لینک هدیه
۲۴۵۷۶۵

چاقی کودک‌تان را جدی بگیرید

چاقی کودک‌تان را جدی بگیرید

کمک به کودکان چاق برای کاهش وزن می‌تواند تأثیر زیادی بر سلامت آینده آنها داشته باشد.

طبق گزارش هلث دی نیوز، محققان اعتقاد دارند که وقتی کودکان و نوجوانان چاق وزن کم می‌کنند، کمتر در بزرگسالی به دیابت نوع ۲، فشار خون بالا و کلسترول بالا مبتلا می‌شوند.

نتایج آنها نشان می‌دهد که خطر مرگ در سنین پایین نیز در آنها وجود دارد.

امیلیا هاگمن، محقق ارشد و متخصص علوم بالینی در مؤسسه کارولینسکا در سوئد، در یک بیانیه خبری گفت: نتایج خبر بسیار خوبی است. اینکه درمان چاقی در دوران کودکی فواید سلامتی درازمدت دارد یا خیر، مورد بحث قرار گرفته است، زیرا حفظ کاهش وزن دشوار است. این امر بر اهمیت ارائه درمان زودهنگام تاکید می‌کند، زیرا می‌دانیم که مداخله به موقع احتمال موفقیت را افزایش می‌دهد و به کاهش خطرات درازمدت سلامت مرتبط با چاقی کمک می‌کند.

برای این مطالعه، محققان داده‌های بیش از ۶۷۰۰ کودک سوئدی را که بین سال‌های ۱۹۹۶ تا ۲۰۱۹ برای درمان چاقی ثبت نام کرده بودند، تجزیه و تحلیل کردند.

همه آنها حداقل یک سال قبل از ۱۸ سالگی تحت درمان چاقی قرار گرفتند. محققان گزارش می‌دهند که به طور متوسط، بچه‌ها درمان را از ۱۲ سالگی شروع کردند و حدود سه سال تحت درمان قرار گرفتند.

سپس تیم تحقیقات بچه‌ها را که به بزرگسالی رسیدند- بین ۱۸ تا ۳۰ سال- تحت نظر گرفتند تا ببینند آیا کاهش وزن به آنها کمک کرده است یا خیر.

محققان دریافتند حدود ۱۰۷۰ کودک پاسخ خوبی به درمان کاهش وزن خود داشتند و ۱۵۰۰ کودک دیگر به اندازه‌ای وزن کم کردند که دیگر چاق محسوب نمی‌شدند.

در مقایسه با کودکانی که وزن کم نکردند، آن دسته از کودکانی که پاسخ خوبی داشتند، این موارد مشاهده شد:

• ۵۸ درصد خطر کمتر ابتلاء به دیابت نوع ۲.

• ۶۹ درصد کاهش خطر کلسترول بالا.

• ۵۸ درصد خطر کمتر نیاز به جراحی چاقی.

محققان گزارش می‌دهند، کودکانی که به اندازه کافی وزن کم کردند تا دیگر چاق تلقی نشوند، کاهش خطر مشابهی داشتند و همچنین ۶۰ درصد کمتر در معرض خطر فشار خون بالا بودند.

نتایج نشان می‌دهد بهبود چاقی یا پاسخ خوب به درمان وزن نیز با ۸۸ درصد خطر کمتر مرگ زودرس همراه است.

محققان در گزارش خود به این نتیجه رسیدند که پاسخ درمانی مفید در درمان چاقی کودکان اثرات مثبت پایداری در بزرگسالی جوان داشت.

محققان دریافتند متأسفانه کاهش وزن تأثیری بر خطر افسردگی و اضطراب در آینده ندارد. مهم نیست که یک کودک چگونه به درمان چاقی پاسخ می‌دهد، خطر ابتلاء به اختلال خلقی در بزرگسالی بدون تغییر باقی می‌ماند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

هم اکنون دیگران می خوانند