۱۴۱۸۶۹
۱۵۴۲
۱۵۴۲

علاقه به مطالعه در کودکان، چگونه تقویت کنیم؟

تعریف کردن یکی از مهارت‌های مهم تفکر انتقادی است.

تعریف کردن یکی از مهارت‌های مهم تفکر انتقادی است. ممکن است ساده به نظر برسد ولی واقعاً پیچیده است. کودکی که می‌خواهد یک قصه پریان تعریف کند.
از بچه‌ها بخواهید پس از شنیدن داستان آن را دوباره تعریف کنند.
تعریف کردن یکی از مهارت‌های مهم تفکر انتقادی است. ممکن است ساده به نظر برسد ولی واقعاً پیچیده است. کودکی که می‌خواهد یک قصه پریان تعریف کند باید اصول ترتیب، شخصیت‌پردازی، طرح و درون مایه را درک کند.
اگر صاحب کودکی باشید حتماً با داستان‌های بی‌ سر و تهی که از وقایع روزمره تعریف می‌کند آشنایی دارید. آن‌ها وقتی خراب‌کاری می‌کنند و دسته‌گل به آب می‌دهند و می‌آیند تا به ما نشان بدهند و بگویند چه اتفاقی افتاده است داستان شان نامفهوم است و ما را به‌ کلی گیج می‌کند. بچه‌هایی که می‌توانند داستانی را به ترتیب از اول تا آخر و با حذف جزئیات زائد اما با حفظ مفاهیم اصلی تعریف کنند از مهارتی مفید و کاربردی برخوردارند. اگر می‌خواهید به فرزندتان کمک کنید این مهارت را به دست بیاورید او را تشویق کنید داستان آشنای خود را از بَر کند. هفته‌ای یک‌بار به‌جای این‌که داستان‌های تکراری را با صدای بلند بخوانید، از فرزند پیش‌ دبستانی‌ تان بخواهید قصه کتاب موردعلاقه خود را برایتان با استفاده یا بدون استفاده از کتاب به‌عنوان راهنما تعریف کند.
شما می‌توانید مهارت فرزند خود را برای تعریف وقایع زندگی واقعی نیز بهبود بخشید. هنگام صرف غذا از فرزندتان بخواهید خلاصه یک از کارهای که در مدرسه انجام داده را بیان کند. تشویقش کنید که برای روایت خود قسمت آغازی، میانی و پایانی قائل شود. برای این‌که گیج نشود از او بپرسید: اول چه اتفاقی افتاد؟ بعد چه شد؟ چگونه تمام شد؟ برای این‌که از روش صحیح بیان خلاص یک جریان الگویی در اختیار او قرار دهید، آنچه را در محل کار، در فروشگاه یا در مسیر خانه برایتان اتفاق افتاده تعریف کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.