ایمنی کودک در خانه، شامل چه نکاتی است؟
ممکن است کودکان در خانه، مکانی که هدفش حفظ امنیت است دچار حادثه شوند.
ممکن است کودکان در خانه، مکانی که هدفش حفظ امنیت است دچار حادثه شوند. بیشتر به این علت که عوامـــل محیطی (مانند پریزهای برق بدون حفاظ، بالکن ها با دیوارهای کوتاه،پنجره های بدون حفاظ،مواد سمی و داروها و فراورده های پاک کننده خانگی،سوختگی و جراحات ناشی از وسایل پخت و پز در آشپزخانه و…) کمتر مدنظر قرار می گیرند. کودک بدون اطلاع از خطرات احتمالی موجود با کنجکاوی مشغول به کشف و شناختن محیط اطرافش است. از این رو والدین موظفند در جلوگیری از روبرو شدن وی با این خطرات اقدام به ایمن سازی خانه برای کودکان نوپا کنند.
ایمن سازی خانه برای کودکان نوپا شامل چه نکاتی می شود؟
اگر کودک قادر است راه برود ، هیچ گاه بدون مراقبت، او را در اتاقی که احتمال بروز خطر وجود دارد تنها نگذارید. معمولاً خانواده ها برای دوری کودک از پریزهای برق و بازی با آن چاره ای می اندیشند . اما سیم های برقی را که روی زمین قرار دارد و می تواند، باعث بروز خطر برای کودکی شود فراموش می کنند.
باید به طور ویژه مواظب جاسیگاری، قوطی کبریت، فندک و… که بر روی میزهای کوتاه قرار داده اید باشید.کیسه های پلاستیکی و کاور های لباس را از دسترس کودکان دور نگه دارید. فورا این کیسه ها را ببرید یا گره بزنید تا موجب خفگی نشود.
هیچگاه جلوی پنجره ها وسیله ای (مانند میز یا صندلی) که کودک بتواند با بالا رفتن از آن پنجره را باز کند، نگذارید. دقت کنید که درها به روی شما بسته نماند و مطمئن شوید که فرزندتان نمی تواند درها را به روی خود در (حمام، دستشویی و…) قفل کند . همیشه درهایی را که به طرف پله ها باز میشود، قفل کنید.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼