۱۸۲۸۶۵
۹۹۰
۹۹۰

مکان خواب کودک، فرزند شما هم از تختش می ترسد؟

لازم است تا در دوره‌های بعد کودکان به خوابیدن در تخت خواب خود عادت کنند؛ اما این کار همیشه ساده نیست.

ما در این مطلب قصد داریم در رابطه با برخی ترس‌های کاذب در کودکان با شما صحبت کنیم. برخی از کودکان نمی‌توانند بر روی تخت خواب خود بخوابند و از این کار وحشت دارند. اگر کودک شما هم با این مشکل رو به رو است، در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا به شما بگوییم که چه طور می‌توانید با آن مقابله کنید.
کودکان اولین روزهای‌های زندگی خود را با خوابیدن در کنار مادر سپری می‌کنند. لازم است تا در دوره‌های بعد کودکان به خوابیدن در تخت خواب خود عادت کنند؛ اما این کار همیشه ساده نیست. اگر کودک شما نمی‌خواهد در تخت خود بخوابد، نیاز به آموزش دارد. در ادامه می‌توانید توصیه‌هایی که برای عادت دادن کودکان ارائه شده است را بخوانید.
از زمان متولد شدن کودک تا ۲ سالگی، با رفع تمام نیاز‌های کودک توسط والدین، ارتباط عاطفی میان مادر و کودک، ایجاد خواهد شد. به طور خلاصه کودک در سال‌های اولیه ی زندگی به والدین خود محتاج است و بعد از ۲ سالگی شروع به کشف دنیای بیرون، شخصیت و توانایی‌های خود می‌کند.
کودکان در این دوران ذهنی بسیار روشن، خالص و کنجکاو دارند و مانند یک آهن ربا هر مورد جدیدی را خیلی سریع جذب می‌کند. در همین دوران، ترس‌ها و نگرانی‌ها را تجربه می‌کنند و ممکن است کودک در این دوران محیط اطراف خود را با عناصر موجود در آن به شکل خاصی تصور کند.

ترسیدن از تاریکی طبیعی است.
ترس از تاریکی بیش ترین ترسی است که کودکان در سنین ۲ و ۳ سالگی با آن مواجه می‌شوند. زیرا بر خلاف آن چه که کودک در روشنایی به طور واضح و روشن می‌بیند، حس کرده و لمس می‌کند، در تاریکی خود را درمانده حس خواهد کرد. ممکن است در تاریکی سایه‌های ایجاد شده بر روی دیوار را در ذهن کوچک خود به شکل عناصر دیگری دیده و از آن‌ها بترسد.گاهی اوقات اصرار برای جدا خوابیدن از پدر و مادر در دنیای کودکان، بسیار غیر معمول به نظر می‌رسد.

برای کودکی که نمی‌خواهد در تخت خود بخوابد چه کاری می‌توان انجام داد؟
در ابتدا به او نشان دهید که برای ترس‌های او احترام قائل هستید، به او گوش کنید و به نگرانی‌های او اهمیت دهید. بزرگ ترین اشتباه والدین این است که ترس‌های کودکان را در نظر نمی‌گیرند و به آن‌ها توجهی نمی‌کنند. کودک برای رسیدن به آرامش نیاز دارد، عناصری را که در ذهن او وجود دارد و باعث ترس شده اند را با مادر و پدر خود در میان بگذارد. بعد از آن باید قدم به قدم، با صحبت کردن، ابراز عشق و محبت کردن به آرام شدن او کمک کنید، باید به کودک خود نشان دهید که در کنار او هستید.
در این هنگام، سعی کنید کودک تان را تا جای ممکن آرام نگه دارید. اگر کودک با ترس، نگرانی و عصبانیت بخوابد، خوابی آرام و راحت نخواهد داشت، شب‌ها به طور مرتب بیدار شده، گریه کرده و شب را برای شما و خود سخت خواهد کرد. به همین دلیل آماده کردن کودک با آرامش، مهربانی و ملایمت قبل از خواب، زمینه را برای خوابی با کیفیت آماده می‌کند.
به همین دلیل زمانی که کودک شما شب‌ها در تخت خود با گریه از خواب بیدار می‌شود، به آرامش، عشق و آغوش شما نیاز دارد؛ بعد از آرام شدن صبر کنید تا دوباره بخواب برود و حتما دوباره به اتاق خود باز گردید. فراموش نکنید که کودک با تکرار کردن، یاد خواهد گرفت و این عادت در او تقویت خواهد شد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.