۱۵۶۲۶۱
۲۰۵۰
۲۰۵۰

آخرین اخبار اوتیسم، راحت ترین راه کنترل

اوتیسم یا خوددرماندگی نوعی اختلال رشدی از نوع روابط اجتماعی است که با رفتارهای ارتباطی و کلامی غیرطبیعی مشخص می شود.

اوتیسم یا خوددرماندگی نوعی اختلال رشدی از نوع روابط اجتماعی است که با رفتارهای ارتباطی و کلامی غیرطبیعی مشخص می شود.
دکتر نقی مومنی افزود: همچنین ماساژ با ترکیبی از روغن های بادام، اسطوخودوس و رزماری، تأثیر فراوانی در التیام دردهای ناشی از اوتیسم دارد.
وی از مواد حاوی گلوتین مانند آرد گندم و مشتقات آن و همچنین مواد حاوی کازئین (لبنیاتی از جمله شیر و ماست) به عنوان مواد خوراکی مضر برای اوتیسم نام برد و خاطرنشان کرد: این مواد غذایی برای اوتیسم در حکم سم به حساب می آیند.
این محقق گفت: آمارها بطور کلی حاکی از این است که از هر پنج نفر مبتلا به اوتیسم، چهار نفر پسر و یک نفر دختر هستند.
مؤمنی با بیان اینکه در سال ۱۹۸۷ میلادی از هر ۱۰ هزار نفر یک نفر به این بیماری مبتلا بوده، افزود: اکنون از هر ۶۸ نفر یک نفر دارای اختلالات اوتیسم است.
وی که ۲۰ سال از عمر خود را در سوئد صرف تحقیق در زمینه اوتیسم کرده، ادامه داد: تمام تلاش پزشکان برای کنترل علائم اوتیسم این است که کاری کنند تا بیمار با انجام کارهای روزمره، به آغوش اجتماع برود.
مومنی، استرس دوران بارداری، بروز مشکل در حین زایمان، وارد شدن ضربه به سر، عفونت، تب بسیار بالا، اختلالات ژنتیکی و وارد شدن سم به بدن را از جمله عوامل به وجود آورنده بیماری اوتیسم دانست.
این پژوهشگر یادآور شد: تمام این عوامل سیستم دفاعی بدن را ضعیف کرده و منجر می شود که مغز هیچ پیامی از بدن دریافت نکند و یا دریافت این پیام ها با اختلالاتی مواجه شود.
مومنی گفت: مشکل در برقراری ارتباط اجتماعی، مشکل در یادگیری، بالا بودن آستانه تحمل درد، عدم کنترل غذایی و عدم توانایی برقراری تماس چشمی شاخصه مبتلایان به اوتیسم است.
وی تصریح کرد: اغلب مبتلایان به اوتیسم از نظر فیزیکی سالم هستند و مشکل اصلی آنها تنها در پیام‌رسانی است به آن معنا که پیامی که باید اعضای مختلف بدن از جمله حس لامسه و دیگر حس ها به مغز برسانند تا مغز فرمان لازم را صادر کند، با اختلال مواجه است.
مؤمنی از آغاز اقدامات برای تاسیس مرکز درمان کودکان مبتلا به اوتیسم در شهر گرگان خبر داد و گفت: مسئولان گرگان همکاری زیادی برای راه‌اندازی این مرکز نشان داده‌اند.
برخورداری از بیمه‌ تکمیلی، حمایت سازمان بهزیستی از مبتلایان به اوتیسم و راه‌اندازی مهدهای ویژه برای پذیرش و آموزش این کودکان از مهمترین خواسته‌های مورد نظر خانواده‌های دارای فرزندان اوتیسم است.
اوتیسم، طیفی از معلولیت است که به درخودماندگی فرد منتج شده و با توجه به نیاز ضروری بیمار به استفاده از داروهای کنترلی، کاردرمانی، گفتار درمانی و نِرو فیدبک، هزینه‌های بالایی را به خانواده ها تحمیل می کند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.