۲۱۲۰۲۰
۱۷۹۴
۱۷۹۴

رفتار با کودک زورگو، آموزش برخورد صحیح

خشونت رفتاری کودک و سازگار نبودن وی با هم سن و سال هایش می تواند مشکلات بسیاری را در آینده به وجود آورد.

در زمینه تربیت کودکان والدین نقش اصلی را ایفا می کنند که یکی از مشکلات بسیار شایع والدین چگونگی رفتار با کودک زورگو می باشد که باید چگونه با این دسته از کودکان رفتار کنند.
زورگویی و پرخاشگری به یکی از مشکلات والدین در مورد تربیت فرزندشان تبدیل شده است که در حقیقت سازگار نبودن کودک با هم سن و سال هایش می تواند در آینده برای او مشکلاتی را ایجاد کند، در ادامه مطلب به شما عزیزان نحوه صحیح رفتار با کودک زورگو را آموزش خواهیم داد.
اگر شخصی با شما درباره زورگویی فرزندتان صحبت می کند ممکن است در ابتدا کودکان دیگر را مقصر جلوه دهید اما بهتر است با خود صادق باشید و در صورت برخورد خشونت آمیز فرزندتان با دیگران به او کمک کنید تا برخورد مثبت با دیگران داشته باشد.
زورگویی و پرخاشگری بچه ها مشکل شایع بسیاری از والدین است، خشونت رفتاری کودکان و سازگار نبودن وی با هم سن و سال هایش می تواند مشکلات بسیاری را در آینده به وجود آورد، در ادامه شما را بیشتر با این موضوع آشنا خواهیم کرد.

نزدن برچسب زورگو به فرزندتان
در زمینه رفتار با کودک زورگو به او برچسب زورگو نزنید و سعی کنید درباره موضوعات خاصی که نشانه زورگویی است با او صحبت کرده و دلیل رفتار او را درک کنید و به فرزندتان راه های کنترل برخورد با دیگران را آموزش دهید و با هم نقش بازی کرده و برخورد درست با دیگران را تمرین کنید.

انتخاب مجازات های سازنده
اگر تمایل دارید که به دلیل زورگویی مانند زدن یک کودک در مدسه فرزندتان را تنبیه کنید باید در انجام این روش بسیار با دقت عمل کنید و از فریاد زدن، تنبیه خشن و یا کتک زدن خودداری کنید زیرا انجام این کار ها سبب می شود که فرزند تان رفتار های زورگویی خود را ادامه دهد بنابراین تنبیه های مناسبی و سازگاری را انتخاب کنید از جمله : انجام کارهای منزل و یا نوشتن نامه معذرت خواهی برای کودکی که در مدرسه اذیت کرده است.

ثبت نام کردن در کلاس های ورزشی
از جمله روش های موثر جهت رفتار با کودک زورگو ثبت نام کردن او در کلاس های ورزشی رزمی می باشد داشتن یک مربی خوب اعتماد همراه با آرامش را به فرزندتان هدیه می دهد و قبل از ثبت نام با مربی در مورد هدف خود را از شرکت فرزندتان در این کلاس ها صحبت کنید.

داشتن یک مشاور حرفه ای
اگر فرزند تان یک الگوی خشونت را همواره از خود نشان می دهد ممکن است رفتار هایی از قبیل : داشتن مشکل در مدرسه، تنها بودن به مدت طولانی، عزت نفس پایین و همچنین مشکل داشتن در کنترل خشم را از خود نشان دهد که در این مواقع بهتر است برای فرزندتان یک مشاور حرفه ای بگیرید تا علت این رفتار را در وی کشف کند.

همراهی کودک در همه جا
اگر قادر به حل کردن مشکل فرزندتان نیستید جهت رفتار با کودک زورگو به او نشان دهید که همیشه کنار او هستید و او را حمایت می کنید زیرا فرزند تان از شما توقع دارد که با او همدردی کنید و حرف های او را تا آخر بشونید بنابراین اگر از دست رفتار زورگویی او عصبانی هستید اجازه دهید تمام ماجراها را برایتان تعریف کنید سپس به فکر راه حل مناسب جهت رفع این مشکل باشید و به خاطر داشته باشید که رفتار های هیجانی شما ممکن است کودک را از گفتن حقیقت دور کند بنابراین خیلی دقیق رفتار کنید.

نشان دادن عواقب زورگویی
از دیگر رفتار های صحیح با کودک زورگو در نظر گرفتن پاداش ها و تنبیه هایی برای خوش خلقی و بد خلقی او می باشد و به او بفهمانید که زورگویی چه عواقبی دارد و در صورتی که دو کودک با هم پرخاشگری می کنند سعی کنید از کودکی که مورد خشونت فرد پرخاشگر قرار گرفته است دلجویی کنید.

داشتن یک برنامه ضد قلدری
مشاوران خانواده و روان شناسان در زمینه رفتار با کودک زورگو اعمال محدودیت به منظور کنترل پرخشگری را توصیه می کنند به عنوان مثال چیزی را که کودک با صدای معمولی در خواست می کند با او بدهد و یا اینکه در صورتی که کودک از خود رفتار رضایت بخشی نشان داده است او را به یک گردش روزانه ببرید.

دور کردن کودک از آزار و اذیت
اگر پس از پیدا کردن علت زورگویی کودک متوجه شدید که پرخاشگری وی تلافی جویانه می باشد باید کودک را از آزار و اذیت دور کنید تا مجبور نشود به منظور تلافی دیگران را اذیت کند و اگر به منظور جلب توجه کودک شما پرخاشگری را انتخاب کرده است باید راه هایی دیگری برای جلب توجه به او نشان دهید.

عواقب زورگویی در فرزندان
- عقب ماندن از پیشرفت درسی
- داشتن روابط ضعیفی با خانواده و جمع هم سالان
- قرار گرفتن در کنار افراد ضعیف
- آسیب های اجتماعی مانند : اعتیاد، بزهکاری و…

منبع: آرگا

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.