۶۳۴۹۵
۳۱۸۷
۳۱۸۷

مراقبت از کودک در تابستان، چگونه باید باشد؟

کرم ضدآفتاب فرزندتان، باید SPF حدود ۱۵ یا بالاتر داشته باشد و هر ۲ ساعت یک بار تجدید شود. از استفاده از لوسیون‌هایی که با کرم ضدآفتاب ترکیب شده‌اند خودداری کنید زیرا کرم‌های ضدآفتاب بیشتر از کرم‌های روزانه باید در طول روز استفاده شوند.

نی نی بان، گروه ترجمه: این روزها که به اوج گرما رسیده‌ایم و هوا حسابی گرم و سوزان است از گرما و کم‌آبی پیشگیری کنید. چند راهکار به شما پیشنهاد میدهیم که با کمک آنها میتوانید تابستان راحت‌تری را بگذرانید.

هر دو ساعت ۲ لیوان آب بدهید
بچه‌ها هم نیاز به آب دارند و نباید کم‌آب شوند. بازی در آفتاب داغ و بدون استراحت باعث خستگی و گرمازدگی آنها می‌شود. به همین دلیل توصیه می‌شود قبل از بازی و ورزش آب کافی به کودکان داده شود. نوشیدن 2 آب حدود 2 ساعت قبل از بازی و پیش از آن استراحت حدود 20 دقیقه‌ای یا بیشتر می‌تواند ساعت بازی را برای آنها دلپذیر کند.

مراقبت از کودک در تابستان، چگونه باید باشد؟

شنا یادش دهید
سنین یک تا 14 سالگی دومین علت مرگ غرق شدن گزارش شده است. به همین دلیل والدین اول باید شنا کردن را به کودک بیاموزند. وقتی کودک در آب دریا، دریاچه، استخر و رودخانه شنا می‌کند، حتما باید یک بزرگسال که شنا را خوب بلد است بر او نظارت داشته باشد. بهتر است کودکتان در حال شنا با کسی همراه باشد. اگر استخر شخصی دارید، مطمئن شوید حفاظ لازم برای جدا شدن بخش عمیق از کم‌عمق وجود دارد. ضمن آنکه هیچگاه بچه‌ها را تنها به استخر نفرستید و خودتان هم با آنها همراه شوید. با مراقبت کافی می‌توان از 50 تا 90 درصد از حوادث غرق‌شدگی پیشگیری کرد.

حشرات را دور کنید
در تابستان حشرات تبدیل به مزاحمانی تبدیل میشوند که از قضا ناقل ویروس یا بیمارهای دیگر هستند. اگر جایی که زندگی می‌کنید احتمال وجود پشه، ساس و کنه وجود دارد، باید کودکتان را در برابر آنها محافظت کنید. نگاهی به درختانی که کودکتان در کنار آنها بازی می‌کند، بیندازید. بد نیست در پایان روز کودک خود را از نظر وجود یا نبود کنه بررسی کنید و اگر با مورد مشکوکی برخورد کردید، حتما با پزشک‌تان تماس بگیرید.
مواد دافع حشرات می‌توانند آنها را دور نگه دارند اما باید با احتیاط استفاده شوند. بهتر است به برچسب حشره‌کش‌ها نگاه کنید و براساس دستورالعمل‌ها از آنها استفاده کنید. حواستان باشد که اسپری‌های حشره‌کش را بیشتر از یک بار در روز استفاده نکنید. توصیه این است که محصولات حاوی اکالیپتوس را به جای حشره‌کش‌های سمی امتحان کنید. مراقب باشید هیچ‌وقت از حشره‌کش‌ها در کنار نوزادان استفاده نکنید.

ضد آفتاب برایش بزنید
اشعه خورشید بین ساعت ۱۰ صبح تا ۴ بعدازظهر بیشترین تابش را دارد. به‌خصوص در این ساعت‌ها اگر کودکان مدت طولانی در مقابل نور خورشید باشند، در معرض خطر آفتاب سوختگی قرار دارند. لباس، سایه‌بان و کرم ضدآفتاب وسایل خوبی برای محافظت از پوست فرزندتان هستند. کودک خود را به کلاه، عینک آفتابی که اشعه ماورابنفش را دفع کند و لباس‌های نخی مجهز کنید. کرم ضدآفتاب فرزندتان، باید SPF حدود ۱۵ یا بالاتر داشته باشد و هر ۲ ساعت یک بار تجدید شود. از استفاده از لوسیون‌هایی که با کرم ضدآفتاب ترکیب شده‌اند خودداری کنید زیرا کرم‌های ضدآفتاب بیشتر از کرم‌های روزانه باید در طول روز استفاده شوند.

مراقب مسمومیت باشید
فصل تابستان فصل رستوران رفتن و خوردن غذاهای متنوع است، درحالی‌که باکتری‌ها و ویروس‌های زیادی می‌تواند در اثر گرما به وسیله غذا منتقل شود. بیماری‌های منتقله از غذا به‌طور معمول شامل تهوع، گرفتگی معده، استفراغ و اسهال است. یکی از بهترین‌ راه‌ها برای جلوگیری از مسمومیت غذایی در طول فصل تابستان این است که از سلامت مواد‌غذایی مانند سس مایونز، شیر، تخم‌مرغ، گوشت، مرغ و غذاهای دریایی اطمینان حاصل کنید. این مواد در دمای اتاق بیش از یک تا 2 ساعت نمی‌مانند. به یاد داشته باشید که میوه‌ و سبزیجات هم اگر درست شسته نشوند، می‌توانند مشکلاتی برای کودک شما ایجاد کنند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.