۱۹۲۰۲۷
۶۷۲۱
۶۷۲۱

لنگیدن پا در کودکان، چه علتی دارد؟

سینوویت گذرا شایع‌ترین علت این اتفاق است که کودک به‌دنبال یک سرماخوردگی ویروسی یا اسهال ویروسی دچار التهاب پرده پوشاننده مفصل می‌شود.

در این بیماری سراستخوان ران که وارد لگن می‌شود، خون رسانی به آن مختل می‌شود و به همین علت سراستخوان ران حالت کروی شدن خودش را از دست می‌دهد در نتیجه ایجاد درد و لنگی می‌کند.

علل لنگیدن کودکان در یک تا سه سالگی چیست؟
سینوویت گذرا شایع‌ترین علت این اتفاق است که کودک به‌دنبال یک سرماخوردگی ویروسی یا اسهال ویروسی دچار التهاب پرده پوشاننده مفصل می‌شود. التهاب مفصل، درد ایجاد می‌کند. این حالت خود به خود بهبود می‌یابد. کودک باید جنب‌وجوش کمتری داشته باشد و استراحت کند قرص یا شربت بروفن یا استامینوفن استفاده کند.
تشخیص دیگر در سن یک تا سه سالگی، عفونت مفصلی است. در اینجا چرک وجود دارد که با درد‌ و تب و لرز شدید همراه است. آزمایش، معیارهای عفونت مفصل را نشان می‌دهد.
این اختلال اگر در مفصل لگن باشد به جراحی و شست‌وشوی مفصل و آنتی‌بیوتیک تزریقی نیاز دارد.
علت سوم برای این سن، پریدن بچه و شیطنت او‌ست. دراین حالت، پرده‌ای که روی استخوان بچه‌هاست ضخیم است و اگر شکستگی ایجاد شود، پرده نمی‌گذارد استخوان جابه‌جا شود، یک ترک روی استخوان ایجاد می‌شود که درد و لنگیدن ایجاد می‌کند.

آیا لنگیدن بدون دردهم داریم؟
بله، در مواردی که دررفتگی مفصل ران وجود داشته باشد یا درمواردی که کوتاهی ران یا کوتاهی ساق داریم، کودک لنگیدن بدون درد دارد.
​​​​​​​
علت لنگیدن در کودکان ۴ تا ده ساله چیست؟
در این سن هم التهاب مفصل یا سینوویت گذرا باعث می‌شود یا به علت بیماری‌های ویروسی مثل سرماخوردگی و اسهال ویروسی، لگن التهاب پیدا می‌کند. مفصل لگن عمقی است وعلائم گرمی و قرمزی را ما نمی‌بینیم.به همین علت مفصل در معاینه با خم و راست کردن، دردناک می‌شود؛ یعنی ممکن است مفصل لگن درگیر باشد ولی درد در زانو‌ست.
چون عصب اینها مشترک است و بعد از این علت لنگیدن در این سن، آرتریت سپتیک است بچه علائمی مانند تب، لرز و اشکال در تغذیه دارد. آزمایش هم التهاب را نشان می‌دهد.علت دیگر در بچه‌های چهار تا ده ساله، بیماری پرتزاست.
در این بیماری سراستخوان ران که وارد لگن می‌شود، خون رسانی به آن مختل می‌شود و به همین علت سراستخوان ران حالت کروی شدن خودش را از دست می‌دهد در نتیجه ایجاد درد و لنگی می‌کند. علت دیگر، کوتاهی اندام یا نابرابری طول اندام است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.