۱۷۰۸۶۱
۹۵۳
۹۵۳

دلیل جیغ زدن کودکان، چی میتونه باشه؟

بسیاری از کودکان نارضایتی خود را با جیغ زدن و داد و فریاد کردن نشان می دهند.

بسیاری از کودکان نارضایتی خود را با جیغ زدن و داد و فریاد کردن نشان می دهند. اما برخی از کودکان مدام در حال جیغ زدن هستند و این کار برای آنها تبدیل به یک عادت شده است.
این کار باعث می شود والدین کودک خسته و ناراضی شوند. بنابراین این والدین همواره به دنبال راه حلی برای نجات از دست جیغ های کودکانشان هستند.
کودکان از ۲ سالگی به بعد ممکن است بیشتر جیغ بزنند و داد و فریاد کنند. اگر کودک شما جزو کودکانی است که خیلی اوقات بی دلیل و بیش از حد جیغ می زند. اول از همه شما باید دلیل جیغ زدن های او را پیدا کنید و سپس به دنبال راهکارهایی برای کمک به فرزند خود باشید. سعی کنید ابتدا پاسخ سوالات زیر را بدهید:
۱. آیا بزرگسالان در منزل شما جیغ می زنند یا داد و فریاد می کنند؟
۲. آیا اشخاص مختلفی در طول روز از کودک مراقبت می کنند؟
۳. آیا والدین کودک، نزد کودک با یکدیگر بحث و مشاجره می کنند؟
۴. آیا والدین کودک شغلی استرس زا دارند؟
۵. آیا کودک شما خواهر یا برادری دارد که شما بیشتر از او به آنها توجه کنید؟
۶. آیا توجه خاصی در طول روز به کودک خود می کنید؟
اگر پاسخ شما به هر یک از این سوال ها بله باشد، باید بدانید که به یک سرنخ بزرگ در مورد جیغ زدن های فرزندتان دست یافته اید. با این شرایط کودک شما احساس آشفتگی و ناامنی دارد. برای این که بتوانید در زمان آشفتگی و جیغ زدن فرزندتان به او کمک کنید به راهنمایی های زیر توجه کنید.
۱. زمانی که کودک شما شروع به جیغ و داد می کند مکان او را تغییر دهید. مثلا او را از اتاقی به اتاق دیگر یا از داخل منزل به حیاط و یا از حیاط به بیرون از منزل ببرید.
۲. همیشه سعی کنید برنامه های روزمره کودک شما به موقع باشد. مثل زمان غذا و خواب او، تا بهانه ای برای بی قراری نداشته باشد.
۳. زمانی که کودک جیغ می زند، شما باید خونسردی خود را حفظ کنید و به او آرامش دهید. نه این که شما نیز عصبانی شوید و اوضاع را بدتر کنید.
۴. شروع به صحبت کردن کنید تا کودک شما شرایط را زیاد مناسب جیغ زدن نبیند. خودتان را کمی بی تفاوت نشان دهید.
۵. سعی کنید بفهمید که بیشتر چه چیزهایی کودک شما را آزار می دهد و باعث جیغ و داد او می شود.
۶. زمان جیغ زدن فرزندتان از واژه های غم، شادی، عصبانیت، ناراحتی و ناامیدی استفاده کنید. مثلا به او بگویید من ناراحت هستم که تو جیغ میزنی و اگر جیغ نزنی من شاد و خوشحال می شوم. این واژه ها روی فرزندان شما تاثیرگذار خواهد بود.
۷. زمان جیغ زدن کودکتان باید بدانید که ممکن است او مشکلی داشته باشد. سعی کنید با او همدردی کنید و کاری کنید تا او شما را همدرد و نزدیک به خود بداند.
۸. به هیچ عنوان کودک خود را تنبیه نکنید یا سر او داد نزنید. این کار باعث می شود کودک شما بدتر از قبل فریاد بزند. زیرا او نیاز به پناه و آرامش دارد نه تهدید و تنبیه!
۹. باید به دنبال برقراری ارتباط از یک راه اصلی با فرزند خود باشید و تلاش کنید تا جایی که می توانید به او آرامش دهید تا بتوانید کودک خود را از آشفتگی نجات دهید.
۱۰. تا جایی که می توانید، به نظرات، خواسته ها، افکار و نیازهای کودک خود احترام بگذارید. زیرا اگر غیر از این باشد کودک شما تلاش می کند با جیغ زدن خواسته هایش را برآورده کند.
منبع: سرسره

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.