۱۹۲۴۴۲
۳۰۴۷
۳۰۴۷

کره بادام زمینی برای کودکان، مزایا و معایب

کره بادام زمینی برای کودکان بسیار مفید است و فواید بسیار زیادی هم برای آن‌ها در بر دارد.

کره بادام زمینی برای کودکان بسیار مفید است و فواید بسیار زیادی هم برای آن‌ها در بر دارد. اما توجه داشته باشید که کره بادام زمینی برای کودکان می‌تواند مخاطرات خود را نیز داشته باشد و باعث ایجاد مشکلاتی مانند آلرژی شود.
کره بادام زمینی یک غذای مقوی و کودک پسند است و اغلب کودکان عاشق کره بادام زمینی هستند. مصرف دو قاشق غذاخوری از این ماده به عنوان بخشی از وعده غذایی می‌تواند پروتئین مورد نیاز بدن را تأمین کند. پروتئین یک ماده مغذی ضروری برای رشد کودک محسوب می‌شود.
کره بادام‌زمینی بسیار تطبیق پذیر بوده و با بسیاری از انواع غذا‌ها از قبیل سیب، حبوبات و نان سازگار است. چربی کره بادام زمینی بالاست و از نوع چربی اشباع شده است. شما می‌توانید فرزند خود را در همان سنین ۴ تا ۶ ماهی به مصرف کره بادام زمینی عادت دهید تا به این صورت بتوانید خطر آلرژی به بادام را در فرزندتان کاهش دهید.

کره بادام زمینی را به غذای کودک خود بیافزایید
کره بادام زمینی برای کودکان بسیار مفید است و می‌تواند خوراکی سالمی برای آن‌ها باشد. مؤسسه ملی سلامت توصیه می‌کند که قبل از شروع مصرف کره بادام زمینی، کودک خود را با سایر خوراکی‌های جامد آشنا کنید. باید توجه داشته باشید که هرگز تمام کره بادام زمینی را به کودک زیر ۳ سال خود ندهید چون کودک را با خطر خفگی مواجه می‌سازد.
ابتدا فقط یک قاشق کوچک کره بادام زمینی را به کودک بدهید و آن را با دیگر خوراکی‌های اولیه از قبیل میوه ها، سبزیجات، حبوبات یا گوشت ترکیب نکنید. سپس دو قاشق غذاخوری کره بادام زمینی را با آب گرم مخلوط کنید و یک از آن خمیر بسازید. اطمینان حاصل کنید که این کار را زمانی در منزل انجام می‌دهید و وقت کافی برای نظارت بر نوزاد در چند ساعت آینده آن خواهی داشت. شما باید توجه کنید که کودک دچار حساسیت‌هایی از قبیل: ورم کهیر، جوش یا خارش، مشکلات تنفسی یا تغییر رفتار نشود.
در صورت مشاهده هر علامتی از حساسیت نسبت به کره بادام زمینی فوراً با پزشک تماس بگیرید.

محتوای تغذیه‌ای کره بادام زمینی
این خوراکی یکی از منابع پروتئین، ویتامین ب، آهن، اسید فولیک و فیبر است، بنابراین کره بادام زمینی برای کودکان بسیار مفید خواهد بود. این خوراکی سرشار از چربی‌های اشباع شده است که برای قلب مفید هستند. ذکر این نکته لازم است که برخی از کره‌های بادام زمینی حاوی چربی ترانس هستند. بنابراین کره بادام زمینی که از طریق روغن هیدروژنه ساخته نشده باشد، گزینه سالم تری به حساب می‌آید. روغن بادام زمینی یکی از چربی‌های اشباع شده به شمار می‌آید که بر روی غالب کره‌های بادام زمینی طبیعی شناور است. حتماً روغن را در کره بادام زمینی هم بزنید وگرنه پخش کردن آن بسیار دشوار خواهد بود. دو قاشق غذاخوری کره بادام زمینی برای کودکان زیر ۱۰ سال حاوی ۲۸ درصد از میزان توصیه شده روزانه مصرف پروتئین است.

کودکان روغن بادام زمینی را دوست دارند
مهم‌ترین نکته درباره کره بادام زمینی این است که اغلب کودکان آن را دوست دارند. آکادمی آمریکایی اطفال، این خوراکی را در فهرست غذا‌های مناسب برای کودکان سخت گیر (کودکانی که هر غذایی را مصرف نمی‌کنند) قرار داده است. همچنین کره بادام زمینی برای کودکان گزینه سالم تری از برخی سس‌ها و چاشنی‌ها است. پس از مدتی که کره بادام زمینی را خمیر کرده و به کودک خود دادید، می‌توانید آن را با میوه‌ها و سبزیجات ترکیب کنید.

قیمت کره بادام زمینی
کره بادام زمینی برای کودکان شما خوراکی گران قیمتی نیست. بنابراین کره بادام زمینی یک منبع پروتئین مناسب و مقرون به صرفه برای کودک شماست. لازم نیست کره بادام زمینی را در یخچال نگهداری کنید و می‌توانید تا چند ماه آن را در فضای باز نگه دارید. البته توجه کنید که کره بادام زمینی طبیعی معمولاً باید در یخچال نگهداری شود، چون مواد نگهدارنده موجود در دیگر کره‌های بادام زمینی را ندارد. کره بادام زمینی باز نشده معمولاً از ۹ تا ۱۲ ماه سالم خواهد ماند.

علائم حساسیت به کره بادام زمینی
مراقب باشید! حساسیت به کره بادام زمینی برای کودکان می‌تواند شدید، مادام العمر و مرگبار هم باشد. این خوراکی می‌تواند موجب یک واکنش آلرژیک تهدید کننده زندگی به نام آنافیلاکسی (زیاد شدن حساسیت بدن نسبت به یک پروتئین خارجی یا ماده دیگری که بدن قبلاً نسبت به آن حساسیت پیدا کرده است) شود. علائم حساسیت می‌تواند در عرض چند دقیقه و یا در چند ساعت بعد از مصرف ظاهر شوند، پس در این مدت کودک خود را تحت نظر داشته و در صورت مشاهده علائم برای تماس با اورژانس یا پزشک سلامت خود درنگ نکنید.
طبق نظر آکادمی آمریکایی حساسیت آسم و ایمن شناسی (AAAAI)، حساسیت‌های غذایی می‌توانند دارای علائم زیر باشند:

مشکلات پوستی

-ورم کهیری (خال‌های قرمزی که مشابه جای گزیدگی حشرات هستند)
-جوش‌های پوستی (اگزما، که به نام درماتیت آتوپیک هم شناخته می‌شود)
-خارش و حساسیت (در یا اطراف دهان و حلق)
-سوزش

مشکلات تنفسی
-آب ریزش بینی
-عطسه کردن
-تنگی نفس (با صدا نفس کشیدن)
-گرفتگی گلو

مشکلات معده
-تهوع
-استفراغ
-اسهال
-گرفتگی معده

مشکلات گردش خون
-زردی پوست
-از دست دادن هوشیاری

منبع: ستاره

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.