۱۵۱۳۴۱
۱۳۵۹
۱۳۵۹

بهترین سن برای بارداری، تا دیر نشده بجنبید

باردارى در سن بالای ۳۵سال، BMI بالای ۳۰، ابتلا به فیبروم و پرفشاری خون از عواملى است که خانم ها را در معرض بارداری‌های پرخطر قرار مى دهد.

خانم‌ها قبل از اقدام به بارداری باید به پزشک مراجعه کنند و معاینه شوند و آزمایش پاپ اسمیر را در صورتى که قبلا آن را انجام ندادند، انجام دهند و آزمایش قند خون از آنها گرفته شود.
متخصص زنان و زایمان و فلوشیپ گفت: باردارى در سن بالای ۳۵سال، BMI بالای ۳۰، ابتلا به فیبروم و پرفشاری خون از عواملى است که خانم ها را در معرض بارداری‌های پرخطر قرار مى دهد و به همین دلیل در این خانم‌ها فاصله ویزیت‌ها باید کوتاه‌تر باشد.
رحیمى شعرباف با بیان اینکه بارداری‌ پرخطر مربوط به مشکلات مادر یا جنین است،عنوان کرد: مادران مبتلا به بیماری‌های مزمن و لوپوس اگر باردار شوند، بارداری‌ پرخطر خواهند داشت.
این متخصص زنان و زایمان و فلوشیپ مادر و جنین با اشاره به ارتباط بین سن ازدواج و بروز حاملگی‌های پرخطر تصریح کرد: خانم هایى که دیر ازدواج و اقدام به بارداری می‌کنند؛ مثلا در خانم باردار بالای ۳۵سال، احتمال افزایش فشار و قند خون بیشتر است، باید توجه داشت که باردار شدن در سنین بالای ۳۵ نیاز به مراقبت بیشتری دارد .
رحیمى شعرباف با اشاره به بهترین سن باردارى براى خانم ها گفت: بین ۲۰ تا ۳۰ سالگی بهترین سن بارداری است زیرا بعد از ۳۰ سالگی میزان باروری کاهش می‌یابد.
وى با توصیه تزریق واکسن هپاتیت B به خانم ها پیش از باردارى افزود: درحال حاضر واکسیناسیون علیه بیماری هپاتیت B در برنامه کشوری وزارت بهداشت وجود دارد اما اگر کسی واکسن هپاتیت B را تزریق نکرده، توصیه به تزریق واکسن می‌شود، با این حال، در این موارد پزشک با توجه به شرایط فرد، برای او تصمیم می‌گیرد و فردی که هم واکسن هپاتیت B را نزده و هم ایمنی ندارد، باید با پزشک خود مشورت کند.
این متخصص زنان و زایمان و فلوشیپ مادر و جنین به ارتباط بین مصرف دارو و احتمال بروز بارداری پرخطر خبر داد و گفت: مصرف برخى داروها در مادرانی که بیماری زمینه‌ای دارو دارند احتمال باردارى پرخطر را افزایش مى دهد.
وى با اشاره به قرار گرفتن جفت در دهانه رحم به عنوان یکى از موارد باردارى پرخطر اشاره کرد و افزود: گاهی جفت، دهانه رحم را می‌بندد در این مادران اگر تا هفته ۲۶ علامتى دیده نشود صبر می‌کنیم و درهفته ۲۶ بارداری سونوگرافی مجدد انجام می‌شود. اگر جفت، دهانه رحم را بپوشاند، به فرد توصیه‌های لازم را متذکر می‌شویم ازجمله اینکه مادر استراحت داشته باشد و در صورت مشاهده خونریزی حتما به پزشک مراجعه کند.
رحیمى شعرباف یادآور شد: مادرانی که بارداری پر خطر را پشت سر می‌گذارند به طور قطع و ۱۰۰ درصدی سزارینی نمی شوند اما بارداری پرخطر ممکن است در افزایش احتمال سزارین تاثیرگذار باشد، اما این‌طور نیست خانمی که فشار خون بالا دارد، حتما سزارینی شود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.