۴۳۸۶۲

علل ناشنوایی کودکان، کی باید تشخیص دهید؟

ناشنوایی نوزادان به طور شگفت‌آوری رایج است. از هر ۱۰۰۰ کودکی که در آمریکا به دنیا می‌آید، ۲ تا ۴ کودک ناشنوا هستند. تا سال‌های اخیر معمولا ناشنوایی کودکان تا ۲ سالگی تشخیص داده نمی‌شد.

نی نی بان: شنوایی شاید اولین حس ما باشد. نوزادان صدای ریتم و ملودی زبان مادری خود را در رحم مادر، حتی ماه‌ها قبل از تولد، می‌شنود.

ناشنوایی کودکان

ناشنوایی نوزادان به طور شگفت‌آوری رایج است. از هر ۱۰۰۰ کودکی که در آمریکا به دنیا می‌آید، ۲ تا ۴ کودک ناشنوا هستند. تا سال‌های اخیر معمولا ناشنوایی کودکان تا ۲ سالگی تشخیص داده نمی‌شد اما اکنون با انجام آزمایش‌هایی که به طور مستقیم فعالیت مغز کودک را اندازه می‌گیرد، پزشکان می‌توانند ناشنوایی آن‌ها را حتی تنها چند روز پس از تولد، تشخیص دهند.

برای کودکانی که کر و لال هستند، درمان زود همگام موثر است. نوزادانی که صحبت نمی‌کنند، می‌شنوند و یاد می‌گیرند. مغز نوزاد، از جمله مغز شنوایی که در آن صدا پردازش می‌شود، سلول های عصبی جدید را در ماه‌های پس از تولد شکل می‌دهد. خیلی قبل‌تر از این که یک کودک شروع به صحبت کند- دوره بحرانی که به نظر می‌آید در ۶ ماه اول رخ می‌دهد- مغز شنوایی شروع به ساخت مراکز زبانی کودک که در زندگی به آن احتیاج دارد، می‌کند.

امروزه به لطف پیشرفت تکنولوژی شنوایی، کودکانی که کر هستند یا مشکلات شنوایی دارند، در حال یادگیری راه‌هایی برای شنیدن و صحبت کردن هستند، با روش‌هایی که سال‌ها پیش غیر ممکن بود. این آموزش حتی فراتر از صحبت کردن می رود و کودکان کر و لال قادرند کتاب داستان بخوانند، آواز بخوانند، جک بگویند، هنر بیافرینند، از موسیقی لذت ببرند و درباره جهان اطراف‌شان بیشتر بدانند، درست شبیه کودکانی که در سلامت کامل به سر می‌برند. محدودیت‌ای برای کودکان ناشنوا وجود ندارد. تنها کافی است والدین ابزاری را که موجب فهم آن‌ها می‌شود، فراهم کنند و راهی را که برای کودک‌شان مناسب است را در پیش بگیرند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

هم اکنون دیگران می خوانند