۱۳۶۷۰۶
۳۱۰۸
۳۱۰۸

سلامت جنین در دوران بارداری، خیالتون راحت!

برای اولین بار، یک تیم تحقیقاتی از ترکیبی از آزمایش خون و سونوگرافی برای غربالگری مادران باردار در معرض خطر آسیب‌ جفت استفاده کردند.

برای اولین بار، یک تیم تحقیقاتی از ترکیبی از آزمایش خون و سونوگرافی برای غربالگری مادران باردار در معرض خطر آسیب‌ جفت استفاده کردند. با تکمیل این تست غیرتهاجمی، اکثر مادران پرخطر می‌توانند از تشکیل و عملکرد صحیح جفت خود مطمئن شوند، به صورتی که بتوانند در ادامه‌، یک روند بارداری سالم و طبیعی را انتظار داشته باشند.
این آزمایش در زمان مناسب (هفته شانزده تا بیست‌وسه بارداری) انجام می‌شود تا در صورتی که نتایج آن غیرطبیعی بود، برای انجام اقدامات پزشکی پیشگیرانه، زمان از دست نرفته باشد و پزشکان فرصت کافی برای بهبود نتایج بارداری داشته باشند. بررسی‌های انجام شده در طی این مطالعه نشان می‌دهد حدود ۴۰ درصد از مادران پرخطر، آسیب جفت را تجربه می‌کنند. جفت مانند یک رابط حیاتی بین مادر و جنین بوده که از طریق آن مواد مغذی، اکسیژن، آنتی‌بادی‌ها و هورمون منتقل می‌شود.
همچنین محققان دریافتند که با شناسایی زود و به موقع خطر عوارض بالقوه‌ی اختلالات جفتی، می‌توان با انجام اقدامات لازم از ایمنی مادر و جنین مطمئن شد. همچنین از عملکرد صحیح جفت و انتظار بارداری سالم و زایمان در افرادی که نتایج تست طبیعی داشتند اطمینان یافت. اگر جفت به درستی کار خود را انجام نمی‌دهد، می‌تواند زنگ خطری برای سلامت مادر و جنین باشد. این اختلالات می‌تواند به شرایطی مانند مسمومیت بارداری، مرده‌زایی و یا نیاز به انجام زایمان زودتر از موعد منجر شود.
آزمون غربالگری شامل دو تست است، یکی تست غربالگری سرم خون مادر و اندازه‌گیری سطح هورمونی که برای شناسایی سندرم داون نیز استفاده می‌شود و تست دیگر سونوگرافی داپلر که برای بررسی جریان خون شریان رحمی و کنترل جریان خون مادر در جفت و بررسی ظاهر جفت انجام می‌شود. در این مطالعه از بررسی ۲۱۲ زن باردار در معرض خطر، ۱۹ نفر زایمان زودتر از موعد و محدودیت رشد جنینی داشتند که نتایج آزمایش عملکرد جفت هیچ‌یک از آنان نرمال نبود. اگرچه فقط دو نفر از ۲۲ نفری که جواب تست طبیعی داشتند دچار مرده‌زایی شدند ولی دلیل از دست رفتن جنین آن‌ها جفت غیرطبیعی نبود. این داده‌ها نشان می‌دهد که تست غربالگری جفت می‌تواند نشانه‌های خوبی برای تشخیص زودهنگام زنانی فراهم کند که ممکن است عوارضی را در دوران بارداری تجربه کنند.

این مطالعه اولین گام مهم در شناسایی اختلالات جفت در اوایل حاملگی و در زمانی است که با انجام تعدادی از مداخلات می‌توان برای بهبود نتایج بارداری افراد در معرض خطر اقداماتی انجام داد. این مطالعه زمینه‌ای برای تحقیقات بیشتر غربالگری جفت درآینده و ارائه‌ی مراقبت باکیفیت برای تمام مادران باردار می‌باشد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.