جوانسازی پوست با مزونیدلینگ، جدیدترین روشهایی که پیش رو دارید
درمانهای جوانسازی پوست با مزونیدلینگ در کانون توجه قرار گرفتهاند زیرا مشتریان به دنبال نتایج سریع و بدون وقفه هستند.
درمانهای جوانسازی پوست با مزونیدلینگ در کانون توجه قرار گرفتهاند زیرا مشتریان به دنبال نتایج سریع و بدون وقفه هستند. در این مقاله نکات مهمی را برایتان بیان میکنیم که لازم است درباره تصمیمگیری در مورد روش درمانی به آنها فکر کنید.
جوانسازی پوست با مزونیدلینگ
مزونیدلینگ یا مزوتراپی، روشی است که در آن از تزریق ویتامینها، آنزیمها، هورمونها و عصارههای گیاهی برای جوانسازی، سفت کردن پوست و از بین بردن چربیهای اضافی استفاده میشود.
این تکنیک در سال ۱۹۵۲ میلادی توسعه یافت و در اصل برای تسکین درد استفاده شد. مزونیدلینگ در سالهای گذشته، در ایالات متحده و سایر نقاط جهان محبوبیت یافته است.
بیشتر بخوانید: اسکین کر پوست چیست؟
موارد استفاده جوانسازی پوست با مزونیدلینگ
امروزه، مزوتراپی در موارد زیر استفاده میشود:
-
برای از بین بردن چربی در مناطقی مانند شکم، ران، باسن، پاها، بازوها و صورت
-
کاهش سلولیت
-
محو کردن چین و چروک
-
سفت کردن پوست
-
روشن کردن رنگ پوست
-
در این روش از سوزنهای بسیار ظریف برای تزریق مزودرم به پوست استفاده میشود. مزوتراپی، گردش خون ضعیف را بهبود میبخشد و التهاب را اصلاح میکند.
-
فرمول استانداردی برای مواد تزریق شده در مزوتراپی وجود ندارد.
قیمت جوانسازی پوست با مزونیدلینگ چقدر است؟
هزینه مزوتراپی به نوع درمانی که انجام میدهید و تعداد جلسات مورد نیاز شما بستگی دارد. به این نکته دقت کنید که از آنجا که مزوتراپی یک جراحی زیبایی است و از نظر پزشکی ضروری محسوب نمیشود، شرکتهای بیمه هزینهای بابت انجام آن پرداخت نمیکنند.
چگونه آماده میشوید؟
پیش از موعد با دکتر خود ملاقات کنید تا بفهمید چه کارهایی باید انجام دهید. ممکن است مجبور باشید از مصرف آسپرین (بوفرین) و سایر داروهای ضد التهاب غیراستروئیدی (NSAID) به مدت یک هفته قبل از عمل خودداری کنید. این داروهای تسکیندهنده درد میتوانند خطر خونریزی و کبودی طی مزوتراپی را افزایش دهند.
بیشتر بخوانید: راههای جلوگیری از پیر شدن پوست صورت
در جوانسازی پوست با مزونیدلینگ چه اتفاقی میافتد؟
در طول هر جلسه، ممکن است داروی بیحسی به پوست شما زده شود، یا اینکه نیازی به انجام این کار نباشد. تزریق از طریق یک سوزن کوتاه مخصوص انجام میشود.
مزوتراپی، معمولا بسیار راحتتر از میکرونیدلینگ است. این روش برای مشتری بسیار قابل تحمل است زیرا همه چیز سریعتر انجام میشود.
تزریق را میتوان در عمقهای مختلف بین یک تا چهار میلیمتر انجام داد که به شرایطی که تحت درمان قرار دارید، بستگی دارد. پزشک ممکن است سوزن را به صورت زاویهدار درون پوست شما قرار دهد.
برای داشتن نتیجه دلخواه، احتمالا به چندین جلسه مزوتراپی نیاز خواهید داشت. مثلا باید انتظار داشته باشید که بین ۳ تا ۱۵ بار به پزشک مراجعه کنید.
در ابتدا، هر 7 تا 10 روز تزریق میکنید. اگر پوست شما شروع به بهبود کند، درمانها به دو هفته یک بار یا یک بار در ماه کاهش مییابد.
تفاوت مزوتراپی با لیپوساکشن چیست؟
مزوتراپی برای از بین بردن چربی ناخواسته، یک روش غیرجراحی محسوب میشود. در لیپوساکشن، جراح چربیهای مناطقی مانند معده، ران و کمر را به طور دائمی از بین میبرد. جراحان زیبایی این روش را با قرار دادن یک لوله پلاستیکی نازک از طریق برشهای کوچک در پوست شما و سپس مکش چربی با استفاده از خلاء انجام میدهند. برای لیپوساکشن باید بیهوش شوید.
اگر چه لیپوساکشن در از بین بردن دائمی چربی موثر است، اما بهبودی آن ممکن است تا شش هفته طول بکشد. لیپوساکشن گرانتر است. مزوتراپی به اندازه لیپوساکشن، تهاجمی نیست و در آن هیچ برشی صورت نمیگیرد. ممکن است به ۱۰ جلسه یا بیشتر نیاز داشته باشید تا به نتیجه دلخواهتان برسید.
بیشتر بخوانید: عمل لیپوماتیک یا پیکرتراشی چیست؟
دکتر امیرعلی کیوان - پوست، مو و زیبایی
آدرس: تهران، خیابان ظفر، روبهروی بیمارستان کودکان علی اصغر، ساختمان پزشکان ۲۳۸، طبقه۴، واحد ۱۴
لیپولیز تزریقی، یکی دیگر از درمانهای غیرتهاجمی است که به مزوتراپی شباهت دارد. اصطلاحات «مزوتراپی» و «لیپولیز تزریقی» اغلب به طور مترادف استفاده میشوند، هر چند که کمی متفاوت هستند.
در طی تزریق لیپولیز، پزشک فسفاتیدیل کولین و دیاکسی کولات را به لایه چربی زیر پوست تزریق میکند تا چربی تجزیه شود.
عوارض جانبی و خطرات مزونیدلینگ چیست؟
افرادی که مزوتراپی میکنند، میگویند اگر یک پزشک ماهر آن را انجام دهد، خطرات کمتر است.
عوارض جانبی گزارششده، عبارتند از:
-
حالت تهوع
-
درد
-
حساسیت
-
ورم
-
خارش
-
سرخی
-
کبودی
-
برجستگی در محل تزریق
-
لکههای تیره پوست
-
راش
-
عفونت
-
جای زخم
بیشتر بخوانید: جدیدترین روش لیفت ابرو، کدوم بهتره؟
در جوانسازی پوست با مزونیدلینگ، بهبودی چگونه است؟
از آنجا که مزوتراپی غیرتهاجمی است، معمولا زمان استراحت ندارد. بسیاری از افراد میتوانند بلافاصله به فعالیتهای عادی خود برگردند. ممکن است برخی از افراد به دلیل تورم و درد در محلهای تزریق، به یک روز مرخصی نیاز داشته باشند.
مزونیدلینگ یا میکرونیدلینگ، کدام بهتر است؟
مزوتراپی، معمولا بسیار راحتتر از میکرونیدلینگ است. این روش برای مشتری بسیار قابل تحمل است زیرا همه چیز سریعتر انجام میشود. در این روش، یک سوزن به داخل پوست میرود، در حالی که در میکرونیدلینگ همزمان چندین سوزن به پوست وارد میشود.
در میکرونیدلینگ، از بیحسی موضعی استفاده میشود، اما برای مزوتراپی نیازی به آن نیست و ممکن است مشتری تا 48 ساعت احساس سوزنسوزن شدن روی پوست خود را داشته باشد.
بیشتر بخوانید: هزینه عمل لیپوست چقدر است؟ لیپوست شکم و پهلو
آیا میتوان از مزوتراپی برای ریزش مو استفاده کرد؟
علاوه بر درمان چین و چروک و از بین بردن چربی ناخواسته، از مزوتراپی برای درمان ریزش مو ناشی از آلوپسی نیز استفاده میشود. در این درمان، عصارههای گیاهی طبیعی، ویتامینها یا داروهایی مانند فیناستراید و ماینوکسیدیل را به داخل پوست سر تزریق میکنند. افرادی که برای ریزش مو مزوتراپی انجام میدهند، این موارد را بیان میکنند:
-
عدم تعادل هورمونها را در فولیکول مو و اطراف آن اصلاح میکند.
-
مواد مغذی را به مو میرساند.
-
گردش خون را بهبود میبخشد.
مراقبت های بعد از مزونیدلینگ
پس از درمان بعد از مزونیدلینگ ممکن است در ناحیه درمان، کمی قرمزی مشاهده کنید که کاملا طبیعی است و در عرض چند ساعت برطرف میشود. یک تا پنج روز پس از درمان موارد زیر را رعایت کنید:
-
پس از درمان از آرایش خودداری کنید.
-
به مدت 24 ساعت ورزش نکنید.
-
در صورت استفاده از مزونیدلینگ برای درمان ریزش مو، از رنگ کردن و سشوار کشیدن موهایتان خودداری کنید.
-
از برنزه کردن خودداری کنید.
-
از تزریق فیلرهای پوستی خودداری کنید.
-
در آبهای کلردار شنا نکنید.
-
از سونا، دوش آب گرم و سولاریوم استفاده نکنید.
-
از محصولاتی مانند «گلیکولیک اسید» و رتینول استفاده نکنید.
-
از مالش یا تحریک ناحیه درمان خودداری کنید.
پیشنهاد ویژه نی نی بان: آشنایی با پزشکان متخصص پوست، مو و زیبایی
کاندیدای مناسب برای مزونیدلینگ
استفاده از این روش درمانی برای همه افراد با انواع پوست امکانپذیر است. افرادی که از مشکلاتی مانند اسکار، آکنه و لکههای پوستی رنج میبرند نیز میتوانند از این درمان استفاده کنند. اما اگر هر یک از مشکلات زیر را دارید، حتما قبل از انجام این روش به پزشک خود اطلاع دهید:
-
اگر یک عفونت پوستی فعال مانند تبخال دارید.
-
اگر به داروهای مورد استفاده در مزوتراپی حساسیت دارید.
-
اگر به دلیل ابتلا به یکی از بیماریهایی مانند دیابت، سیستم ایمنی قوی ندارید و زخم های شما دیرتر از حد معمول خوب میشوند.
-
اگر از داروهایی استفاده میکنید که خون را رقیق میکنند.
مزایای مزونیدلینگ پوست
مزونیدلینگ میتواند مشکلات پوستی مختلف مانند خطوط ریز، چین و چروک، اسکار آکنه، هایپرپیگمانتاسیون و بافت ناهموار پوست را بهبود ببخشد. همچنین استحکام و قابلیت ارتجاعی پوست را افزایش و اندازه منافذ را کاهش میدهد و رنگ کلی پوست را بهبود میبخشد.
بیشتر بخوانید: چگونه پوستی صاف یکدست داشته باشیم؟
دکتر امیر علی کیوان - پوست، مو و زیبایی
آدرس: تهران، خیابان ظفر، روبهروی بیمارستان کودکان علی اصغر، ساختمان پزشکان ۲۳۸، طبقه۴، واحد ۱۴
روش کار مزونیدلینگ
در طول درمان مزونیدلینگ، پزشک یا یک فرد آموزشدیده، پوست شما را تمیز و بیحس میکند، سپس از دستگاهی با سوزنهای ظریف برای ایجاد میکروکانالهای متعدد در ناحیه تحت درمان استفاده میکند. این کانالها باعث جذب بهتر سرمها یا داروها میشوند. این روش معمولا بسته به ناحیه تحت درمان حدود ۳۰ دقیقه تا یک ساعت طول میکشد.
مزونیدلینگ درد دارد؟
اکثر مردم در هنگام مزونیدلینگ، ناراحتی خفیفی را تجربه میکنند، اما به طور کلی این ناراحتی قابل تحمل است. برای کاهش هر نوع ناراحتی و درد احتمالی، پزشک قبل از عمل از کرم بیحسکننده موضعی در ناحیه تحت درمان استفاده میکند. احساس درد مزونیدلینگ اغلب شبیه یک سوزش خفیف توصیف میشود.
برای کاهش هر نوع ناراحتی و درد احتمالی، پزشک قبل از عمل از کرم بیحسکننده موضعی در ناحیه تحت درمان استفاده میکند.
دوره نقاهت بعد از مزونیدلینگ چقدر است؟
دوره نقاهت پس از مزونیدلینگ نسبتا کوتاه است. بلافاصله پس از درمان، پوست ممکن است قرمز و کمی ملتهب به نظر برسد که شبیه به آفتابسوختگی است. این قرمزی معمولا در عرض یک، یا دو روز فروکش میکند. همچنین ممکن است پوست برای چند روز خشک و سفت شود. بهبودی کامل و نتایج این روش، معمولا در عرض یک هفته تا دو هفته اتفاق میافتد.
بیشتر بخوانید: جدیدترین روش پاکسازی پوست صورت
تعداد جلسات مزونیدلینگ
تعداد جلسات مزونیدلینگ، بسته به شرایط پوستی افراد و نتایج مورد نظر، متفاوت است. به طور کلی، توصیه میشود که بین سه تا شش درمان، با فاصله حدود چهار تا شش هفته انجام بدهید. ممکن است لازم باشد هر شش ماه تا یک سال مجدد مزونیدلینگ انجام بدهید.
آیا مزونیدلینگ را می توان با سایر درمان ها ترکیب کرد؟
بله، مزونیدلینگ را میتوان با سایر درمانهای زیبایی، ترکیب کرد تا نتایج آن افزایش یابد. مثلا این روش اغلب همراه با استفاده از سرمهای موضعی مانند اسید هیالورونیک یا فاکتورهای رشد، برای تقویت نفوذ عمیقتر به پوست انجام میشود. همچنین میتوان آن را با روشهایی مانند PRP ترکیب کرد تا مزایای بیشتری داشته باشد.
میزان ماندگاری مزونیدلینگ چقدر است؟
نتایج مزونیدلینگ، بسته به عوامل فردی و نگرانی خاص پوستی که مورد درمان قرار گرفته، متفاوت است. به طور کلی، طی چند هفته، بهبودی قابل توجهی در بافت و ظاهر پوست ایجاد میشود. درمانهای منظم میتواند به طولانی شدن نتایج کمک کند و پوست را شاداب و جوان نگه دارد.
بیشتر بخوانید: راز زیبایی پوست کره ای ها چیست؟
نتایج مزونیدلینگ کی مشاهده می شود؟
نتایج از فردی به فرد دیگر متفاوت است، اما بسیاری از افراد در عرض چند هفته پس از درمان اولیه، متوجه بهبود در بافت و رنگ پوست خود میشوند.
نکته آخر درباره جوانسازی پوست با مزونیدلینگ
جوانسازی پوست با مزونیدلینگ یا مزوتراپی، درمانی امیدوارکننده برای از بین بردن چربیهای ناخواسته بدن است. با این حال، ایمنی و کارآیی آن هنوز اثبات نشده است.
پزشکان از هیچ فرمول استانداردی برای مزوتراپی استفاده نمیکنند. این بدان معناست که شما ممکن است با یک پزشک، یک درمان کاملا متفاوت از درمان با یک پزشک دیگر داشته باشید.
اگر میخواهید مزوتراپی را امتحان کنید، به یک پزشک کاملا متبحر و متخصص مراجعه کنید که تجربه زیادی در این روش دارد تا عوارض جانبی به حداقل ممکن برسد.
بیشتر بخوانید: جوانسازی و لیفت صورت با نخ کلاژن ساز
خلاصه
مزونیدلینگ یا مزوتراپی، روشی است که در آن از تزریق ویتامینها، آنزیمها، هورمونها و عصارههای گیاهی برای جوانسازی، سفت کردن پوست و از بین بردن چربیهای اضافی استفاده میشود. پس از این روش ممکن است قرمزی، تورم خفیف و حساسیت در ناحیه تحت درمان شبیه آفتابسوختگی را تجربه کنید. درد ندارد و برای کاهش درد خفیف آن از کرم بیحسکننده موضعی استفاده میشود. تعداد جلسات مزونیدلینگ، بسته به شرایط پوستی افراد و نتایج مورد نظر، متفاوت است.
برای یافتن متخصصان مورد نظر خود به کلینیک نی نی بان سر بزنید.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼