۱۴۴۸۲۶
۱۴۶۶۸
۱۴۶۶۸

چگونه کودک را از شیر مادر جدا کنیم؟

بچه شما از میان یک یا چند تا از این پروسه های از شیر گرفتن گذر می کند.

از شیر گرفتن اصطلاح استفاده شده برای فرآیند انتقال کودک از هر کدام از موارد زیر است:
تغذیه با شیر مادر به تغذیه با شیشه شیر
تغذیه با شیر مادر یا تغذیه با شیشه شیر به فنجان
تغذیه با شیر مادر یا شیشه شیر به غذاهای جامد
کودک شما از میان یک یا چند تا از این پروسه های از شیر گرفتن گذر می کند. تمام انواع از شیر گرفتن معمولا زمانی بهتر عمل می کنند که به تدریج انجام شوند - طی چند هفته, چند ماه یا حتی طولانی تر.
از شیر گرفتن کودک از شیر مادر یک تغییر بزرگ برای مادر ها و همچنین کودکان است. ورای تاثیر فیزیکی بر شما, این امر ممکن است به صورت عاطفی بر شما اثر بگذارد.
بعضی مادرها احساس کمی ناراحتی برای از دست دادن نزدیکی که شیر دادن فراهم می کند دارند. اما شما همینطور آزادی بیشتری خواهید داشت به خاطر اینکه دیگران می توانند به کودک شما غذا دهند. متعجب نشوید که همزمان احساس ناراحتی و شادی کنید از اینکه کودک شما در حال مستقل تر شدن است.

از کجا بدانیم که کودک آماده از شیر گرفتن است؟
علائمی که کودک آماده از شیر گرفتن است اغلب بعد از اینکه کودک یاد گرفت چهار دست و پا برود یا راه برود ظاهر می شود. کودک شما که شیر مادر می خورد ممکن است چند بار سینه را بمکد و سپس دست از شیر خوردن بکشد. او ممکن است علاقه خود را به سینه شما از دست بدهد.
کودکانی که از بطری شیر می خورند و آماده هستند که از شیر گرفته شوند ممکن است نوک شیشه شیر را بیرون برانند یا بطری را قبل از اینکه خالی شود پرت کنند یا پنهان کنند. کودک شما ممکن است علاقه بیشتری به نوشیدن از فنجان نشان دهد.

بهترین زمان برای از شیر گرفتن چه زمانی است؟
اینکه چه زمان شروع به از شیر گرفتن کنید عمدتا بستگی به این دارد که شما و کودک شما چقدر آماده هستید که از شیر گرفتن را شروع کنید. بعضی مادرهایی که به کودک خود شیر می دهند آماده نیستند که حس نزدیکی که شیر دهی فراهم می کند را کنار بگذارند. بنابراین آنها ممکن است شیر دهی را به تاخیر بیندازند اگرچه کودک آنها آماده باشد. برخی مادران زودتر آماده از شیر گرفتن کودک خود هستند که مسئولیت ها یا شرایط زندگی این امر را ضروری می سازد.
هیچ زمان درست یا غلطی برای شروع وجود ندارد و مقدار زمان معینی برای این کار وجود ندارد به جز اینکه بهتر است که کودک را از شیشه شیر در هجده ماهگی بگیرید. همینطور, سعی نکنید که از شیر گرفتن را زمانی که کودک یا خانواده شما تحت استرس است شروع کنید. استرس می تواند در طیف دندان در آوردن تا رفتن به خانه جدید یا شروع برنامه مهد کودک جدید قرار داشته باشد.

بهترین راه برای از شیر گرفتن کودک چیست؟
از شیر گرفتن تدریجی برای کودک و مادر بهتر است. به دنبال علائمی باشید که نشان دهد کودک شما آماده است. زمانی که هر دوی شما آماده بودید, سعی کنید یک وعده را در هر ۵ تا ۷ روز حذف کنید. این به شما و کودکتان فرصت لازم را برای تطابق با راه های جدید تغذیه ای ایجاد می کند. اگر شما شیر مادر می دهید, از شیر گرفتن تدریجی به جلوگیری از بیش از حد پر شدن سینه های شما کمک می کند مشکلی که تراکم شیر سینه نام دارد.

چطور من نیازهای تغذیه ای کودک را برطرف کنم در حالیکه او را از شیر می گیرم؟
آکادمی آمریکایی پزشکان کودک موارد زیر را توصیه می کند:
برای حداقل یک سال به کودک خود شیر مادر بدهید و بعد از یک سال تا زمانی که شما و کودک شما می خواهد این کار را ادامه دهید.
شیر مادر یا شیر خشک غنی شده با آهن تا زمانی که کودک ۱۲ ماه دارد بدهید. مطمئن شوید که نیازهای ویتامین و مواد معدنی کودکان را برطرف می کنید.
شروع به دادن غذاهای جامد در شش ماهگی کنید تا مکمل شیر مادر یا شیر خشک باشد.
به کودک خود قبل از ۱۲ ماهگی شیر گاو ندهید.
شما همینطور می توانید به کودک خود شیر مادر از فنجان یا بطری بدهید.
اگر کودک شما نخواهد که از شیر گرفته شود چطور؟
گاهی مادر می خواهد شیر دادن از سینه را کنار بگذارد اما کودک او به نظر می آید که می خواهد شیر خوردن ادامه دهد. اگر می توانید, شیر دادن را کمی بیشتر ادامه دهید. سعی کنید به کودک خود شیر خود یا شیر خشک را در فنجان یا بطری بدهید قبل از اینکه با سینه شیر بدهید یا بین تغذیه با سینه این کار را انجام دهید. همینطور سر پستانک های بطری متفاوتی وجود دارد که شما می توانید امتحان کنید.
بعضی کودکان وابسته به بطری بزرگ می شوند و نمی خواهند آن را کنار بگذارند. اجازه ندهید که کودک شما با بطری چهار دست و پا برود, راه برود یا به تخت برود. تغذیه شبانه اغلب سخت ترین موقع کنار گذاشتن شیر است. سعی کنید آن تغذیه را با عادات جدید مثل خواندن کتاب یا نگه به ستاره ها جایگزین کنید.
منبع: نسخه

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.