۶۶۲۲۰
۷۸۴۰
۷۸۴۰

بیش فعالی در کودکان قابل تشخیص است؟

قبل از رفتن به میهمانی یا حتی مدرسه ما درباره رفتار درست و اینکه باید چگونه رفتار کند با ایشان صحبت می کنیم ولی تاثیری ندارد . حتی در مدرسه اولیاء آنجا می گفتند یک لحظه نمی نشیند.

سوال مخاطب نی نی بان: پسری 8 ساله دارم که متاسفانه بر روی رفتارهای خود تمرکزی ندارد؛ یعنی به طور مثال قبل از رفتن به میهمانی یا حتی مدرسه ما درباره رفتار درست و اینکه باید چگونه رفتار کند با ایشان صحبت می کنیم ولی تاثیری ندارد . حتی در مدرسه اولیاء آنجا می گفتند یک لحظه نمی نشیند. ما پارسال تابستان از طریق روان شناس تست بیش فعالی از ایشان گرفتیم پاسخ منفی بود ولی عدم تمرکز داشت. لذا ۳۰ جلسه نورو فیدبک هم گذراند ولی واقعا تاثیری نداشت، حداقل من فکر می کنم نداشته. چون مثلا در همین اواخر که میهمانی رفته بودیم به خودش و همبازی هایش صدمه زد. من نگران بزرگ شدن ایشان هستم چون رفتارهای ایشان شکل دیگری به خود می گیرد .

پاسخ از دکتر اسفندیار آزاد، روانشناس:
شما ذکر کردید که فرزند خود را پیش روانشناس برده اید و نوروفیدبک هم شده است. با این حال توصیه می کنم در کنار مراجعه به روانشناس به یک روان پزشک هم مراجعه کنید، زیرا کنترل بعضی از رفتارها با کمک دارو ممکن است بهتر صورت گیرد. همچنین عوامل محیطی و موقعتی هم در نوع رفتار کودک تاثیرگذار است، زیرا ریشه برخی از رفتارهای کودکان در خانواده است. اگر در خانواده اختلاف یا مشکلی دارید، ممکن است باعث شود به رفتارهای کودک دامن بزند. با این حال باید این شرایط بررسی شود. همچنین علاوه برا این کارها از کارهای کوچک در خانه شروع کنید. مثلا از او بخواهید یک دقیقه به حرف شما گوش دهید، یا یک دقیقه روی این کار تمرکز کند و انجام دهید. به مرور زمان این یک دقیقه ها را افزایش دهید از یک دقیقه به دو دقیقه و از دو دقیقه به سه دقیقه و به همین صورت زمان را افزایش دهید. در کنار این کار به روانپزشک و مشاور هم مراجعه کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.