۱۴۳۷۷۹
۱۲۴۸
۱۲۴۸

علت بدغذایی در کودکان، مقابله با احساسات منفی

غذا خوردن احساسی دلیل بد بودن این عادت: مواد غذایی و احساسات انسان‌ها همیشه رابطه نزدیکی با هم داشته‌اند.

غذا خوردن احساسی دلیل بد بودن این عادت: مواد غذایی و احساسات انسان‌ها همیشه رابطه نزدیکی با هم داشته‌اند.
دکتر ناتالیا استاسنکو (متخصص تغذیه) می‌گوید: «هر کدام از ما، وقتی که عطر غذاهای دوران کودکی را به خاطر می‌آوریم، احساسات مثبت و خوبی را تجربه می‌کنیم. علاوه بر این، می‌دانیم که رابطه جذاب و لذت‌بخشی بین بعضی از غذاها و تعطیلات سال نو وجود دارد.
با این‌حال، ‌استفاده ابزاری از غذا خوردن برای مقابله با انواع احساسات اصلا کار درستی نیست، چون می‌تواند ما را در مقابل غذاها بی‌اراده و ناتوان کند. در چنین وضعیتی، ما دیگر نمی‌توانیم در برابر انواع هوس‌های غذایی مقاومت کنیم».
به‌گفته این متخصص، اگر کودکان ببینند که والدین دائما از همین الگوهای غذایی پیروی می‌کنند، رابطه آنان با مواد غذایی نیز براساس احساسات شکل می‌گیرد. روش مقابله با این عادت: برای مقابله با این عادت غذایی، از مواد غذایی برای پاداش دادن به کودکان استفاده نکنید یا خوردن دسرها و شیرینی‌ها را به موقعیت‌های خاص اختصاص ندهید.
دکتر استاسنکو می‌گوید: «اگر فکر می‌کنید که فرزندتان با مشکل غذا خوردن احساسی مواجه است، به او کمک کنید تا درک بهتری درباره نقش احساسات در شکل‌گیری هوس‌های غذایی کسب کند و روش‌های مقابله با این حالت‌ها را یاد بگیرد.
در صورت لزوم می‌توانید از مشاور هم کمک بگیرید». علاوه بر این، نحوه صحبت کردن خودتان درباره غذاها را با دقت بررسی کنید و اجازه ندهید که سلیقه‌ها یا سوگیری‌های شخصی شما، کودکان را نسبت به بعضی از غذاها بدبین کند. چند ترفند: برای کودکان مثال بزنید. از غذاها برای پاداش دادن استفاده نکنید.
روش‌های دیگر برای مقابله با احساسات منفی را به کودک آموزش بدهید، مانند صحبت کردن یا ورزش کردن.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.