۱۹۵۸۵۶
۱۰۱۶
۱۰۱۶

بازی مناسب کودکان، آموزش موقعیت های زندگی

بازی ایفای نقش به شما کمک می‌کند که به صورت بهتری کودکان را درک کنید و بشناسید. این که او چگونه فکر می‌کند و چه احساسی دارد. اگر کودک شما در یک موقعیت تنش‌زایی قرار دارد،بازی ایفای نقش به شما بینش و بصیرتی خواهد داد که نحوه‌ی کمک کردن به او برای کنارآمدن با تغییرات زندگی و موقعیت‌های تنش زا را بدانید.

هر کودک کوچکی دوست دارد که بازی کند و از همین رو شما می باید تخیل وی را برای این کار بر انگیخته و فعال سازید. بازی ایفای نقش، بازی خلاقی است که اگر چه از آن طریق ، کودک به شناخت وسیعی در مورد دنیای پیرامونش دست نمی‌یابد اما این توانایی را دارد که شناخت بسیار زیادی در مورد کودکان به شما و مربیان آن‌ها بدهد. حال این سوال مطرح می‌شود که فایدهی این کار در چیست؟
بازی ایفای نقش به شما کمک می‌کند که به صورت بهتری کودکان را درک کنید و بشناسید. این که او چگونه فکر می‌کند و چه احساسی دارد. اگر کودک شما در یک موقعیت تنش‌زایی قرار دارد،بازی ایفای نقش به شما بینش و بصیرتی خواهد داد که نحوه‌ی کمک کردن به او برای کنارآمدن با تغییرات زندگی و موقعیت‌های تنش زا را بدانید. آنها به ندرت به بازی ایفای نقش در بازی‌هایی که تش زا هستند یا مدلی از تنش‌زایی را در زندگی واقعی نشان می‌دهند می پردازند و به نوعی این نوع ایفای نقش،نحوه‌ی کنار آمدن آن‌ها با شرایط واقعی زندگی را آموزش می‌دهد.
- بازی ایفای نقش به کودک شما فرصت هایی می دهد که به رشد ذهنی برسند و موارد متعدد ی را یاد بگیرند. آن‌ها از این طریق می‌توانند تجربه کنند و ایده‌ها و طرح‌های جدید را کشف کنند و به راه‌هایی جدیدی برای حل مسایل دست یابند و مزیت آن این است که آنها به طور واقعی با موقعیت‌های تنش‌زا مواجه نمی شوند بلکه به گونه‌ای تمرین آن را انجام می‌دهند.
- این نوع بازی‌ها، روش‌ها و مهارت‌های حل مساله را به آن‌ها آموزش می‌دهد و در موقعیت‌های واقعی زندگی قادر خواهند شد که تصمیمات و انتخاب‌های درست‌تری از خود نشان دهند خوبی این نوع بازی‌ها این است که آنها می‌دانند که موقعیت و شرایطی را که تجربه می‌کنند فقط به صورت مدل‌سازی است و واقعیت ندارد و از این رو، آن‌ها از این که شما در کنارشان هستید احساس امنیت خاطر خواهند داشت. بازی ایفای نقش، آن‌ها را برای مواجه شدن با موقعیت های خطرناک و ترس آور و نگران کننده آماده می‌کند.
- این نوع بازی‌ها آن‌ها را تشویق می‌کند که جرات ابزار وجود و بیان خود را داشته‌باشند و همین امر سبب خوب کنار آمدن آنها با احساسات متناقض آن‌ها می‌شود، احساساتی که در شرایط واقعی زندگی موجب گرفتاری هایی برای آن‌ها خواهد شد.
- به آن‌ها فرصت دهید که در طول بازی حدس بزنند و به نوعی پیش بینی کنند که در آینده (آینده‌ی بازی ایفای نقش) چه چیزهایی پیش خواهد آمد. از این رو، تلاش کنید که آن‌ها انگار که کارگردان نمایشنامه هستند و خودشان می باید به گونه ای حوادث را پیش بینی کرده و راه حل‌هایی ارائه کنند، عمل نمایند.
- بازی ایفای نقش موجب رشد تخیل آن‌ها می شود در صورتی که خیلی چیزها هستند که کمکی به رشد تخیل آن‌ها نمی‌کنند و البته زیاد هم مورد استفاده قرار می‌گیرند مانند تلویزیون و فیلم‌های ویدئویی و... که مانع بوجود آمدن تفکر مستقل در آن‌ها می‌شوند. اصولآً فایده‌ی تخیل برای کودکان و حتی بزرگسالان در این است که باعث می‌شود تا ما بتوانیم اهداف خود را منظم و سازماندهی کنیم و به گونه‌ای تخیل این امید را به ما می‌دهد که برای رسیدن به اهدافمان نومید و مایوس نباشیم و تحرک داشته باشیم.
- شما می‌توانید با کودکانتان همراه شوید و به آنها کمک کنید تا ایده ها و طرح های بیشتری برای بازی خلاق ایفای نقش پیدا کنند. ضمناً اگر حوادث و اتفاقات ناخوشایندی در زندگی کودک رخ داده یا قرار است که رخ دهد او ممکن است به واسطه‌ی آن دچار تنش شود مانند تولد یک کودک جدید مرگ حیوانات خانگی مورد علاقه وی، یا موارد دیگر، این نوع بازی کمک زیادی به او می‌کند راه حل‌های جدید و کنار آمدن با آن‌ها را تجربه کند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.