آداب مهمانی کودکان، پیشنهادهایی برای والدین
بسته به سن کودکتان شاید شما بخواهید که قبل از آمدن مهمان ، کودکتان را آماده کنید . این فکر بسیار خوبی است.
بسته به سن کودکتان شاید شما بخواهید که قبل از آمدن مهمان ، کودکتان را آماده کنید . این فکر بسیار خوبی است. برای این کار میتوانید عکس کسانی را که میخواهند به خانه شما بیایند ، به او نشان دهید و یا این که چند روز قبل از آمدن ، بگذارید کودک با آنها صحبت کند.
این کار به او آمادگی لازم را برای رو به رو شدن با مهمان به او می دهد.
هیچوقت کودکتان را مجبور به برقراری ارتباط با مهمان ها نکنید. اگر می بینید او با آنها احساس راحتی نکرده و خجالت می کشد ، سعی کنید از رفتارهای کودک سرنخی به دست آورید . به کودکتان فرصت دهید تا بتواند کم کم با مهمان ها اخت شود.
لزومی ندارد وانمود کنید که کودکتان خیلی دوست دارد آنها را ببیند و با آنها باشد. برای مهمان های خود توضیح دهید که کودکتان به کمی وقت نیاز دارد تا با آنها احساس راحتی نماید.
وسایل و اسباب و لوازم مهمان ها را در جای دور از دسترس کودکان قرار دهید.
خلاصه ای از کارها و فعالیت هایی را که کودکتان قادر به انجام آنهاست ، به مهمان ها بگوید . در این صورت آنها در حین تماشای فعالیت ها و کارهای کودک ، به او در صورت بروز مشکل کمک خواهند کرد.
زیرا ممکن است کودک در مقابل تعدادی غریبه هُل شده ، حواسش پرت شود و آن طور که میخواهد کارش را انجام ندهد.
به کودکتان اجازه دهید تا خودش اسباب بازی هایی را که میخواهد ، به بچه های مهمان ها نشان دهد و با آنها بازی کند. اجازه دهید او تعدادی اسباب بازی را قبل از آمدن مهمان ها انتخاب کند.
سپس بقیه را در جایی قرار دهید که دور از دسترس باشند . این کار باعث می شود تا اتاق کمتر به هم ریخته شود و نیز از میزان دعواهایی که شاید کودک شما با دیگر کودکان بر سر دخالت در لوازمش بکنند ، کمتر شده و در نهایت او علاقه ی بیشتری به دیدار مهمان ها در دفعات بعدی از خود نشان می دهد.
کودک باید از این که دیگران از اسباب بازی هایش استفاده کنند ، احساس امنیت و آرامش خاطر کند. البته این بدین معنی نیست که نباید آنها را با کسی تقسیم کند و در بازی کردن با آنها ، با کسی شریک شود ، بلکه باید با در نظر گرفتن و ارزیابی دقیق این مشکل که بسیاری از بچه ها با آن درگیر هستند ، آنها را در مقابله با این مسأله یاری کرد.
این مشکل را نادیده نگیرید ، چون میتواند هم شما و هم کودکتان را در دردسر بیندازید.
هرگاه کودک اسباب بازی هایش را با دیگران تقسیم می کند ، او را تحسین و تشویق نمایید. ( حتی اگر خیلی خوب این کار را انجام ندهد ) این مهارتی است که او باید یاد بگیرد.
از تشویق یک دقیقه ای ، استفاده کنید ؛ به محض سر زدن این عمل از کودکتان او را تحسین کنید و این کار را برای دفعه های بعد نیز ادامه دهید. این گونه فعالیت های حمایتی مثبت از طرف شما ، او را به یادگیری این مهارت تشویق میکند.
منبع:
کودک آنلاین
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼