۲۲۸۶۶۵
۶۵۲۳
۶۵۲۳

راه های درمان خشکی پوست در پاییز، ۵ درمان خانگی موثر

در روزهای پاییز که هوا رو به سردی می‌‌رود باید بیشتر مراقب پوست خود باشیم. در این مقاله هم‌زمان با فرا رسیدن فصل سرما قصد داریم تا راه های درمان خشکی پوست در پاییز را در قالب ۵ درمان خانگی موثر در اختیارتان قرار دهیم.

دمای سرد و خشکی هوا تاثیراتی منفی روی پوست می‌گذارد و پوست را دچار خشکی، و آسیب خواهد کرد. پوست بدن و صورت ما در فصل پاییز و زمستان به دلیل سرما و خشکی هوا دچار آسیب می‌شود و به مراقبت بیشتری احتیاج دارد. در این مقاله قصد داریم تا با معرفی برخی از راه های درمان خشکی پوست در پاییز شما را در داشتن پوستی شاداب‌تر در این فصل یاری دهیم.

در این مقاله می‌خوانید:

  • چگونه آب و هوای زمستانی بر پوست ما تأثیر می‌گذارد؟
  • علائم خشکی پوست در پاییز
  • ۵ درمان خانگی موثر برای خشکی پوست
  • روغن نارگیل
  • بلغور جوی دوسر
  • روغن زیتون
  • گلیسیرین
  • تغذیه‌ای سرشار از منابع مغذی پوست
  • کلام آخر درباره درمان خشکی پوست در پاییز

بیشتر بخوانید: کرم رفع ترک پوست، بهترین و موثرترین

راه های درمان خشکی پوست در پاییز، ۵ درمان خانگی موثر
قبل از پرداختن به راه های درمان خشکی پوست در پاییز بهتر است درباره علائم خشکی پوست و تاثیراتی که هوای خشک و سرد زمستان روی پوست ما می‌گذارد، بیشتر بدانیم.

پیشنهاد ویژه نی نی بان: لابیاپلاستی چیست و چه مراقبت‌هایی دارد؟

چگونه آب و هوای زمستانی بر پوست ما تأثیر می‌گذارد؟

دمای سرد اغلب منجر به کاهش رطوبت می‌شود و همین امر باعث خشک شدن پوست خواهد شد. در پاییز و ماه‌های سرد سال احتمال بروز بیماری‌های پوستی مانند اگزما بیشتر شده و پوست به طور کلی خشک‌تر می‌شود.

راه های درمان خشکی پوست در پاییز، ۵ درمان خانگی موثر
برخلاف تصور عمومی در هوای سرد شما بیشتر تحت تاثیر آسیب‌های ناشی از پرتوهای مضر آفتاب می‌شوید و توجه نکردن به مراقبت‌های پوستی قبل از قرار گرفتن در معرض هوای خشک پاییزی همراه با تابش نور خورسید، شما را در معرض ابتلا به سرطان پوست، سوختگی و پیری زودرس پوست صورت و دست‌ها قرار می‌دهد.

مطالب پیشنهادی: بهترین مرطوب کننده برای پوست خشک صورت

علائم خشکی پوست در پاییز


راه های درمان خشکی پوست در پاییز، ۵ درمان خانگی موثر
تغییرات آب و هوایی یکی از رایج‌ترین دلایل در ایجاد خشکی پوست و آسیب‌های ناشی از آن هستند. خشکی پوست می‌تواند با علائم مختلفی بروز کند که از جمله آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • پوسته پوسته شدن پوست بدن یا صورت
  • ایجاد بافت خشن روی پوست یا تغییر در حالت آن
  • خارش پوست
  • ایجاد ترک‌هایی در سطح پوست که ممکن است خونریزی کنند
  • ایجاد زخم‌های قرمز و لکه روی سطح پوست به دلیل تجمع میکروب‌ها در ترک‌های پوستی

پیشنهاد ویژه نی نی بان: بهترین سونوگرافی تهران

درمان خانگی موثر برای خشکی پوست


راه های درمان خشکی پوست در پاییز، ۵ درمان خانگی موثر
همان طور که اشاره کردیم، در فصل پاییز و ماه‌های سرد سال به دلیل کاهش رطوبت هوا و کاهش دما ابتلا به خشکی پوست شایع‌تر از هر زمان دیگری است. در این بخش قصد داریم تا با ارائه ۵ درمان خانگی موثر شما را در رفع این مشکل یاری دهیم.

۱.روغن نارگیل


راه های درمان خشکی پوست در پاییز، ۵ درمان خانگی موثر
روغن نارگیل دارای خواص نرم‌کنندگی است و ترکیبات آن فضای بین سلول‌های پوست را پر کرده و سطحی صاف و نرم برای پوست ایجاد می‌کنند. اسیدهای چرب اشباع‌شده که به طور طبیعی در روغن نارگیل وجود دارند، می‌توانند پوست را آبرسانی و مرطوب کنند.

می‌توانید روزانه از روغن نارگیل حتی در حساس‌ترین قسمت‌های بدن خود مانند زیر چشم و اطراف دهان استفاده کنید. یکی دیگر از مزایای روغن نارگیل این است که نیازی به ترکیب آن با ماده‌ای دیگر را ندارید.

۲.بلغور جوی دوسر


راه های درمان خشکی پوست در پاییز، ۵ درمان خانگی موثر
بلغور جوی دوسر یک درمان رایج برای پوست‌های تحریک‌شده و دچار خشکی است. این ماده دارای خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی است که سوزش پوست را تسکین می‌دهد. این درمان به ویژه در صورتی که به دنبال رفع خارش پوست ناشی از خشکی آن هستید، گزینه مناسبی محسوب می‌شود.

برای استفاده از این ماده کافی است آن را در مخلوط کن کاملا آسیاب کنید تا به صورت پودر دربیاید و سپس آن را در آب گرم ریخته و وقتی شکلی خمیر مانند به خود گرفت آن را روی قسمت‌های آسیب دیده پوست خود ماساژ دهید.

بیشتر بخوانید: رسیدگی به پوست در بارداری، فراموش نشود

۳.روغن زیتون


راه های درمان خشکی پوست در پاییز، ۵ درمان خانگی موثر
پلی‌فنول‌های موجود در روغن زیتون خواص آنتی اکسیدانی دارند و رطوبت پوست را افزایش می‌دهند. همچنین این روغن در بهبود خارش و ترمیم بافت‌های آسیب دیده و شکننده پوست در اثر کاهش رطوبت بسیار موثر است.

۴.گلیسیرین

گلیسیرین علاوه بر افزایش رطوبت پوست سد دفاعی پوست در برابر عوامل محیطی آسیب‌زننده را کاهش می‌دهد و مانع از خشکی دوباره پوست بعد از چند دوره مصرف می‌شود. برای استفاده کافی است گلیسیرین را به کمک کمی آب یا گلاب رقیق کنید و آن را مانند روغن‌های دیگر به دست و صورت خود آغشته کنید. این نکته را توجه داشته باشید که در صورت استفاده گلیسیرین برای درمان خشکی پوست صورت خود بهتر است بعد از ۲۰ دقیقه آن را از روی صورت خود بشویید.

پیشنهاد ویژه نی نی بان: درمان ناباروری در مردان، وقتی هیچ اسپرمی ندارند!

۵.تغذیه‌ای سرشار از منابع مغذی پوست


راه های درمان خشکی پوست در پاییز، ۵ درمان خانگی موثر
وقتی پوست ما خشک می‌شود، بدون شک سلول‌های پوستی ما بیشتر در معرض آسیب قرار می‌گیرند و بدن تلاش می‌کند تا هرچه سریع‌تر پوست را ترمیم کند. در این بین استفاده از غذاهای سرشار از آنتی اکسیدان و امگا۳ می‌تواند پوست ما را در ترمیم بافت‌های سلولی یاری دهد.

ازجمله منابع غذایی مغذی برای ترمیم پوست می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • بلوبری
  • گوجه فرنگی
  • هویج
  • لوبیا
  • نخود فرنگی
  • عدس

همچنین اضافه کردن منابع سرشار از امگا۳ مانند ماهی قزل‌آلا در کنار این مواد می‌تواند روند سریع‌تری به بهبود آسیب‌های پوستی ناشی از خشکی پوست منجر شود.

مطالب پیشنهادی: تغذیه برای پوست خشک، هشت ماده غذایی برتر

کلام آخر درباره درمان خشکی پوست در پاییز


راه های درمان خشکی پوست در پاییز، ۵ درمان خانگی موثر
حفظ سلامت پوست بسیار حائز اهمیت است. پوست شما اولین خط دفاعی در برابر باکتری‌ها و ویروس‌ها است و بهتر است به سلامت آن توجه داشته باشید. فراموش نکنید که علاوه بر راه های درمان خشکی پوست در پاییز از ضد آفتاب استفاده کنید و اگر خشکی پوست شما نشانه‌های جدی‌تری چون ترک خوردگی و خونریزی از خود نشان داد، حتما به یک پزشک متخصص مراجعه کنید.

شما می‌توانید با مراجعه به وبسایت کلینیک نی نی بان بخش پوست، مو و زیبایی با بهترین و شناخته‌شده‌ترین متخصصان پوست آشنا شوید و در صورت تمایل به آن‌ها مراجعه کنید.

منبع: healthline

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.