سوراخ کردن گوش کودک، ممنوعه؟
برخی از والدین فکر میکنند اگر زودتر گوش های کودک را سوراخ کنند بهتر است! چرا که فکر میکنند نوزاد کمتر درد می کشد.
برخی از والدین فکر میکنند اگر زودتر گوش های کودک را سوراخ کنند بهتر است! چرا که فکر میکنند نوزاد کمتر درد می کشد. اما این باور اشتباه است و از دید روانشناسی، سوراخ کردن گوش کودک، عملی کاملا اشتباه است. نوزاد هیچ تصوری از گوشواره ندارد و تصور می کند دردی که می کشد به دلیل تنبیه یا آزار اوست.
بهترین زمان سوراخ کردن گوش کودک
با توجه به اینکه کودک شما هیچ درکی از گوشواره ندارد، بهتر است تا زمانی که کودک، علت این درد کشیدن و سوراخ کردن گوش را متوجه بشود و خودش از شما بخواهد که گوش هایش را سوراخ کنید، این کار را به تعویق بیاندازید.
درباره ی نوزادان نیز باید بدانید که سوراخ کردن گوش نوزادان حداقل تا 6 ماهگی بسیار خطرناک است. چرا که سیستم ایمنی بدن نوزاد هنوز ضعیف است و احتمال اینکه نتواند با عفونت احتمالی سوراخ کردن گوش مبارزه کند وجود دارد.
عوارض سوراخ کردن گوش کودک
عفونت یکی از ساده ترین مواردی است که از طریق سوراخ کردن گوش (و سایر نقاط بدن) ایجاد می شود. هر سوراخی که در پوست ایجاد می شود می تواند آلودگی را از طریق پوست به داخل بدن منتقل کند.
سوراخکردن گوش در خانه با نخ و سوزن و به وسیله مادربزرگ و یا یکی از اطرافیان کودک کاملا غیربهداشتی است و خطرات جبران ناپذیری می تواند داشته باشد.
توصیه های پزشکی
کودکتان را برای سوراخکردن گوش، نزد پرستار یا تکنسین ماهر در این کار ببرید. گوش پیش و پس از سوراخکردن باید با الکل یا محلولهای مشابه ضدعفونی شود.
پس از سوراخ کردن گوش، احتمال بروز حساسیت به جنس گوشواره در کودکان وجود دارد. پس ابتدا از گوشواره های طلای ساده استفاده کنید تا از احتمال بروز حساسیت کاسته شود.
با سوراخ کردن گوش، زخم کوچکی در ناحیه به وجود میآید که استفاده از پمادهایی مثل تتراسایکلین در ۲۴ تا ۴۸ ساعت اولیه به مدت حداقل ۳ بار در روز میتواند کمککننده باشد.
بعد از سوراخ کردن گوش بهتر است در ۲۴ ساعت اولیه، آب به موضع نرسد.
قسمتهای غضروفی گوش نباید سوراخ شوند چون گاهی اوقات به عفونتهای غضروفی منجر میشوند که در موارد پیشرفته کار به جراحی و تخلیه چرک میانجامد.
منبع:
نی نی کده
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼