نشانه های کودکان اوتیسم، چقدر آشنایی دارید؟
هر چه سریع تر نشانه های بیماری اوتیسم شناسایی شود درمان سریع تر شروع شده و احتمال اینکه کودک در آینده همانند یک فرد عادی زندگی کند بیش تر خواهد بود.
هر چه سریع تر نشانه های بیماری اوتیسم شناسایی شود درمان سریع تر شروع شده و احتمال اینکه کودک در آینده همانند یک فرد عادی زندگی کند بیش تر خواهد بود.
آیا نشانه های کودکان اوتیسم را می شناسید ؟
کودک اوتیسم تا حدود یک سالگی همانند یک کودک عادی به نظر می رسد , نشانه ها و علائم اوتیسم در کودکان بعد از آن و تا سن ۳ تا ۴ سالگی نمایان می شود والدین باید قبل از این سن بیماری را تشخیص داده و هرچه سریع تر به جهت درمان به یک متخصص مراجعه نمایند و اما نشانه های اوتیسم :
- در این بیماری کودک در نحوه ی برقراری ارتباط با دیگران مشکل دارد , در سنین پایین قادر به بیان کلمات نیست و بعد از آن هم در صحبت کردن به مشکل برمی خورد .
- کودکان مبتلا اوتیسم در رفتارهای اجتماعی , ارتباطلات کلامی , تعاملات غیرکلامی و .. دارای مشکل هستند و همانند یک فرد عادی در این زمینه ها مهارت ندارند .
- از بغل کردن و تماس جسمی خوششان نمی آید و از هرگونه تماس با دیگران اجتناب می کنند .
- اوتیسم را می توان از حرکات بدن کودک نیز تشخیص داد به این صورت که کودک مدام تکان می خورد و کارهایی را به صورت پی در پی و بدون توقف انجام می دهد .
- در مقابل تغییراتی هرچند جزئی مقاومت می کنند و ناراحت می شوند , از بهم خوردن ریتم زندگیشان ناراضی هستند و تنهایی را ترجیح می دهند .
- کلمات و حرف های طرف مقابلشان را به صورت طوطی وار تکرار می کنند و به حرف ها و رفتارهای اشخاص توجه نمی کنند .
تمامی علائم گفته شده در بالا در سنین مختلف زندگی کودک متفاوت است به طور مثال این علائم در سال اول با سال سوم زندگی کودک اوتیسم متفاوت است .
علائم کودک اوتیسم در سال اول
- در این سن ارتباط چشمی با کسی برقرار نمی کند .
- عکس العملی مانند لبخند زدن به رفتارهای دیگران نشان نمی دهد .
- به هنگام صحبت مادر فرزند سر خود را بر نمی گرداند و واکنشی نشان نمی دهد .
- کودک حرف نمی زند منظور از حرف زدن در این سن همان کلمات ناواضح و نامشخص است .
با بزرگ تر شدن کودک علائم این بیماری بیش تر نمایان می شود و در سال های دوم و سوم زندگی قابل تشخیص است , این کودکان در سنین ۱۸ ماهگی حتی تظاهر به بازی کردن هم نمی کنند و اسباب بازی برای کودکان مبتلا اوتیسم معنایی ندارد .
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼