۱۷۰۸۴۷
۳۲۲۰
۳۲۲۰

تداخل دارویی در کودکان، زنگ خطر

نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد اوردوز با مسکن‌های حاوی مخدر در میان کودکان آمریکایی به نرخ هشدار دهنده‌ای رسیده است.

نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد اوردوز با مسکن‌های حاوی مخدر در میان کودکان آمریکایی به نرخ هشدار دهنده‌ای رسیده است.
تعداد کودکانی که به دلیل اوردوز با مسکن‌های حاوی مخدر به بیمارستان منتقل شده‌اند از سال ۲۰۰۴، نزدیک به دو برابر افزایش یافته است. همچنین در بسیاری از این موارد کودکان به داروهای والدین خود دسترسی داشته و از آن مصرف کرده‌اند.
در این بررسی آمده است در بین سال‌های ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۵ میلادی ۱۵۰۴ بیمار کودک در بخش مراقبت‌های ویژه اطفال بستری شده‌اند در حالی که این رقم در فاصله سال‌های ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۷، ۷۹۷ مورد بوده است.
به گفته پزشکان این کودکان پس از انتقال به بیمارستان در دو گروه جای می‌گیرند: تعدادی از آنان به صورت تفریحی یا با هدف ضربه زدن به خود از این داروها مصرف کرده‌اند و تعدادی از آنان نیز کودکانی هستند که به داورهای والدین خود دسترسی داشته‌اند.
بحران استفاده از مسکن‌های حاوی مخدر در آمریکا به سطح فاجعه باری رسیده است و اوردوز با این داروها در سال ۲۰۱۶ از جنگ ویتنام قربانیان بیشتری در بین آمریکایی‌ها داشته است.
به گزارش روزنامه ایندیپندنت، همچنین افزایش موارد مرگ و میر بر اثر مسکن‌های حاوی مخدر به کاهش نرخ امید به زندگی در این کشور برای دومین سال متوالی منجر شده است.
کودکان زیر دو تا شش سال نباید از فرآورده های سرماخوردگی استفاده کنند، گفت:مصرف این داروها می تواند منجر به مرگ و میر در کودکان زیر دو سال شود. این فرآورده ها دارای ترکیباتی از جمله آنتی هیستامین، دکونژستان، ترکیبات ضد سرفه و اکسپکتورانت ها هستند که برای کنترل علائم سرماخوردگی در داروخانه ها وجود دارند.
مطالعات جدید محدود نشان می دهد که مصرف این رده از فرآورده ها در کودکان فایده چندانی ندارد. سازمان غذا و دارو با توجه به اینکه فرآورده های سرماخوردگی کارایی اثبات شده ای ندارند و امکان بروز عوارض خطرناک با مصرف آنها در کودکان وجود دارد، توصیه به عدم مصرف آن در کودکان زیر شش سال کرده است.
تنها داروی سرماخوردگی مجاز برای کنترل تب کودکان که بدون نسخه می توانند استفاده کنند، قرص استامینوفن برای کودکان بالای سه ماه و شربت ایبوپروفن برای کودکان بالای شش ماه است. اما در مقایسه این دو، ترجیح پزشکان بیشتر با مصرف استامینوفن است.
منبع: ایسنا

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.