان یا حتی یک اسباب بازی با ویژگی های انسانی باشند و یا می توانند به طور کامل زاده تخیل کودک باشند. این دوستان همیشه می توانند وجود داشته باشند. هر زمانی بیایند و یا بروند. ممکن است تنها در یک نقطه خانه و یا محل خاصی حضور داشته باشند.

نکته:
کودکان معمولا از سن دو و نیم سالگی، دوستی با موجودات خیالی را آغاز می کنند و این دوستی می تواند چند ماهی به طول بیانجامد، ولی به طور کلی داشتن دوست خیالی یکی از ویژگی های بارز سه سالگی می باشد.
دلایل دوستی با موجود خیالی
دوست خیالی کودک شما می تواند کسی باشد که:
به حرف های کودک گوش می دهد و او را تایید می کند.
همبازی او می شود.
می تواند کارهایی انجام دهد که کودک قادر به انجام آن ها نیست.
به طور خاص تنها متعلق به کودک است.
قضاوت نمی کند و کودک را مقصر اشتباهات نمی داند.
دوستان خیالی به کودک امکان ساخت دنیایی را می دهند که در آن می توانند همه چیز داشته باشند. در واقع دوستان خیالی باعث لذت بردن بیشتر کودک از داستان ها و بازی ها می گردند. هیچ دلیلی وجود ندارد که کودکانی که دوستان خیالی دارند فاقد مهارت های اجتماعی و یا مشکلات عاطفی هستند. حتی برخی تحقیقات نشان می دهند این کودکان بیشتر اجتماعی و کمتر خجالتی می شوند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.