۱۰۷۴۹۶
۴۲۱۴
۴۲۱۴

تب در دوران بارداری، چه علتی دارد؟

اگر تب کرده‌اید یا احساس لرز می‌کنید، ممکن است به یکی از این مشکلات رایج دچار شده باشید.

در دوران بارداری اگر چنین نشانه ای را داشته باشید غیر طبیعی است و بیمار شده اید چون تب و لرز به بارداری ارتباطی ندارد. ولی برخی وضعیت‌های مهمتری نیز وجود دارند که بی واسطه با حاملگی ارتباط دارد و می‌توانند این نشانه ها را ایجاد کنند. ما در این‌ بخش در باره بیماری‌ها و وضعیت‌هایی که شاید این علایم را بوجود آورند، صحبت می‌کنیم و به شما می‌گوییم چه موقعی لازمست که به پزشک بروید.

علایم متداول تب یا لرز
اگر تب کرده‌اید یا احساس لرز می‌کنید، ممکن است به یکی از این مشکلات رایج دچار شده باشید. نگران نباشید، چون این نشانه‌ها موقت و قابل درمان هستند.

عفونت دستگاه ادراری (UTI)
تا ۱۰ درصد از زنان باردار در مرحله‌ای از بارداری‌شان به عفونت دستگاه ادراری مبتلا می‌شوند. سیستم ادراری شما شامل مجرای ادرار، مثانه، حالب و کلیه‌ها هستند. عفونت زمانی رخ می‌دهد که باکتری وارد این دستگاه می‌گردد و تکثیر می‌شود. بیشتر عفونت‌های دستگاه ادراری مربوط به عفونت مثانه هستند و اگر در همان زمان بروز با آنتی بیوتیک و مایعات زیاد درمان شوند، جدی نیستند. اما عفونت مثانه اگر درمان نشود و باقی بماند می‌تواند به کلیه‌ها برسد و انواع مختلفی از مشکلات را مانند زایمان زودرس، تولد نوزاد با وزن کم و … را ایجاد کند.

برخی عفونت‌های ادراری بدون علامت هستند
اما برخی دیگر با نشانه‌هایی مانند میل قوی به ادرار کردن، احساس سوزش هنگام ادرار کردن، ادرار کدر یا خون در ادرار، به علاوه تب، لرز و درد لگن همراه است.

آنفلوانزا
شما ممکن است در مرحله‌ای از زندگی‌تان، تب، لرز، درد، سرفه، تهوع و استفراغ که علایم ابتلا به آنفلوآنزا است را تجربه کرده‌اید، بنابراین می‌دانید که خیلی جالب نیست. زنان باردار در معرض خطر بالاتری از ابتلا به آنفلوآنزا و سخت مریض شدن از آن قرار دارند، زیرا سیستم ایمنی آن‌ها سرکوب شده است.

چگونه متوجه شوید بیماری‌تان آنفلوانزا است یا یک سرماخوردگی جزئی است؟ آنفلوآنزا به سرعت می‌آید و نشانه‌هایش از سرماخوردگی شدید‌تر است.

اگر مشکوک هستید که به آنفلوآنزا مبتلا هستید، فوری به پزشک مراجعه کنید. او به شما توصیه می‌کند استراحت کنید و مقدار زیادی مایعات مصرف کنید. به علاوه او ممکن است یک داروی ضد ویروس تجویز کند تا مدت زمان علایم‌تان را کاهش دهد و از بروز عوارض جدی نیز پیشگیری کند. مرکز کنترل بیماری‌ها توصیه می‌کند که همه خانم‌های باردار واکسن آنفلوآنزا را دریافت کنند.




محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.