۲۲۵۸۲۳
۱۰۱۹
۱۰۱۹

چگونگی ابتلای کودکان به کرونا

هر چقدر سن بیشتر بالا برود سیستم دفاعی بدن در مقابل برخی ویروس ها ضعیف تر می شود.

در رابطه با ویروس کرونا هنوز چیزهای زیادی باقی مانده است تا بدانیم و بفهمیم اما در همین چند ماه نکاتی را آموختیم.
اکنون خوب میدانیم ویروس کرونا برای افراد سالمند بیشتر خطرناک است و افرادی دارای بیماری های پیش زمینه ای همانند دیابت، فشار خون و سرطان نیز در صورت ابتلا به این بیماری در ریسک مرگ قرار می گیرند.
یکی دیگر از چیزهایی که درباره کرونا می دانیم این است که کودکان کمتر به طیف های شدید کرونا مبتلا می شوند. البته در این چند ماه نظریه مصون بودن کودکان مقابل این ویروس به طور کامل منتفی شده است. تا امروز کودکانی از سراسر جهان به این بیماری مبتلا شده اند و حتی موارد زیادی هم منجر به فوت شده است. اما چیزی که مشخص به نظر می رسد این است که کودکان کمتر از بزرگسالان به طیف های شدید کرونا مبتلا می شوند و وضعیت وخیمی پیدا می کنند. اما دلیل آن چیست؟
یک مطالعه جدید نشان می دهد کودکان ممکن است توسط بخشی از سیستم ایمنی بدن که از بدو تولد در بدن وجود دارد از ویروس کرونا محافظت شوند.
محققان دانشگاه ییل و کالج پزشکی آلبرت انیشتین دریافتند بزرگسالانی که به ویروس کرونا مبتلا می شوند ۹ برابر بیشتر از کودکان در اثر عفونت های ناشی از این ویروس می میرند.
آنها یک گام فراتر رفتند و خون و پلاسما را در بیماران کودکان و بزرگسالان تجزیه و تحلیل کردند تا نگاهی بیندازند که چگونه بدن آنها واکنش متفاوتی به عفونت نشان می دهد.
در این نمونه ها ، آنها کشف کردند که کودکان دارای مقادیر بیشتری از سیتوکین های ایمنی ساخته شده هستند که از سوی سیستم ایمنی به اصطلاح "ذاتی" تلقی می شود این در حالی است که بزرگسالان آنتی بادی ها و سیتوکین های بیشتری را که توسط سیستم ایمنی "سازگار" ساخته می شود ، تولید می کنند. به عبارت ساده تر سیستم ایمنی کودکان قدرت دفاعی بیشتری در مقابل کرونا دارد. هر چقدر سن بیشتر بالا برود سیستم دفاعی بدن در مقابل برخی ویروس ها ضعیف تر می شود.
این یافته ها نشانه ای از این مسئله است که چرا کودکان در مقایسه با نحوه مقابله با آنفلوانزا و سایر ویروس های تنفسی ممکن است بسیار بهتر در برابر ویروس کرونا رفتار کنند و البته به این پاسخ هم می رسیم که چرا کودکان کمتر به طیف های شدید کرونا مبتلا می شوند.
در اولین روزهای شیوع همه گیر ، برخی تصور می کردند کودکان کاملاً در برابر ویروس ایمن هستند.
گمانه زنی ها مبنی بر اینکه کودکان مقابل این ویروس مصونیت کامل دارند آغاز شد.
اما به هر حال مشخص شد که کودکان کاملاً در برابر عفونت این ویروس ایمن نیستند.
البته هنوز تعداد موارد ابتلا اطفال کم است. کودکان بین 0 تا 17 سال فقط 8.4 مورد از کل مبتلایان به ویروس کرونا در ایالات متحده را تشکیل می دهند.
کودکان سطوح بالایی از پروتئین‌های دفاعی را دارند که شروع به مبارزه با عفونت می کنند و آمادگی زیادی برای پیوستن به سیستم ایمنی ذاتی دارند.
کودکان در این مطالعه دارای مقادیر زیادی سیتوکین ایمنی به نام IL-17A بودند.
پاسخ به این سوال که چرا کودکان کمتر مبتلا می شوند و اگر هم مبتلا شدند چرا کمتر وارد طیف شدید می شوند را می دانیم اما مشخص نیست که آیا جهش های متعدد ویروس کرونا در آینده می تواند همین نقطه قوت کودکان را تحت تاثیر قرار بدهد یا خیر؟

منبع: جام جم

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.