۱۵۳۷۷۱
۱۷۱۸
۱۷۱۸

تاثیر بچه در زندگی، ارتباط با مشاور

پدر مادر بودن یک شغل ۲۴ ساعته است و گاهی می‌تواند بسیار سنگین باشد.

شما تنها نیستید، مادرها و پدرهای زیادی مانند شما احساس خشم، ناراحتی و ناامنی می کنند.
پدر مادر بودن یک شغل ۲۴ ساعته است و گاهی می‌تواند بسیار سنگین باشد. شما در کشمکش خواسته های یک کودک، خانواده، مدرسه و کار هستید. مسئله ی بعد این است که شما قادر به انجام کارهای که قبل از تولد کودک از انجام آنها لذت می بردید نیستید.

احساس های معمول والدین:
بسیاری از والدین نوجوانان گاهی احساس می کنند در مورد آینده و مهارتهای خود به عنوان والدین گیج و نامطمئن هستند.

درگیر بودن: آنها غرق هستند و مدام دست و پا می زنند، آنها نمی‌دانند از کجا شروع کنند و یا اینکه چه موقعی همه چیز را رها کنند.

خشم: احساس خشم در مورد کودکان دیگر والدین، دوستان آنها و فرزند خود آنها، همیشه همراه والدین است.

تنهایی: تنها فکر می کنند افرادی هستند که با این مشکلات دست و پنجه نرم می‌کنند.

افسردگی: احساس غمگینی و عدم توانایی برای مواجهه با مشکلات خود.
این احساسات به این معنی نیست که شما والدین بدی هستید

چه کاری می‌توانم بکنم؟؟
هر پدر و مادری گاهی نیاز به حمایت دارد. اگر فکر می‌کنید که استرس می‌تواند روی رفتار شما با کودکتان تاثیر بگذارد زمان این است که از بقیه کمک بگیرید نکات زیر را دنبال کنید:
به گروه های حمایتی ملحق شوید: با دیگر پدر مادر های جوان که می‌توانند برای شما وقت بگذارند ملحق شوید و در مورد مسائل خود با آنها نیز گفتگو کنید. این کار نیز زمان مناسبی است که فرزندان شما نیز با هم آشنا شوند و با یکدیگر وقت بگذرانند و شما در مورد مسائل مرتبط با یکدیگر صحبت کنید و راه‌حل‌های خود را به اشتراک بگذارید.

راههایی برای کنترل استرس بیابید: هنگامی که کاری ندارید و کسی هست که از کودک شما مراقبت کند فرصتی برای استراحت خود بگذارید. با نوجوان خود به پیاده روی بروید یا هنگامی که فرزندان کوچک تر خواب هستند یا چرت می‌زنند استراحت کنید. یک روان شناس یا مشاور می تواند به شما یاد بدهد که دیگر روش‌های مدیریت استرس را بیاموزید.

مطالعه کنید: مطالعه کتاب و خواندن مجلاتی یکی از بهترین کارهایی هست که می تواند به شما و فرزندتان کمک کند. هر مقاله جدیدی به شما دریچه جدیدی به زندگی را نشان خواهد داد.

مهارت های فرزند پروری خود را تقویت کنید: همواره با یک مشاور یا روانشناس متخصص در حوزه کودک در تماس باشید و هر چند وقت یکبار در مورد رفتارهای خود با فرزندتان با وی مشورت کنید
همواره به تفریح کردن و وقت گذاشتن با دوستان و خانواده بها بدهید. وقت گذراندن با آنها می‌تواند به شما کمک کند تا احساس خوبی در مورد خود داشته باشید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.