۱۴۳۴۵۶
۹۵۳۴۳
۹۵۳۴۳

مصرف دارچین در بارداری، عوارض جانبی داره؟

هیچ ادویه یا داروی گیاهی در دوران بارداری نباید بدون مشورت با پزشک مصرف شود.

هیچ ادویه یا داروی گیاهی در دوران بارداری نباید بدون مشورت با پزشک مصرف شود. برخی داروهای گیاهی و ادویه ها بسیار مفید هستند اما برخی باید در دوران بارداری مصرف نشوند زیرا امکان سمی بودن و آسیب رساندن به جنین وجود دارد. مصرف برخی ادویه ها نیز به مقدار زیاد برای جنین و مادر ضرر دارد. دارچین یکی از این ادویه ها است.
پزشکان توصیه می کنند می توان دارچین را در دوران بارداری به مقدار متوسط مصرف کرد. اما مصرف مکمل های دارچین یا روغن و عصاره های آن در دوران بارداری توصیه نمی شود.

مزایای مصرف دارچین در دوران بارداری
آنتی اکسیدان طبیعی
دارچین آنتی اکسیدان طبیعی به حساب می آید که با عفونت های قارچی و باکتریایی و ویروسی مبارزه می کند. این ماده برای درمان سرماخوردگی و آنفولانزا مناسب می باشد.
افزودنی سالم در غذا
دارچین مزه ای قوی و مقدار کمی قند دارد. به همین دلیل برای تهیه غذایی سالم در دوران بارداری مناسب است.
دیابت بارداری
پوست دارچین برای خانم های بارداری که مشکل دیابت بارداری دارند مناسب می باشد. این ماده برای خانم هایی که قند آن ها متعادل و ثابت نیست مناسب می باشد. همچنین برای افرادی که دیابت نوع دو دارند نیست مناسب می باشد. این ادویه ضد چربی خون و دیابت است.

عوارض جانبی مصرف دارچین در دوران بارداری
مصرف بیش از حد دارچین عوارض جانبی دارد بنابراین باید به مقدار مناسب مصرف شود. این عوارض عبارتند از:
حساسیت
مصرف بیش از حد دارچین باعث می شود جوش ایجاد شود. بنابراین افرادی که به پوست دارچین حساسیت دارند باید از مصرف مکمل های آن نیز اجتناب کنند.
سوزش معده یا سوء هاضمه
برخی افراد در هنگام مصرف چای دارچین یا مکمل های دارچین دچار سوء هاضمه یا سوزش معده می شوند. برخی افراد نیز در اثر مصرف بیش از حد دارچین دچار مشکلات گوارشی می شوند.
رشد جنین
مصرف دارچین توسط خانم باردار باعث ایجاد مشکلاتی در جفت می شود. این اختلالات در جفت باعث می شود جنین در معرض هورمون های استرس زا و سموم بدن مادر باشد. این مسئله تاثیر منفی بر رشد مغز جنین می گذارد.
انقباضات و گرفتگی ماهیچه های رحم
مصرف دارچین در دوران بارداری باعث شروع انقباضات و درد زایمان می شود. مصرف مقدار زیاد دارچین یا استنشاق عصاره دارچین نیز می تواند باعث انقباضات رحم و شروع درد زایمان شود.
هرچند مضر بودن دارچین هنوز به طور کامل ثابت نشده است اما با توجه به عوارض جانبی مصرف آن، بهتر است در دوران بارداری از مصرف مکمل های آن و عصاره آن اجتناب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.