نکات ایمنی کودکان، برای جلوگیری از سوختگی
لوازم داغ مانند اتو و ماهیتابه را در دسترس کودکان قرار ندهید.
موارد ایمنی برای جلوگیری از سوختگی در کودکان یعنی با نهایت دقت تمامی وسایل آتش زا را از اطراف کودکمان دور کنیم چرا که علاوه بر به خطر انداختن جان خودش میتواند جان کلیه افراد خانواده را نیز به خطر تندازد .
متاسفانه از آنجا که بسیاری از خانواده ها نیز هنگام استفاده از کتری، سماور یا طبخ غذا نکات حفاظتی را رعایت نمی کنند و نسبت به اهمیت آن از نظر حفظ ایمنی کودکان بی توجهند، سوختگی با مایعات داغ ۷۰ درصدسوختگی اطفال را در کشور تشکیل می دهد.
کودکان مراقب کودکان باشیم . لوازم داغ مانند اتو و ماهیتابه را در دسترس کودکان قرار ندهید. ما بزرگ تر ها باید کاملا حواسمان به لوازم داغ منزل مانند اتو یا ماهیتابه باشد. یکی ازبهترین روش های ایمن سازی خانه برای کودک این است که، برای کابینت و کشو ها منزل از قفل کابینت مخصوص کودکان استفاده کنید .
از موارد ایمنی برای جلوگیری از سوختگی در کودکان آن است که قابلمه آب جوش یا غذا را باید روی شعله عقبی چراغ گاز آشپزخانه قرار داده ، بطوریکه دستگیره آن در سمت عقب واقع شود. زیرا در غیر اینصورت ، کودک به سهولت می تواند دستگیره قابلمه را در دست گیرد و آن را بکشد . با این عمل ، محتویات قابلمه به سر و رویش ریخته و موجب سوختگی او خواهد شد. هرگاه خواستید روغن را در تابه روی اجاق خوراک پزی داغ کنید ، مانع نزدیک شدن کودک به چراغ خوراک پزی شوید . زیرا احتمال دارد ترشحات روغن داغ به سر و روی کودک ریخته و موجب سوختگی گردد .
مهمترین اقدامات هنگام سوختگی کودک
اگر روزی کودک در کنار اتو یا ماهیتابه ی داغ، دنبال چیزی بود و دستش سوخت، مهمترین اقدامات هنگام سوختگی کودک آن است که سریع انگشتش را در کاسه ی آب سرد بگذارید ،این کار باعث تسکین سوزش سوختگی دست بچه می شود. روی زخمش به خصوص زخم انگشت، پماد بمالید تا سوزشش کم شود. تاول زدن دست کودک : اگر تاول زد، آن را باند پیچی کنید چون ممکن است تاول بترکد و چرک کند.مهمترین مسأله آن است که والدین با اقدامات اولیه صحیح مانع از بروز عفونت در ناحیه سوختگی شوند.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼