۱۲۴۳۷۳
۲۷۸۳
۲۷۸۳

اثرات استرس در دوران بارداری

استرس دوران بارداری سبب می شود منطقه ای از مغز به نام قشر مخچه که نقش مهمی در کنترل حرکت دارد، به طور کامل توسعه پیدا نکند.

مادران باردار تا جایی که می توانند از استرس و اضطراب داشتن پرهیز کنند و سعی کنند آرامش خود را در این دوران حفظ کنند چون موجب افزایش مشکلات حرکتی در نوزادشان خواهند شد.

اضطراب و استرس در بارداری
مطالعات محققان نوتردام استرالیا نشان می دهد، رویدادهای استرس زا در دوران بارداری، علاوه بر کاهش عملکرد شناختی و وزن و مشکلات مربوط به ضعف سیستم ایمنی، با کاهش هماهنگی حرکتی در نوجوانی نیز مرتبط است.
این مطالعه با بررسی دو هزار و 900 زن باردار نشان می دهد که مشکلات مالی، مرگ اعضای خانواده یا دوستان و طلاق، مهمترین رویدادهای استرس زا تلقی می شوند که تاثیر جبران ناپذیری بر رشد جسمی و ذهنی جنین دارند. این مطالعه نشان می دهد نوجوانانی که مادرانشان در دوران بارداری تجربه یک رویداد استرس زا را دارند، در آزمون های پرشی و تعادلی امتیاز کمتری کسب می کنند. همچنین بستن دکمه های لباس و دوچرخه سواری برای این کودکان دشوارتر از هم سن و سالانشان است.
محققان بر این باورند که استرس دوران بارداری سبب می شود منطقه ای از مغز به نام قشر مخچه که نقش مهمی در کنترل حرکت دارد، به طور کامل توسعه پیدا نکند و همین امر موجب مشکلات حرکتی در نوجوانی می شود. نتایج این مطالعات در نشریه Child Development منتشر شده است.


منبع: ایرنا

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.