۱۲۶۹۹۵
۴ نظر
۹۵۴۶۴
۴ نظر
۹۵۴۶۴

مصرف نسکافه در دوران بارداری، مضر است یا مفید؟

به خانم هایی که به تازگی متوجه بارداری خود شده اند توصیه می کنیم از مصرف نوشیدنی های کافئین دار اجتناب کنند.

به خانم هایی که به تازگی متوجه بارداری خود شده اند توصیه می کنیم از مصرف نوشیدنی های کافئین دار اجتناب کنند چون احتمال سقط جنین در سه ماهه اول بارداری بیشتر است همچنین این قبیل نوشیدنی ها بر ایجاد ناهنجاری در جنین نیز نقش زیادی ایفا می کنند بهتر است به توصیه های متخصصین زنان و زایمان در زمینه پرهیزات غذایی موثر در این زمینه دقت کنند تا جنین سالم و بدون هیچ معلولیتی به دنیا بیاورند.

طی مطالعه‌ای که در مرکز مطالعات کایسر در آمریکا انجام شده، مشخص شده مصرف بیش از ۲۰۰ میلی ‌گرم کافئین در روز، در ماه‌های اول بارداری، می ‌تواند احتمال سقط جنین را افزایش دهد.این مطالعه تنها به نقش قهوه اشاره ندارد، بلکه میزان کافئین مصرفی روزانه را مورد بررسی قرار داده است. کافئین می‌ تواند در نوشیدنی‌های مختلف وجود داشته باشد، از جمله در چای, نوشابه‌های کولادار ،, نوشابه‌های موسوم به " نوشابه های انرژی ‌زا" و همچنین شکلات.بنابراین نتایج این بررسی، باید در مورد همه این نوشیدنی‌ها و خوراکی‌ها، تعمیم داده شود. هم ‌اکنون مراکز ارائه استانداردهای غذایی، مانند اداره استاندارد تغذیه‌ای انگلستان، میزان کافئین مجاز مصرفی برای زنان باردار را، ۳۰۰ میلی‌ گرم اعلام کرده‌اند و تصریح شده که مقادیر کمتر از این برای زنان باردار هیچگونه خطری ندارد. این میزان کافئین تقریباً معادل ۴ فنجان متوسط قهوه معمولی است.از آنجا که احتمال سقط جنین، به خصوص در ماه‌های اول، بسیار زیاد است، به همه زنان باردار توصیه می‌ شود در این دوره تا آنجا که ممکن است از مصرف نوشیدنی‌های کافئین دار اجتناب کنند.

در مطالعه جدید مقادیر کمتر هم خطرناک توصیف شده، چنانکه مجریان آن می‌ گویند مطالعاتشان نشان داده احتمال سقط جنین در بین زنانی که تا هفته بیستم بارداری، ۲۰۰ میلی ‌گرم کافئین دریافت می ‌کردند، ۱۵ درصد بود، در حالی که این رقم در بین سایرین، ۱۲ درصد بود و با افزایش میزان کافئین دریافتی، احتمال سقط جنین نیز تا ۲۵ درصد بیشتر می‌ شد.بر اساس مطالعات گوناگونی که پیش از این انجام شده بود، مشخص شده که کافئین از جفت عبور می ‌کند و به جنین می ‌رسد. با این حال اثر آن در کاهش رشد جنین هنوز اثبات نشده و حتی در برخی مطالعات رد شده بود، به عنوان مثال، مطالعه‌ای که سال ۲۰۰۳ در مؤسسه تحقیقاتی کارولینسکای سوئد و با همکاری دانشگاه "اوپسالا" انجام شده بود، تأثیر کافئین و قهوه را بر کاهش رشد جنین رد کرده بود.با وجود دقت و جامعیت این مطالعه خاص، باز هم اداره استانداردهای تغذیه‌ای انگلستان اعلام کرده که قصد ندارد در محدوده مجاز مصرف کافئین برای زنان باردار تجدید نظر کند. به گفته کارشناسان این اداره، برای تعیین استانداردهای تغذیه‌ای، باید مطالعات متعدد صورت بگیرد تا فایده محدودیت‌های بیشتر، روشن‌تر شود.اما همان‌طور که اشاره شد، این مطالعه جدید، که در آخرین شماره نشریه "بیماری‌های زنان و زایمان آمریکا" منتشر شده، هشدارهای جدی‌ می ‌دهد. به گفته این محققان، از آنجا که احتمال سقط جنین، به خصوص در ماه‌های اول، بسیار زیاد است، به همه زنان باردار توصیه می‌ شود در این دوره تا آنجا که ممکن است از مصرف نوشیدنی‌های کافئین دار اجتناب کنند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

نظر کاربران

  • بدون نام
    درباره مصرف نسکافه در دوران بارداری، مضر است یا مفید؟

    سلام وخسته نباشی من هرروزصبح نسکافه میخورم وپاهام خیلیدردمیکنه واصلان خواب ندارم الان تو21هفته هستم لطفان جوابم رابدی ممنون میشم

    پاسخ ها

    • مدیر پایگاه

      همراه عزیز نی‌نی‌بان، اگر سوالی از متخصصان دارید در آدرس زیر مطرح کنید
      https://bit.ly/31AMOqp

  • عالی
    درباره مصرف نسکافه در دوران بارداری، مضر است یا مفید؟

    سلام من توهفته ۲۹ بارداری هستم اگر ماهی یک بارنسکافه بخورم یک فنجان برای جنین خطری دارد؟

    پاسخ ها

    • مدیر پایگاه

      همراه عزیز نی‌نی‌بان، اگر سوالی از متخصصان دارید در آدرس زیر مطرح کنید
      https://bit.ly/31AMOqp

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.