۱۶۳۵۷۵
۳۸۲۵
۳۸۲۵

اشتیاق به غذا در کودک، چگونه افزایش می یابد؟

یکی از مشکلات که بسیاری از پدر و مادر‌ها با آن دست و پنجه نرم می کنند، بدغذا بودن کودک است.

بسیاری از کودکان بدغذا هستند اما با برخی ترفندها می توانید کودک را عاشق غذاخوردن کنید.
یکی از مشکلات که بسیاری از پدر و مادر‌ها با آن دست و پنجه نرم می کنند، بدغذا بودن کودک است، اغلب کودکان از خوردن غذاهای مفید برای سلامت بدن امتناع می کنند و به هله هوله بیشتر علاقه نشان می دهند، ما به شما ترفندهایی آموزش می دهیم که به کمک آن می توانید کودک را در میل به غذاهای سالم ترغیب کنید.

سرگرمی و تفریح را چاشنی غذا کنید
بدغذایی در کودکان از همان دوران شیرخوارگی آغاز می شود یا ممکن است در سنین بالاتر اتفاق بیفتد، مادران هنگامی که قصد دارند برای کودک خود غذا تهیه می کنند، بشقاب غذای کودک خود را با ظاهری جذاب و دلچسب آماده کنند به عنوان مثال شام یا ناهار کودک خود را با صورتی خندان تزیین کنند و در غذاهای ساندویچی، آن را به تکه های کوچک، شکل دار و با مزه تقسیم کنند، این کارها غذاخوردن را برای کودکان شیرین و جذاب می کند.

با کودکتان غذا آماده کنید
کودکان کم سن و سال عاشق آن هستند که در هنگام تهیه کردن غذا به مادر خود کمک کنند، بسیاری از کارها وجود دارند که می‌توانید با آسودگی خیال به کودک خود بسپارید، البته باید توجه داشته باشید که از در این مواقع وسایل خطرناک را در دسترس کودک نگذارید زیرا این خطر وجود دارد که به دلیل کنجکاوی کودک آسیب ببیند، شما می توانید از کودکتان بخواهید در هم زدن مواد داخل یک ظرف بزرگ هنگام تهیه غذاغ به شما کمک کنند، به عنوان مثال بگذارید در غذایی مانند املت تخم مرغ هارا با هم ترکیب کنند یا در هنگام تهیه پیتزا برای چیدمان مواد از کودک خود کمک بگیرید.

اجبار به غذاخوردن ممنوع
ممکن است شما غذایی مانند لازانیا تهیه کرده اید یا مرغ و سبزیجات برای کودکتان درست کردید اما فرزند شما لج می کند و غذا نمی خورد، شما سعی می‌کنید به او غذا بدهید و تا او را وادار کنید غذای خود را خورد اما در نهایت عصبانی می‌شوید. در چنین اوقاتی هرگز اجازه ندهید که کودکتان ناامیدی شما را حس کند، کودکان به سرعت متوجه احساسات پدر و مادر می‌شوند نباید کودک خود را را مجبور به غذاخوردن کنید. کودکان نیز مانند بزرگسالان، گاهی علاقه به غذا خوردن ندارند یا اصلا گرسنه نیستند.
بسیاری کودکان برخی غذاها رانمی خورند این موضوع اشکالی ندارد هرچه شما در برابر کودک خود آرامشتان را حفظ کنید رزندتان آرامش بیشتری خواهد داشت، توصیه می‌ کنیم از دادن میان وعده‌های که مانع غذاخوردن کودک می شوند جلوگیری کنید تا کودک سه وعده اصلی غذایی را میل کند، با این ترفند هنگام وعده‌های اصلی کودک واقعا احساس گرسنگی می کند و با میل و اشتها غذا می‌خورد اما اگر واقعا نگران لاغری و رشد کم کودکتان هستید بهتر است او را نزد متخصص ببرید.

آهسته اما پیوسته
اگر کودک شما به شدت بد غذاست توصیه می کنیم تا غذا‌های جدید را به تدریج به لیست رژیم غذایی او اضافه کنید. برای مثال غذای جدید را در کنار غذاهایی که کودک دوست دارد قرار دهید و بشقاب او اضافه کنید، وقتی به تدریج این کار را انجام می دهید کودک در کنار غذا‌های مورد علاقه خود به دلیل حس کنجکاوی، غای جدید را تست می کند و می آموزد که همه غذا‌ها را دوست داشته باشد.

با کودکتان مثل دوست رفتار کنید
یکی از بهترین روش ها برای تشویق کودک بد غذا این است که مثل یک دوست فرزندتان را همراهی کنید، اگر کودک شما را ببیند که به طور مداوم دور سر او می‌چرخید و غذا نمی‌خورید به طور قطع احساس نامطلوبی به او دستمی دهد، به‌ یاد داشته باشید هر زمان کودک غذای جدیدی را امتحان کرد از او تعریف و تمجید کنید، موقع غذا خوردن بهترین فرصت برای تشویق محسوب می شود.
می‌توانید هنگام غذا خوردن از کار‌هایی که می‌خواهید به‌ همراه یکدیگر در ادامه روز انجام دهید، صحبت کنید و یا با کودکان کم سن و سال شعر بخوانید و با بزرگ‌تر‌ها بازی کلمات را انجام دهید (مثلا آموزش کلمات انگلیسی در قالب بازی).با این کار یک وعده غذایی را برای آنها لذتبخش می‌کنید و تبدیل به یک مراسم جدی غذا خوردن نمی‌شود. وقتی کودک غذایی که در بشقابش است را نمی‌خورد احتمال اینکه از بشقاب شما غذا بخورد، بالا می‌رود حتی اگر هر دو غذا یکسان باشد. اگر غذای جدیدی است می‌توانید از او بخواهید امتحانش کند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.