این روزها همه پروتز سینه میکنند، شما چطور؟
زنان به دلایل مختلفی ممکن است به دنبال راهکاری برای بزرگتر کردن سینههای خود باشند.
نی نی بان: زنان به دلایل مختلفی ممکن است به دنبال راهکاری برای بزرگتر کردن سینههای خود باشند. عمل پروتز سینه یا به اصطلاح ماموپلاستی میتواند تأثیر زیادی روی ظاهر سینه داشته باشد و اعتماد به نفس و میزان رضایت از زیبایی ظاهری در بین خانمها را افزایش دهد.
در همین رابطه کاربری به نام «جراح زبردست» در رشته توئیتی به بررسی این موضوع پرداخته است که در ادامه میخوانید: (رسم الخط این متن حفظ شده است):
پروتز سینه خیلی ترند شده.تقاضای زیادی براش وجود داره. اما اطلاعات متقاضی ها زیاد نیست. خودمونی تر بگم، بخش عمده عمل های پروتز سینه رو جراحان عمومی انجام میدن که اغلبشون نمی تونن عوارض این عمل رو لیست کنن یا حتی اگه عنوان عارضه رو بلد باشن هم بلد نیستن اون عوارض رو مدیریت کنن.
۱. پروتز سینه دائمی هست؟ نه. نیست.عوارض متعدد پروتز باعث میشه نیاز به تعویض یا خارج کردن اون بشه. پروتز سینه در طبقه بندی fda هم black labelهست، یعنی ایمپلنت داخل بدنی که دائمی نیست.
۲.پروتز سینه با سرطان ارتباطی نداره؟ داره. میزان سرطان های معمول پستان احتمالا افزایش پیدا نمیکنه.
اما نوع خاصی از سرطان(BIALCL) که نسبتا نادر هست، فقط با پروتز پستان دیده میشه و فقط با پروتزهای ناصاف(textured).
۳. پروتز پستانها رو بالاتر میکشه؟ اغلب خیر. بالا کشیدن نوک سینه های افتاده با عمل ماستوپکسی انجام میشه
۴. شکل به دست اومده بعد از عمل دائمی هست؟ نه. عوارض خود پروتز، کم و زیاد شدن وزن، حاملگی و شیردهی روی شکل پستانها اثر میگذارن.
۵.اصلاح غیر قرینگی شکل و اندازه پستانها اغلب با عمل تعبیه پروتز بطور کامل قابل اصلاح نیست.
از جنبه زیبایی نیز بزرگ کردن سینه به وسیله عمل پروتز پستان، یک عمل زیبایی ایمن و با حداقل تهاجم است که در یک پروسه کوتاه تحت بیهوشی عمومی انجام میشود. انجام یک جلسه مشاوره با جراح قبل از عمل جراحی ضروری است. در این جلسه فرد معاینه شده و با توجه به سایز طبیعی سینه ها، عرض سینه، علاقه بیمار، شرایط بافت پستان و تجربه تخصصی پزشک، مناسب ترین پروتز از نظر اندازه، جنس و فرم پروتز برای فرد انتخاب میشود.
مزایای جراحی پروتز سینه
عمل جراحی قراردادن پروتز سینه میتواند به فرد کمک کند سایز سینه های خود را که به صورت مادرزادی یا به مروز زمان در اثر عوارض مختلف کوچک شده است به حالت طبیعی و متعادل برگرداند. علاوه بر این، برخی از افراد در نتیجه انجام جراحی هایی مانند ماستکتومی (درمان سرطان سینه)، سینه هایی نامتقارنی دارند که در این حالت عمل ماموپلاستی افزایشی میتواند به آنها در بازگرداندن زیبایی و اعتماد به نفس کمک کند. توصیه ما این است که قبل از تصمیم درباره گذاشتن پروتز سینه حتماً هدف خود را از این عمل مشخص کنید و با افراد متخصص مشورت کنید تا انتظارات واقع بینانه ای از این عمل داشته باشید.
معایب جراحی پروتز سینه
پروتز سینه مانند هر عمل زیبایی دیگری میتواند جنبه های منفی و عوارض احتمالی به همراه داشته باشد که فرد باید قبل از تصمیم گیری در خصوص انجام عمل ماموپلاستی افزایشی نسبت به آنها آگاهی کامل داشته باشد. این ریسک ها و عوارض احتمالی عبارتند از:
ایجاد بافت یا کپسول در پروتز سینه
درد سینه
عفونت یا ماستیت سینه
تغییرات در حساسیت سینه و نوک آن
تغییر جای ایمپلنت پستان
ترشح یا پارگی پروتز سینه
اصلاح هر یک از عوارض احتمالی نیازمند انجام جراحی مجدد است. در نتیجه در انتخاب بهترین جراح پروتز سینه دقت لازم را به عمل آورید تا از احتمال بروز این عوارض کاسته شود. با این حال باید بدانید که بسیاری از این عوارض در موارد بسیار اندکی رخ میدهند و بیان این احتمالات صرفاً جهت آگاهی شماست.
آیا پروتز پستان موجب سرطان میشود؟
براساس مطالعات انجامشده هنوز ارتباطی میان گذاشتن پروتز و ایجاد سرطان پستان، بیماریهای خودایمنی و سایر بیماری های سیستمیک یافت نشده است. در حال حاضر هیچ مدرک قطعی مبنی بر اینکه سرطان در زنانی که پروتز سینه دارند در مراحل پیشرفتهتر تشخیص داده میشود وجود ندارد. انجام معاینات پستان نیز پس از این عمل مختل نمیشود. البته حتما باید به متخصص تصویربرداری هنگام انجام ماموگرافی یا فرآیندهای تشخیصی دیگر وجود پروتز را اطلاع دهید. در نظر گرفتن برخی نکات از طرف همکار تصویربرداری پزشکی ضروری است.
موارد منع جراحی پروتز
سن زیر ۱۸ سال.
وجود بیماری های عفونی مزمن یا حاد، و همچنین آسیب شناسی های موثر بر لخته شدن خون
بیماری های سیستم عروقی، انکولوژی
پس از تغذیه نوزاد با شیر مادر، حداقل شش ماه باید بگذرد
آیا امکان شیردهی پس از عمل پروتز سینه وجود دارد؟
یکی از سوالات پرتکرار در مورد پروتز سینه توانایی شیردهی پس از این عمل جراحی است. اگرچه شما عمل پروتز پستان انجام دادهاید اما مسئله اینجاست که بافت طبیعی و قدیمی سینه و مجاری شیردهی سر جای خودشان هستند. به این ترتیب پروتز سینه چه در زیر عضله پستان و چه در بافت پستان قرار داده شود، روی شیردهی خانمها تأثیری ندارد. نکته قابل توجه تاثیر شیردهی بر پروتز سینه است که ممکن است موجب شل شدن و افتادگی پستان شود. در این موارد نیز با یک عمل اصلاحی کوچک و یا نهایتا تعویض پروتز مشکل حل میشود و جای نگرانی نیست.
مراقبت های لازم پس از عمل پروتز سینه
برای استراحت کردن یا خوابیدن روی شکم و پهلو نخوابید. بهترین حالت خوابیدن به پشت است چون پروتزها در این حالت جای مناسب قرار میگیرند، پس از دو هفته میتوانید به پهلو ها بخوابید.
آنتی بیوتیک های تجویزی توسط جراح پس از عمل سر ساعت مقرر مصرف شوند.
در هفته اول بعد از عمل پروتز پستان زیاد فعالیت نکنید. فعالیتهایی مثل شانه کردن مو یا برداشتن اجسام سبک بلامانع است. اما باید به شکلی انجام گیرد که موجب ایجاد کشش در سینه و محل زخم نشود. توجه داشته باشید که نداشتن تحرک و فعالیت مطلق نیز بدنتان را خشک و سفت میکند.
پزشک جراح معمولا بعد از عمل برای شما «سوتین طبی» تجویز میکند. سوتین طبی همانند پانسمان عمل میکند. بهطوریکه پستانها و پروتزها را در بهترین وضعیت نگه میدارد. در طول ۶ تا ۱۲ هفته بهصورت تمام وقت حتی هنگام خواب، سوتین طبی خود را ببندید. پوشیدن سوتین بعد از عمل پروتز یکی از مهمترین اقداماتی است که بیمار باید انجام دهد.
سفت شدن سینه و کبودی پوست پستان پس از عمل امری طبیعی است و بخشی از پروسهی درمان و بهبودی است.
تا سه هفته بعد از عمل از استعمال دخانیات اجتناب کنید
بعد از دو هفته میتوانید پیادهروی کنید، بدوید یا ورزشهای مربوط به پایینتنه را انجام دهید. توانایی خود را در نظر بگیرید و اگر حرکتی برایتان دردناک است انجامش ندهید.
آیا عمل پروتز سینه درد دارد؟
عمل قرار دادن ایمپلنت سینه تحت بیهوشی عمومی انجام میشود. بعد از عمل بیمار برای ساعاتی در بخش ریکاوری قرار گرفته و بعد از اینکه علائم حیاتی او کنترل شد، وارد بخش بیمارستان میشود. در بسیاری از بیماران در همان روز بعد از عمل، ترخیص انجام خواهد شد و در نهایت مراقبتهای پس از عمل به او آموزش داده خواهد شد.
در مورد مقدار درد بعد از عمل پروتز باید این موضوع را مد نظر داشته باشید که مانند هر عمل دیگری ممکن است در ناحیه عمل به دلیل برشها، دردی را احساس کنید که معمولا با استفاده از مسکنهای رایج این دردها برطرف خواهد شد. پس به هیچ عنوان نگرانی از این نظر نداشته باشید.
ماندگاری پروتز سینه چقدر است؟
یکی از پرتکرارترین سوالاتی که افراد در زمان مراجعه از پزشک خود میپرسند این است که مدت ماندگاری پروتز سینه چقدر است. در پاسخ به این سوال باید گفت که پروتزها دائمی نیستند و در نهایت پس از گذشت مدت زمان خاصی باید تعویض شوند.
به طور کلی میتوان گفت بیشتر پروتز ها دارای استاندارد گارانتی ۱۰ ساله هستند. طی این مدت اگر دچار پارگی پروتز یا عوارض این چنینی شدید باید هر چه سریعتر آن را تعویض کنید.
با افزایش سن، بافت سینه نیز تحلیل رفته و حالت ارتجاعی خود را از دست میدهد و به تعویض پروتز سینه نیاز پیدا میکند.
مصرف چه داروهایی را باید قبل از جراحی پروتز سینه قطع کرد؟
بهتر است که مصرف هرگونه دارویی که حاوی آسپیرین و ایبوپروفن، یا هر مادهای که موجب کاهش وزن میشود، حداقل دو هفته قبل از جراحی قطع شود. به علاوه مصرف ویتامین هایی مانند ویتامین E باید ۱۰ روز قبل از عمل قطع شود.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼