۲۴۸۱۵۳

یک واقعیت باورنکردنی که درباره کودکان اوتیسمی نمیدانستید

یک واقعیت باورنکردنی که درباره کودکان اوتیسمی نمیدانستید

کودکان مبتلا به اوتیسم دنیای متفاوتی نسبت به همه ما دارند و دیدگاه آنها نیز کاملا متفاوت است.

به گزارش نی نی بان ، مطالعه جدیدی نشان می‌دهد که کودکان مبتلا به اوتیسم ممکن است چهره‌ها را به‌طور متفاوتی درک کنند. محققان حرکت‌های چشمی نزدیک به ۴۰۰ کودک را بررسی کردند و متوجه شدند که کودکان مبتلا به اوتیسم حرکت‌های چشمی “اکتشافی” بیشتری دارند و بر مناطق غیر متدوال صورت تمرکز می‌کنند به جای قسمت‌های کلیدی چهره.

بررسی حرکت‌های چشمی این کودکان نشان داده است که آنها ممکن است چهره‌ افراد را به‌طور متفاوتی درک و پردازش کنند. محققان دانشگاه هیوستون در ایالات متحده رفتار اجتماعی تقریبا ۴۰۰ کودک را با بررسی حرکت‌ چشمی آنها هنگام نگاه کردن به تصاویر مختلف تحلیل کردند که از این تعداد ۲۸۰ کودک مبتلا به اوتیسم بودند.

 

Capture

کودکان مبتلا به اتیسم چهره را به‌طور “اکتشافی” پردازش می‌کردند که شامل نگاه کردن به نواحی بدون نشانه‌های اجتماعی و نیاز به حداقل نگاه بود، به جای اینکه بر نواحی خاصی از صورت تمرکز کنند. محققان می‌گویند که این کودکان تشخیص چهره‌ را به روش‌های متفاوتی اولویت‌بندی می‌کنند، به‌ویژه زمانی که برای اولین بار آن تصویر را می‌بینند.

کودکان مبتلا به اوتیسم با مشکلات اجتماعی مانند نگاه نکردن به چشمان افراد هنگام تعامل با آن‌ها درگیر هستند. جیسون گریفین از دانشگاه هیوستون، نویسنده مطالعه می‌گوید: “در این مطالعه، هدف اصلی آزمایش فرضیه‌ای بود که کودکان مبتلا به اوتیسم الگوهای حرکت چشمی متفاوتی در طول تعامل اجتماعی از خود نشان می‌دهند”. از این تحلیل‌ها، دو الگوی حرکت چشمی مشخص شد:

الگوی متمرکز بر نواحی کوچک صورت که بلافاصله توجه‌ را جلب می‌کند.

الگوی اکتشافی با تمرکز بر نواحی بزرگتری از صورت که شامل اجزای اصلی صورت نیست و بلافاصله توجه را جلب نمی‌کند.

محققان متوجه شدند که کودکان مبتلا به اوتیسم به احتمال زیاد از الگو اکتشافی استفاده می‌کنند. نگاه نکردن دقیق به اجزای اصلی چهره‌ در مراحل اولیه پردازش، ممکن است ویژگی مهمی از اوتیسم باشد.

با حمایت مالی بنیاد علم اوتیسم، جیسون گریفین در حال بررسی این است که چگونه می‌توان از تکنولوژی ردیابی حرکات چشم برای درک نحوه نگاه کودکان اوتیسم به چهره‌ها در موقعیت‌های دنیای واقعی، مانند یک مکالمه رو در رو استفاده کرد. او می‌گوید که نتیجه این مطالعه می‌تواند به بهبود پردازش چهره در کودکان مبتلا به اتیسم کمک کند.

 

لینک هدیه

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

هم اکنون دیگران می خوانند