۱۱۰۴۴۱
۴۷۰۵
۴۷۰۵

روزه داری در دوران بارداری، ضرر دارد؟

روزه‌داری زنان باردار در ۳ ماهه دوم، تحت نظر متخصص و به شرط تغذیه مناسب در وعده‌های سحر و افطار بلامانع است.

یک متخصص بیماری های زنان و زایمان، با بیان ممنوعیت روزه داری در ۳ ماهه اول و سوم دوران بارداری گفت: روزه داری در این ماه ها ممکن است در روند تکامل جنین اختلال ایجاد کند.روزه داری در ۳ ماهه اول و سوم بارداری می تواند روند رشد جنین را دچار اختلال کند.

روزه‌داری زنان باردار در ۳ ماهه دوم، تحت نظر متخصص و به شرط تغذیه مناسب در وعده‌های سحر و افطار بلامانع است.

توجه به طول مدت روزه داری، نوشیدن مایعات و آب کافی در فاصله افطار تا سحر، استفاده از رژیم غذایی مقوی و کامل و ‌استراحت کافی را از دیگر نکات حائز اهمیت برای روزه داری در ۳ ماهه دوم بارداری بیان کرد.

رژیم غذایی کامل و کافی، سلامت مادر و نوزاد را تأمین می کند.اختلال در وضع تغذیه بویژه در ۳ ماهه اول و سوم بارداری، می تواند تهدیدات جدی برای رشد و سلامت نوزاد در بر داشته باشد.

در ۳ ماهه اول بارداری به دلیل تشکیل سلول های مغزی جنین، بهتر است روزه گرفته نشود.کمبود قند در ۳ ماهه اول بارداری به شدت روی رشد عمومی جنین موثر است، گفت: این امر به خصوص در فصولی که مدت روزه داری طولانی باشد، دارای حساسیت بیشتری است. در ۳ ماهه سوم نیز نوزاد با نزدیک شدن به زمان زایمان، در حال وزن گیری می باشد و ممکن است روزه داری این روند را دچار اختلال کند.

یک کارشناس مامایی نیز در خصوص اهمیت تغذیه در دوران بارداری گفت: بدون شک یکی از بزرگترین آرزوهای یک مادر رشد و نمو کامل جنین است که این امر رابطه تنگاتنگی با تغذیه مادر دارد. مقدار غذای مصرفی روزانه در زنان باردار متفاوت است و در ماه های اول بارداری تا حدی با قد، ‌وزن و اشتهای مادر ارتباط دارد.

در ماه های اول بارداری اشتها به غذا معمولاً کم ولی میل به خوردن بعضی از غذاها به علت ویار زیادتر می شود و در نتیجه عدم تعادل در نوع و مقدار غذای مصرفی به وجود می آید که اگر رژیم مناسبی برای زن باردار انتخاب نشود سلامت نوزاد به خطر می افتد.

خوراک روزانه زن باردار از نظر اهمیت و ارزش غذایی شامل شیر و مواد ترکیب شده از شیر،‌ سبزی ها، گوشت،‌ مرغ،‌ ماهی، ‌تخم مرغ، ‌نان،‌ جوانه گندم و حبوبات،‌ مواد روغنی و انواع کره گیاهی و حیوانی به میزان مورد نیاز بدن می باشد.

معمولاً تا زمانی که مادر باردار اشتهای کافی به غذا دارد و دوران بارداری را بدون ناراحتی طی می کند، نیاز به پرهیز ندارد و می تواند هر غذایی را که دوست دارد میل نماید ولی همواره باید از خوردن غذاهای خیلی چرب، شور و سنگین هضم پرهیز کند.



محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.