۱۴۵۵۲۵
۵۵۹۸
۵۵۹۸

یوگا در سه ماهه دوم بارداری، نکات مهم

میتوانید حرکت ریلکسیشن نهایی را در حالی که به پهلو دراز کشیده اید انجام دهید و اگر لازم بود از بالشهای کمکی استفاده کنید

گروه ترجمه نی نی بان: سه ماهه دوم بارداری میتواند روزهای باشکوهی برای انجام حرکات یوگا باشد چون ویار صبحگاهی از بین میرود و کم کم شکم رشد میکند اما نه در حدی که مانع انجام حرکات آزادانه شود. بنابراین این زمان برای شرکت در کلاسهای یوگا در بارداری بسیار مناسب است. علاوه بر این، میتواند شما را در ماههای آینده از لحاظ جسمی پرانرژی و قوی نگهدارد.

اگر تازه کار هستید
اگر تا به حال یوگا انجام نداده اید، سه ماهه دوم زمان بسیار مناسبی برای شروع است. فقط کافی است یک کلاس یوگا با مربی مجرب پیدا کنید. بسیاری از زنان یوگا را در دوران بارداری کشف میکنند بنابراین فکر نکنید که فقط شما هستید که میخواهید تازه در این دوران این ورزش را انجام دهید.

یوگا در سه ماهه دوم بارداری، نکات مهم

اگر باتجربه هستید
ممکن است یوگا را به طور منظم و مرتب پیش از دوران بارداری انجام میدادید و حرکاتتان پیشرفته شده است. لازم نیست کلاستان را ترک کنید، فقط کافی است سرعت حرکات را کم کنید و با مربی در مورد حرکاتی که میتواند خطرناک باشد، مشورت کنید.

نکات مهم در سه ماهه دوم
تمام نکاتی که در سه ماهه اول بارداری باید مدنظر قرار دهید، در این سه ماهه نیز مهم است و نباید نادیده بگیرید.
• در حرکاتی که نیم تنه در حال استراحت است یا نزدیک به رانهاست مانند حرکت ایستاده رو به جلو، صندلی، حرکت بچه، فضای کافی بین پاها ایجاد میشود تا شکم بدون فشار قرار بگیرد. پس نگران نباشید و پاهایتان را باز کنید این فضای اضافی با ثبات در ایستادنتان کمک میکند.
• حرکات تعادلی را کنار دیوار انجام دهید. در طول دوران بارداری مرکز ثقل شما به تدریج که رحم بزرگ میشود، تغییر پیدا میکند. این که بدانید چطور بزرگ شدن شکم تعادل شما را تحت تاثیر قرار خواهد داد، تقریبا غیرقابل پیش بینی است. شما ممکن است به دیوار نیاز پیدا کنید یا نکنید اما انجام این نوع حرکات در کنار دیوار میتواند احساس ثبات و امنیت به شما بدهد.
• دمر یا به صورت خوابیدن میتواند احساس ناراحیت کنید. میتوانید از حرکت جایگزین کبرا، مجسمه ابوالهول، ملخ یا کمان استفاده کنید و از این حرکات لذت ببرید.
• به طور کلی حرکت خم به عقب میتواند ناراحت کننده باشد. خم به عقب در حالت عادی میتواند مفاصل و عضلات پشت و پایین شما را تقویت کند اما در دوران بارداری میتواند فشار ناخواسته ای را به شکم و رحم وارد کند. حتی اگر این حرکت با فشار زیاد در این دوران انجام شود ممکن است باعث فشار بر خط وسط عضلات شکم و ایجاد نوعی بیماری کند که باعث شدن رکتوس راست و چپ شود که بعد از تولد معمولا بهبود پیدا میکند.
• هرگونه حرکات رو به پشت یا قدرتی که نیاز به خوابیدن به پشت روی یک سطح صاف است در طول این سه ماهه احساس ناراحتی ایجاد نمیکند اما میتواند ورید اصلی که جریان خون را کنترل میکند فشرده کند. فشرده شدن این ورید در نهایت موجب کاهش فشار خون و احساس سرگیجه ناگهانی و حالت تهوع را ایجاد کند. همه زنان این علائم را دارند اما بروز آن بعد از انجام یک حرکت واضح و روشن باید مانع از ادامه آن شود. به جای این حرکت میتوانید حرکت ایستاده را انجام دهید.
• چمباتمه زدن میتواند باعث تقویت شکم، ران و عضلات لگن شود که همه اینها به زایمان راحتتر کمک میکند. اگر دنبال جایگزین برای حرکت خوابیدن به پشت هستید میتوانید حرکت خوابیده به پهلو را امتحان کنید. میتوانید از یک بالش کوچک برای حمایت پشت و باسنتان نیز استفاده کنید یا آنها را بین زانوهایتان قرار دهید.
• میتوانید حرکت ریلکسیشن نهایی را در حالی که به پهلو دراز کشیده اید انجام دهید و اگر لازم بود از بالشهای کمکی استفاده کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.